- הוסף לסימניות
תורידי 30% יומולדת יוצא 1618.4
הנחת יום הולדת לחברי דרים כארדvip זה 30 אחוז הנחה עד 1000₪ של רכישה. זאת אומרת מקסימום הנחה של 300₪מוגבל לעד 500 ש"ח)
תורידי 30% יומולדת יוצא 1618.4
הנחת יום הולדת לחברי דרים כארדvip זה 30 אחוז הנחה עד 1000₪ של רכישה. זאת אומרת מקסימום הנחה של 300₪מוגבל לעד 500 ש"ח)
אני אשמח אם תוכלו לכתוב לי מיילכנ"ל,
אם מישהי צריכה יש לי גם
יש מישהי בקשר איתי,
ברוריש לי הטבת יומולדת
השאלה איך תקבלי אותה הרי צריך לשלם בשארי של בעל המועדון לא?
לי יש יומולדת החודש, אני בבית שמשברור
זה רק אם בעל החשבון מעונין
שישלמו דרכו
כמובן הכסף יוחזר
הוא יקבל צבירת נקודות של 230 שח
והשני יקבל הטבה של 300 שח של יומלדת.
בית שמש עוזר לך?
הילי יש יומולדת החודש, אני בבית שמש
אפשר ליצור איתי קשר במייל: BAT7MAROM שטרודל וכו'
לאהיי רציתי לשאול אם יש לי כרטיס אשמורת של המורות זה נותן לשלם בזה עם המבצע של ה 20%?
איזה שווההיי מי שצריכה עגלת דונה X יש לי משהו עכשיו באילת שיכול לקנות אותה בשילב היא עולה 1970
שתעדכן אותי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים