- הוסף לסימניות
.עד מתי הבלאק של פריפיק?
.עד מתי הבלאק של פריפיק?
כשמחדשים אין את ההנחה של ה50 אחוזבפרפיק- המבצע 187 ש"ח שנתי
כשאני מתחברת עם המנוי שלי ע"מ לחדש אותו קופץ המחיר ל375!
אכן??
כשאני מתחברת עם המנוי שלי ע"מ לחדש אותו קופץ המחיר ל375!
אולי הכוונה להאריך את המנוי הקיים, נראה לי שאמורה להיות אפשרות כזאת. אולי אני טועההיא כתבה ע"מ לחדש
כשמחדשים אין את ההנחה של ה50 אחוז
צריך לעשות מנוי חדש
אפשר להשתמש במייל אחר
אם מבטלים את המנוי גם נחשב? זו סתם שאלה לא רלוונטית כ"כ אבל מעניין לדעת.לא נכון, לי נגמר המנוי השנתי ביום שני ב-12 בלילה וכמה דקות אח"כ חידשתי ב- 187.5 ש"ח לשנה
אם לא מבטלים את החידוש (אני מבטלת לקראת סוף המנוי, אולי אפשר גם לפני) זה מתחדש אוטומטית על מחיר מלאאם מבטלים את המנוי גם נחשב? זו סתם שאלה לא רלוונטית כ"כ אבל מעניין לדעת.
לא רלוונטי כי המנוי שלי מסתיים ב29/11 . אז אחדש אותו בתאריך הזה.
שאלה אחרונה- איך אני יכולה לדעת האם הם מחדשים אוטומטי או לא? אני הייתי רוצה שבכל שנה אני אבחר האם לחדש או לא.
תודה לכולכם!
אבל @- YH - כתבה שהיא חידשה את המנוי אחרי שנגמר לה המנוי. ז"א שכן יש אפשרות לחדש ידני ללא חידוש אוטומטי!אם לא מבטלים את החידוש (אני מבטלת לקראת סוף המנוי, אולי אפשר גם לפני) זה מתחדש אוטומטית על מחיר מלא
יש שם ב subscription אפשרות לביטול החידוש
אני לא יודעת אם אפשר ממש לבטל ואז להרשם מחדש עם המבצע, או שזה רק מבטל את החידוש האוטומטי- ואז צריך להשתמש במייל אחר כדי לרכוש את התכנית של המבצע...
מהמם! בדיוק מה שהייתי צריכה!אני כיביתי מיד אחרי הרכישה את החידוש האוטומטי ככה אני לא צריך לזכור שנה הבאה לבטל, זה מבטל רק את החידוש האוטומטי אבל המנוי נשאר עד סוף השנה כרגיל, וככה עשיתי גם שנה שעברה, כשנגמר לי עכשיו המנוי זה לא התחדש ואני חידשתי עם המבצע,
זה כתוב כאן ברור:
SALE40smartdesignBlackShok
המבצע הוארך ומסתיים היום (3/12) בערב, המחיר עלה ל-49$, אך קיימת הנחה אוטומטית של 10%. סה"כ המחיר כעת 44.10$מבצע Appsumo חזר - רק עד מחר! תמונות באתר depositphotos, לכל החיים
קרדיטים להורדת תמונות באתר הענק והאיכותי depositphotos, ללא זמן תפוגה!
זהו אחד המבצעים המשתלמים ביותר שקיימים בשוק מאגרי התמונות, מכמה סיבות (שכל אחת מספיק טובה בפני עצמה):
פרטים נוספים:
- ניתן לבחור ולהוריד את התמונות במשך כל החיים – אין זמן תפוגה (במקום תפוגה לאחר שנה).
- האתר DepositPhotos הוא מהאתרים הגדולים והמובילים היום בתחום מאגרי התמונות, עם למעלה מ־300 מיליון תמונות מקצועיות לבחירה.
- המחיר הוא זול במיוחד – 39$ בלבד ל־100 תמונות (במקום 10) – פחות משקל וחצי לתמונה.
- כולל גישה לכלי בינה מלאכותית של Depositphotos: יצירת תמונות ע"פ פרומפט, הסרת רקע מתמונות, כלי שיפור איכות תמונה (Upscaler) ועוד.
לפרטים נוספים ורכישה
- ניתן לקנות מספר קופונים (עד 10), וכך להכפיל את הערך של המבצע!
- הקרדיטים כוללים תמונות להורדה ללא הגבלה של גודל, וקטורים, וכן וידאו (כל סרטון וידאו הוא 20 קרדיטים).
- ניתן לקבל החזר כספי עד 60 יום מהרכישה, אם לא היה שימוש בקופון (ע"פ התנאים)
מישהו יודע אם לפריפיק יש מבצע גם בדצמבר?היא כתבה ע"מ לחדש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //