- הוסף לסימניות
רלוונטי??היי מי שצריכה עגלת דונה X יש לי משהו עכשיו באילת שיכול לקנות אותה בשילב היא עולה 1970
שתעדכן אותי
רלוונטי??היי מי שצריכה עגלת דונה X יש לי משהו עכשיו באילת שיכול לקנות אותה בשילב היא עולה 1970
שתעדכן אותי
כןרלוונטי??
אפשר גם עם שוברים של ביימי או גיפטקארג או גיפטא?היי מי שצריכה עגלת דונה X יש לי משהו עכשיו באילת שיכול לקנות אותה בשילב היא עולה 1970
שתעדכן אותי
לא נראה לי כי את צריכה שזה יהיה פיזית בסניף אני חושבתאפשר גם עם שוברים של ביימי או גיפטקארג או גיפטא?
זה שוברים דיגיטליים (לא כרטיסי מתנה)לא נראה לי כי את צריכה שזה יהיה פיזית בסניף אני חושבת
ואיך תעבירי את זה?זה שוברים דיגיטליים (לא כרטיסי מתנה)
מייל / טלפוןואיך תעבירי את זה?
נראה לי פחות רלוונטי להשתמש בגיפטקארד וכזהב
מייל / טלפון
אי אפשר במבצעיםאפשר גם עם שוברים של ביימי או גיפטקארג או גיפטא?
שלחתי לך מייל לפני כמה דקות
רלוונטי שאבצע את הרכישה בטלפון ורק תאספי את זה עבורי?נראה לי פחות רלוונטי להשתמש בגיפטקארד וכזה
אם רלוונטי לך אז דברי איתי במייל tehila9235@ גימייל..
אניעוד מישהו עם הטבת יומולדת?
טת יכולה לכתוב לי במייל בבקשה?
שלחתיטת יכולה לכתוב לי במייל בבקשה?
mommy.prog @ gmail.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים