- הוסף לסימניות
זכור לי שיש תקנה בחוק שאוסר זאתבלת"ק
מותר לו להעיר משהו שישן?
זכור לי שיש תקנה בחוק שאוסר זאתבלת"ק
מותר לו להעיר משהו שישן?
לא נכון אין לו את הפרטים שלךברגע שנתת לו את הרב קו אין מה לעשות.... גם אם תברחי תקבלי את הדוח לבית
אבל אתה לא חייב לקום (או לפחות לקום עצבני)....מישהו יודע את "החוק" האם מותר לי להעיר אדם ישן באוטובוס.....
אין הבדל בין פקח לאדם רגיל... ודומני שלהעיר אדם זה לא פלילי, ומכאן שגם מבקר יכול להעיר ולעצבן....
נראה לי שסתם להעיר אסור גם לאדם רגילמישהו יודע את "החוק" האם מותר לי להעיר אדם ישן באוטובוס.....
אין הבדל בין פקח לאדם רגיל... ודומני שלהעיר אדם זה לא פלילי, ומכאן שגם מבקר יכול להעיר ולעצבן....
נסעתי שבוע שעבר באוטובוס בין עירוני.אסור לפקח להעיר נוסע. בוודאות.
מה פתאום, משאירים אצלו את הרב קו והולכים להוציא חדש בעמדה הקרובה ואומרים שנאבד הרבקוברגע שנתת לו את הרב קו אין מה לעשות.... גם אם תברחי תקבלי את הדוח לבית
לכן לעולם לא מוצאים את הרב קו מיד! לא משנה כמה אתם בטוחים ששילמתם! כשמגיע פקח מצמידים את הכרטיס למכונה שלו ובמידה ויש בעיה בתחנה הקרובה פשוט הולכים ואין לו שום סמכות לעכב אותכם
אחותי עלתה על אוטובוס בירושלים אוטובוס עמוס כמו שמכירים את תחבורת הפנים המזעזעת שם
עלתה בדלת אחורית ולא היגע לעמדה של הרב קו חשה שתעביר את הרב קו כשתרד עלה פקח והיא אמרה שהיא תכננה לשלם כשתרד בגלל העומס והראתה לו כי הרב קו מוטען הפקח התעקש להוריד אותה מהאוטובוס ברחוב יפו וביקש ממנה ת"ז וכלא היה לה הזמין לה משטרה שנתנה לה דוח
וכל זה כשהרב קו מוטען! וכל חטאה שלא הבירה בתחילת הנסיעה.......
שיכורי כח מידי!
מה נעשה פקחים מרגישים ברמת שוטרים ומה לעשות בחורה תעירה פקח מבוגר רחוב יפו שהיא לא מכירה את האזור הזה בכלל חזרה הביתה במפח נפש הפסידרה ראיון עבודה בגלל זה אבל כפרת עוונות
נא לעיין פה בבקשהבאותו נושא בזמן הקורנה ישבנו אני ובעלי באוטובוס ועלו שוטרים עכשיו אני הייתי עם מסכה ובעלי עם צעיף על הפנים ועם כל זאת השוט התעקש לתת לו דו"ח שלא היגע עד היום......
קשור איכשהו לפסח?תמיד גם אפשר לבקש ממנו תעודה לראות שהוא מבקר וזה מעצבן אותם ברמה פסיחית
יש כזה עדכני יותר (אני יעלה את זה בלנ"ד מחר)תעיינו טוב בסעיף 6 וכמעט כל הפקחים נופלים בזה
שתפו ! ! ! כמה שיותר!!!!!!!!!!
והנה העדכנייש כזה עדכני יותר (אני יעלה את זה בלנ"ד מחר)
משום שזה גזל לחברת אוטובוסיםהנני להדגיש שע"פ הנתונים כיום לכו"ע אסור לא לתקף (ואכמ"ל הרוצה יוכל לשלוח לי הודעה פרטית) וזה גזל גמור וכל החומר שהבאתי נועדו למנוע התעללות סתם של פקחים וכדו'
ספציפי הטענה הזו לא תופסת הלכתית.ועוד שזה נזק לציבור הרחב כי ע"י תיקוף החברה יודעת כמה נסעו באוטובוס ומתכננת תדירות
עוד מתכון לפתיחת אשכולות חדשיםועוד שזה נזק לציבור הרחב כי ע"י תיקוף החברה יודעת כמה נסעו באוטובוס ומתכננת תדירות
זה תופס בן אדם לחבירוספציפי הטענה הזו לא תופסת הלכתית.
אפילו לא גרמא
שהפקח עולה לא נראה לי שכתוב תחנה מסויימתעוד מתכון לפתיחת אשכולות חדשים
בשונה ממיקום האוטובוסים, הרבה פעמים התיקופים נרשמים בטעות על התחנה הראשונה או תחנה אחרת.
ולפעמים תתקף על אוטובוס קו 3 ובמיקום הרב קו יופיע קו 6 והדברים ידועים.
-
אמור מעתה אם מכשיר הרב קו לא עובד, במהלך הנסיעה עולה פקח ומספק לנוסעים בנדיבות מכשיר תיקוף תקין,-
אל תשלם כדי שלא יופיע ברישומים שעלית זה עתה לאוטובוס בעוד שלאמיתו של עניין עלית לפני 15 דקות בשכונה אחרת! כך אני נהגתי למעשה כשרציתי שהתיקוף יירשם על שם התחנה הצמודה לביתי. (תחנה ראשונה של הקו)
ושכחתי להוסיף את החוק המקורי..והנה העדכני
אני הדגשתי את כל המשפטים הרלוונטים והוספתי עוד קובץ לנקודות המעניינות
הקובץ המודגש הוא טיוטא מ2024 (מהדורה 5)(נראה לי שזה עבר) והוספתי עוד אחד (כמעט בלי שינויים) הקודם (2022) (מהדורה 4)
הנני להדגיש שע"פ הנתונים כיום לכו"ע אסור לא לתקף (ואכמ"ל הרוצה יוכל לשלוח לי הודעה פרטית) וזה גזל גמור וכל החומר שהבאתי נועדו למנוע התעללות סתם של פקחים וכדו'
נ.ב. מי שנהנה אם אפשר להשים לייק (אני רוצה לדעת כמה ביקוש יש לחומר הזה)
בהצלחה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים