עדכונים ומבצעים מבצעי 2024 למעצבים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בפרפיק- המבצע 187 ש"ח שנתי
כשאני מתחברת עם המנוי שלי ע"מ לחדש אותו קופץ המחיר ל375!
אכן??

• הוסף לסימניות
בפרפיק- המבצע 187 ש"ח שנתי
כשאני מתחברת עם המנוי שלי ע"מ לחדש אותו קופץ המחיר ל375!
אכן??
כשמחדשים אין את ההנחה של ה50 אחוז
צריך לעשות מנוי חדש
אפשר להשתמש במייל אחר

• הוסף לסימניות
לא נכון, לי נגמר המנוי השנתי ביום שני ב-12 בלילה וכמה דקות אח"כ חידשתי ב- 187.5 ש"ח לשנה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשמחדשים אין את ההנחה של ה50 אחוז
צריך לעשות מנוי חדש
אפשר להשתמש במייל אחר

לא נכון, לי נגמר המנוי השנתי ביום שני ב-12 בלילה וכמה דקות אח"כ חידשתי ב- 187.5 ש"ח לשנה
אם מבטלים את המנוי גם נחשב? זו סתם שאלה לא רלוונטית כ"כ אבל מעניין לדעת.
לא רלוונטי כי המנוי שלי מסתיים ב29/11 . אז אחדש אותו בתאריך הזה.
שאלה אחרונה- איך אני יכולה לדעת האם הם מחדשים אוטומטי או לא? אני הייתי רוצה שבכל שנה אני אבחר האם לחדש או לא.
תודה לכולכם!

• הוסף לסימניות
אם מבטלים את המנוי גם נחשב? זו סתם שאלה לא רלוונטית כ"כ אבל מעניין לדעת.
לא רלוונטי כי המנוי שלי מסתיים ב29/11 . אז אחדש אותו בתאריך הזה.
שאלה אחרונה- איך אני יכולה לדעת האם הם מחדשים אוטומטי או לא? אני הייתי רוצה שבכל שנה אני אבחר האם לחדש או לא.
תודה לכולכם!
אם לא מבטלים את החידוש (אני מבטלת לקראת סוף המנוי, אולי אפשר גם לפני) זה מתחדש אוטומטית על מחיר מלא
יש שם ב subscription אפשרות לביטול החידוש
אני לא יודעת אם אפשר ממש לבטל ואז להרשם מחדש עם המבצע, או שזה רק מבטל את החידוש האוטומטי- ואז צריך להשתמש במייל אחר כדי לרכוש את התכנית של המבצע...

• הוסף לסימניות
אם לא מבטלים את החידוש (אני מבטלת לקראת סוף המנוי, אולי אפשר גם לפני) זה מתחדש אוטומטית על מחיר מלא
יש שם ב subscription אפשרות לביטול החידוש
אני לא יודעת אם אפשר ממש לבטל ואז להרשם מחדש עם המבצע, או שזה רק מבטל את החידוש האוטומטי- ואז צריך להשתמש במייל אחר כדי לרכוש את התכנית של המבצע...
אבל @- YH - כתבה שהיא חידשה את המנוי אחרי שנגמר לה המנוי. ז"א שכן יש אפשרות לחדש ידני ללא חידוש אוטומטי!

• הוסף לסימניות
אבל @- YH - כתבה שהיא חידשה את המנוי אחרי שנגמר לה המנוי. ז"א שכן יש אפשרות לחדש ידני ללא חידוש אוטומטי!
אפשר וצריך לחדש ידני. אולי אני לא מצליחה להסביר ברור בכתב

• הוסף לסימניות
אני כיביתי מיד אחרי הרכישה את החידוש האוטומטי ככה אני לא צריך לזכור שנה הבאה לבטל, זה מבטל רק את החידוש האוטומטי אבל המנוי נשאר עד סוף השנה כרגיל, וככה עשיתי גם שנה שעברה, כשנגמר לי עכשיו המנוי זה לא התחדש ואני חידשתי עם המבצע,

זה כתוב כאן ברור:

• הוסף לסימניות
אני כיביתי מיד אחרי הרכישה את החידוש האוטומטי ככה אני לא צריך לזכור שנה הבאה לבטל, זה מבטל רק את החידוש האוטומטי אבל המנוי נשאר עד סוף השנה כרגיל, וככה עשיתי גם שנה שעברה, כשנגמר לי עכשיו המנוי זה לא התחדש ואני חידשתי עם המבצע,

זה כתוב כאן ברור:
מהמם! בדיוק מה שהייתי צריכה!
הדרכה מדויקת שביטלה לי את המנוי, ואחדש אח"כ שוב עם המחיר הזול יותר.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות

מבצעי בלאק פריידיי למעצבים שמסתיימים ביומיים הקרובים:

40% הנחה על קורס figma מקצועי בעברית
קופון: SALE40
https://shir-course.com/

40% הנחה על אתר 'טיפים לאינדיזיין'
קופון: smartdesign
https://indesign.tips/store/

50% הנחה על אתר הפונטים 'פונטשוק'
קופון: BlackShok
https://fontshok.co.il/

• הוסף לסימניות
1733064144134.png

ביקשתם! קיבלתם!
כל האתר בחצי מחיר!🥳🥳🥳

לרגל סוף שנת המס,
כל הפונטים באתר זמינים ב50% הנחה!

קוד קופון: סופשנה24
המבצע בתוקף עד ה-20 לדצמבר, אז אל תחמיצו😚

💫זו ההזדמנות שלך להוסיף יצירתיות, ייחודיות ואמירה לעיצובים שלך.💫

לאתר:👇🏻
https://liafonts.com/?ref=17377

אני רוצה לאחל לכולנו שנה טובה יותר, שנה של חופש, אהבה, יצירה ושמחה. אני מאמינה בכוחה של אמנות להביא אור ותקווה, ואתם חלק מזה.
באהבה ליה והצוות🩷

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

מבצע Appsumo חזר - רק עד מחר! תמונות באתר depositphotos, לכל החיים​

קרדיטים להורדת תמונות באתר הענק והאיכותי depositphotos, ללא זמן תפוגה!
זהו אחד המבצעים המשתלמים ביותר שקיימים בשוק מאגרי התמונות, מכמה סיבות (שכל אחת מספיק טובה בפני עצמה):
  1. ניתן לבחור ולהוריד את התמונות במשך כל החיים – אין זמן תפוגה (במקום תפוגה לאחר שנה).
  2. האתר DepositPhotos הוא מהאתרים הגדולים והמובילים היום בתחום מאגרי התמונות, עם למעלה מ־300 מיליון תמונות מקצועיות לבחירה.
  3. המחיר הוא זול במיוחד – 39$ בלבד ל־100 תמונות (במקום 10) – פחות משקל וחצי לתמונה.
  4. כולל גישה לכלי בינה מלאכותית של Depositphotos: יצירת תמונות ע"פ פרומפט, הסרת רקע מתמונות, כלי שיפור איכות תמונה (Upscaler) ועוד.
פרטים נוספים:
  • ניתן לקנות מספר קופונים (עד 10), וכך להכפיל את הערך של המבצע!
  • הקרדיטים כוללים תמונות להורדה ללא הגבלה של גודל, וקטורים, וכן וידאו (כל סרטון וידאו הוא 20 קרדיטים).
  • ניתן לקבל החזר כספי עד 60 יום מהרכישה, אם לא היה שימוש בקופון (ע"פ התנאים)
לפרטים נוספים ורכישה
המבצע הוארך ומסתיים היום (3/12) בערב, המחיר עלה ל-49$, אך קיימת הנחה אוטומטית של 10%. סה"כ המחיר כעת 44.10$

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה