נכתב ע"י obyektiv;697496:לא הבנתי: קל, מודגש, בינוני וכו כל אחד נחשב פונט נפרד?
כתוב "מחיר למשקל..."נכתב ע"י זווית אחרת;697606:מישהו יודע?
נכתב ע"י נס ופלא;697475:למה כזו הוזלה?
יש משהו שלא הבנתי?
נכתב ע"י eliezer;697644:לצערי
וודאי שלא.
המבצע של פונטייפ. לא של כל הפונטים שלא ר' אליהו פריד.
נכתב ע"י גינגית;697646:הסתכלתי בטופס, ושם דווקא מופיעים גם הפונטים האחרים.
אני חושבת שכולם מופיעים שם.
נכתב ע"י ort;697685:לא זול בכלל לעומת מה שקיבלתי--
אני רכשתי מ"פונטביט" לפני שבוע וחצי 150 משקלים ב-1612 ש"ח.
זה יצא לי בסביבות 10.74 ש"ח למשקל!!
ואני מרוצה מאוד!
בחישוב שעשיתי- אותה כמות משקלים-(150) במבצע הזה- יוצא לי 3750 ש"ח-- הבדל של 2138 ש"ח.
בכל מקרה- שתהיה בחירה מוצלחת לכולם!
נכתב ע"י mig;697693:גם אני רכשתי לאחרונה עסקה משתלמת מאד בפונביט, אבל בשביל זה התחייבתי בחב' של 2900 ש"ח.
כאן את יוצאת ב25 וזהו.
הידעת כמה פעמים רציתי לקחת לעסק פונט מסוים וויתרתי רק בגלל מחירו? והשתמשתי בברירת מחדל חלופית שברשותי?
רצית פעם ללוגו פונט מסוים והברירה שעמדה לרשותך זה או מחיר מופרז או חבילה במחיר טבין ותקילין.
האופציה של 25 למשקל בודד היא תפנית חיובית ביותר ומעודדת עיצוב וטיפוגרפיה אמיתיים בהם החיסכון הכספי אינו מהווה עוד 'משקל' בבחירת הגופן המתאים לעבודה,
אכן מן הסתם נמשיך לרכוש גופנים בחבילות משום ההוזלה למשקל בחב' וכל גרפיקאי זקוק למאגרים.
אך אפשרות הרכישה הבודדת במחיר הריאלי הינה יוזמה חלוצית ומיוחדת במינה.
מה ההשוואה?לא זול בכלל לעומת מה שקיבלתי--
אני רכשתי מ"פונטביט" לפני שבוע וחצי 150 משקלים ב-1612 ש"ח.
זה יצא לי בסביבות 10.74 ש"ח למשקל!!
ואני מרוצה מאוד!
בחישוב שעשיתי- אותה כמות משקלים-(150) במבצע הזה- יוצא לי 3750 ש"ח-- הבדל של 2138 ש"ח.
ויש לי שנה שלמה לבחור פונטים- כולל החדשים.
בכל מקרה- שתהיה בחירה מוצלחת לכולם!
<!-- / message -->
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים