כללי מבצר

• הוסף לסימניות
אני צריכה להביע מבצר בעיצוב, יש לכם תמונות מתאימות?
תודה מראש על העזרה!

• הוסף לסימניות
שאלה קטנה: 'עזרה מבצר' מסביר לדעתך את תוכן האשכול?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?
לא נתקלת לפעמים בכותרת: "הצילו!!!!!!!!!!" או: "דחוף!!!!!!!"
זה כן מסביר את התוכן?
אני מבקשת עזרה, תמונה של מבצר.
או שלא הבנתי למה התכוונת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gity g;2215831:
אני מבקשת עזרה, תמונה של מבצר.
זה כבר נשמע כמו כותרת מצויינת. עזרה: תמונה של מבצר.
ואם את משקיעה קצת, עוזרת לעצמך, ומחפשת לבד תמונה באתר תמונות, את יכולה גם להעלות את מספר התמונה של האתר, ולציין את זה. יהיה יותר קל לעזור לך.

נכתב ע"י gity g;2215831:
לא נתקלת לפעמים בכותרת: "הצילו!!!!!!!!!!" או: "דחוף!!!!!!!"
אני בדעה שאנשים שפותחים כותרות הצילווו!!!!!,
שיש להציל אותנו מהם ולשלוח אותם לחודש להררי אררט.
למה מעצבים המשקיעים מזמנם לאחרים חייבים להיתקל בכל מיני אשכולות לא ברורות,
להפסיד זמן ולהיכנס אליהם, רק כדי לגלות שמה שהניק רצה זה שאטרסטוק. לא יפה.

• הוסף לסימניות
הבנתי אותך, תודה,
איך משנים כותרת?

• הוסף לסימניות
את מוזמנת לבחור תמונות בשאטרסטוק של מבצר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה