כללי מבצע של פעם בחיים בפונטייפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זווית אחרת;697606:
מישהו יודע?
כתוב "מחיר למשקל..."
'קלק זה משקל אחד, ו'מודגש' זה משקל נפרד, וכו'

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיכול להיות מבצע יותר חכם מהמבצע הזה. גם יתרון לפונטייפ שרבים בשוק הכללי יכירו את יכולת הפונטים המדהימות של החברה, יכולות שהאחרים בקושי מגרדים את הרגליים שלהם.
וגם לנו הצרכנים.
הרי רוב רובנו מחזיקים בעשרות ומאות פונטים. לא תמיד נדרשת חבילה גדולה של פונטים, ולפעמים כל שחסר הוא כמה בודדים הנצרכים. אחרים כבר קנו חבילות רבות ופתאום צד את עיניהם פונט שמתאים להם.

מבצע כזה נותן את האפשרות לקנות ולהנות בדיוק ממה שצריכים. לא פחות, גם לא יותר.
גם החדשים שרוצים לדעת ולטעום את פונטייפ לפני קנייה מסיבית, יכולים במבצע הזה להתרשם מפונט-שניים, לראות את הרמה - ואז, אני בטוח שיחליטו לבוא ולרכוש פונטים רבים יותר.

אין ספק - פונטייפ שיחקו אותה, במבצע מדהים שישאיר את המתחרים מגרדים את הראש....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;697475:
למה כזו הוזלה?
יש משהו שלא הבנתי?

פשוט מאד
הרי כמעט אף אחד בעולם לא רוכש פונטים במחירם המלא הרשמי. ברוב מוחלט של המקרים המחיר האמיתי לפונט הוא בין 14 ש"ח למשקל ל-40 ש"ח למשקל, מכיון שרוב הלקוחות קונים בחבילות גדולות.

פונטייפ כהרגלם בקודש עשו עוד צעד לכיוון הלקוחות ונותנים לקנות משקלים בודדים במחירם הריאלי, במקום לשלם 1000 ש"ח לפונט בודד (כמו בחברות אחרות), שממילא אף אחד לא רוכש ככה פונטים.

• הוסף לסימניות
זה כולל גם פונטים של מאסטרפונט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;697640:
זה כולל גם פונטים של מאסטרפונט?

לצערי
וודאי שלא.

המבצע של פונטייפ. לא של כל הפונטים שלא ר' אליהו פריד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;697644:
לצערי
וודאי שלא.

המבצע של פונטייפ. לא של כל הפונטים שלא ר' אליהו פריד.

הסתכלתי בטופס, ושם דווקא מופיעים גם הפונטים האחרים.
אני חושבת שכולם מופיעים שם.

• הוסף לסימניות
המבצע שאמור להיות הסטנדרט

הצורה שאנו קונים היום פונטים איננה נורמלית.
תחשבו שלא היה אפשר לקנות לחם בחנות אלא בסטוקים של 200!
פונט זה הלחם והמים של המעצב.
וק"ו של המעמד.

למה שנצטרך לקנות בחבילות, מה ההגיון?!
מילא שיהיה גם חבילות, במבצע..
אך למה המחיר הסטנדרטי הוא כזה שאף אחד לא יכול לקנות בו?
כך יוצא שקונים חבילת ענק, בוחרים בחיפזון, והכל יושב בבוידם המאובק בקרבי המחשב,
וכאשר נגשים לביצוע עבודה,
אומרים:
"אויש! דווקא הפונט הזה חסר לי :(
אולי אם אצרף את המשקל הקל של אדמה לרגיל של שפע, יצא סביר?..."

המבצע הזה זה הפתח לשנות הכל,
סוף סוף נוכל לרכוש פונטים לפי הצורך, לפי השימוש,
בכל עבודה פשוט נבחר את הפונט הכי מתאים, ישר מהקטלוג.
סוף ללחץ" אם אבזבז את החבילה, מה אעשה בקטלוג הבא?...).
סוף ללחץ:
"אולי לא בחרתי טוב, ודווקא בעבודה הקרובה יחסר לי האות פלוני אלמונית?"

רבותי היקרים, וגם גבירותי הנכבדות:
הצטרפו נא כולכם למבצע הזה, ותראו לפונטייפ שזו הדרך שכולנו רוצים!

אני יודע, זה כרזת תעמולה ממש,
כן, אני ממש בעד פונטייפ.
גם לכם כדאי.

• הוסף לסימניות
גינגית:
הפונטים שעיצבנו (מזמן) ואשר נמצאים אצלם בקטלוג, לא קשורים אלינו בכלל. על מנת לרכוש אותם צריך לרכוש אותם אצל מסטרפונט בתנאים שלהם.

עמוד ועימוד:
התשובה חיובית
A5 = משקל
A4= שני משקלים
A3 = שלושה משקלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;697646:
הסתכלתי בטופס, ושם דווקא מופיעים גם הפונטים האחרים.
אני חושבת שכולם מופיעים שם.

איני מבין את דבריך.
בטופס לא מופיע למשל: אמונה" או אקלימט או מוגדר, או עשרות רבות של פונטים אחרים של אליהו פריד. שכולם נמכרים אצל מסטרפונט בלבד?

• הוסף לסימניות
אל דאגה...
הרי כל מה שפונטייפ עושים, תוך זמן קצר גם שאר החברות הולכות בעקבותיהן ולכן כיום זמן הבחירה הוארך וגם הפונטים הבסיסיים בפונטביט מגיעים עם ניקוד סביר למדיי..
מן הסתם גם בדבר זה הם ילכו בעקבות פונטייפ...

• הוסף לסימניות
מה בקשר לטעמים?

• הוסף לסימניות
מה יהיה?
ציפיתי לתחילת 2012 רק עבור גופני פונטייפ חדשים.
והנה, מבצע חדש, אך גופנים חדשים אין...
אפשר להסיק שהאופק מתרחק ולא נראה אותם בעתיד הקרוב??

• הוסף לסימניות
לא זול בכלל לעומת מה שקיבלתי--

אני רכשתי מ"פונטביט" לפני שבוע וחצי 150 משקלים ב-1612 ש"ח.

זה יצא לי בסביבות 10.74 ש"ח למשקל!!

ואני מרוצה מאוד!

בחישוב שעשיתי- אותה כמות משקלים-(150) במבצע הזה- יוצא לי 3750 ש"ח-- הבדל של 2138 ש"ח.

ויש לי שנה שלמה לבחור פונטים- כולל החדשים.

בכל מקרה- שתהיה בחירה מוצלחת לכולם!

• הוסף לסימניות
אורט - מבחן התוצאה יראה אם מתוך 150 המשקלים שרכשת, אם יהיה לך שימוש אמיתי ביותר מ20-30במקרה הטוב... המדהים במבצע הזה של פונטייפ הוא שלא מכריחים אותך לרכוש חבילה כל כך גדולה ועשרות ומאות פונטים בלתי שימושיים כדי לקבל את הכמה פונטים הבודדים שבאמת זקוקים להם במחיר הגיוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;697685:

ואני מרוצה מאוד!

בחישוב שעשיתי- אותה כמות משקלים-(150) במבצע הזה- יוצא לי 3750 ש"ח-- הבדל של 2138 ש"ח.

גם אני רכשתי לאחרונה עסקה משתלמת מאד בפונביט, אבל בשביל זה התחייבתי בחב' של 2900 ש"ח.

כאן את יוצאת ב25 וזהו.

הידעת כמה פעמים רציתי לקחת לעסק פונט מסוים וויתרתי רק בגלל מחירו? והשתמשתי בברירת מחדל חלופית שברשותי?
רצית פעם ללוגו פונט מסוים והברירה שעמדה לרשותך זה או מחיר מופרז או חבילה במחיר טבין ותקילין.

האופציה של 25 למשקל בודד היא תפנית חיובית ביותר ומעודדת עיצוב וטיפוגרפיה אמיתיים בהם החיסכון הכספי אינו מהווה עוד 'משקל' בבחירת הגופן המתאים לעבודה,
אכן מן הסתם נמשיך לרכוש גופנים בחבילות משום ההוזלה למשקל בחב' וכל גרפיקאי זקוק למאגרים.
אך אפשרות הרכישה הבודדת במחיר הריאלי הינה יוזמה חלוצית ומיוחדת במינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;697693:
גם אני רכשתי לאחרונה עסקה משתלמת מאד בפונביט, אבל בשביל זה התחייבתי בחב' של 2900 ש"ח.

כאן את יוצאת ב25 וזהו.

הידעת כמה פעמים רציתי לקחת לעסק פונט מסוים וויתרתי רק בגלל מחירו? והשתמשתי בברירת מחדל חלופית שברשותי?
רצית פעם ללוגו פונט מסוים והברירה שעמדה לרשותך זה או מחיר מופרז או חבילה במחיר טבין ותקילין.

האופציה של 25 למשקל בודד היא תפנית חיובית ביותר ומעודדת עיצוב וטיפוגרפיה אמיתיים בהם החיסכון הכספי אינו מהווה עוד 'משקל' בבחירת הגופן המתאים לעבודה,
אכן מן הסתם נמשיך לרכוש גופנים בחבילות משום ההוזלה למשקל בחב' וכל גרפיקאי זקוק למאגרים.
אך אפשרות הרכישה הבודדת במחיר הריאלי הינה יוזמה חלוצית ומיוחדת במינה.

אכן, אבל זה משתלם רק למי שצריך לרכוש פונט/משקל בודד...:)

• הוסף לסימניות

ואני מרוצה מאוד!

ויש לי שנה שלמה לבחור פונטים- כולל החדשים.

<!-- / message -->
מה ההשוואה?
לו יצויר שתצטרכי עוד פונט אחד אחרי שתסימי את הרכישה שלך (קורה הרבה פעמים)
תוכלי לרכוש אותו רק בתוך חבילה שתעלה לך שוב 2000 ש"ח.
כאן יש לך את האפשרות לרכוש אותם בבודדים...
(לכולנו נמאס משיטת המארזים..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה