מבקש הצעת מחיר

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
יש לי אתר, אך עדין לא "טופל".
משום מה המתכנת לא עונה לי כבר זמן רב, ולא מתקדם.
האתר רובו הגדול אמור להיות מורכב מתמונות.
אני רוצה אותו בעברית ואנגלית.
נא שלחו לי הצעות מחיר למייל - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
וורדפרס היא תוכנה שאם לא צריכים משהו גדול ביותר
תוכל לעשות כל דבר בקלות
חפש תבנית מתאימה
חפש פלאגינים מתאימים ועצב כרצונך
מתכנת הוא רק לדברים יותר גדולים מהנ''ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עילום;2397107:
וורדפרס היא תוכנה שאם לא צריכים משהו גדול ביותר
תוכל לעשות כל דבר בקלות
חפש תבנית מתאימה
חפש פלאגינים מתאימים ועצב כרצונך
מתכנת הוא רק לדברים יותר גדולים מהנ''ל
בהתחלה זה מה שחשבתי, אבל מכיון שראיתי שזה לוקח לי זמן, וחבל לי על הזמן.
אז אני מעדיף שמישהו יעשה את זה.
נ.ב.
יש כבר תבנית.

• הוסף לסימניות
עריכת סרטים/תלת מימד וכו', זה לא חבל''ז?
באתר תדמיתי שווה להשקיע זמן! גם לכתיבת פוסטים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עילום;2397269:
עריכת סרטים/תלת מימד וכו', זה לא חבל''ז?
באתר תדמיתי שווה להשקיע זמן! גם לכתיבת פוסטים!

במה שהוא מקצועי, הוא מתעסק בעצמו, במה שהוא לא מקצועי, הוא מעדיף שיתעסק בזה איש מקצוע.
מאוד הגיוני.
אני לא מבין למה אתה מנסה לשכנע אותו לעשות לבד.

• הוסף לסימניות
כי וורדפרס היא מערכת ניהול הכי קלה בעולם
כל מתחיל יכול לעשות דברים נפלאים שם
הכל כל כך ברור שם
חבל לשלם על דבר שהוא יכול בקלות לעשות אתו בעצמו
לדוגמא:
גלריה מובנית
דף נחיתה מובנית(פייגבילדר-אלמנטור-וכו')
תבנית יש לו כבר,
וכו'
אני ישמח לעזור בכמה שאני יודע

• הוסף לסימניות
הזמן גם שווה כסף...

• הוסף לסימניות
עילום, הטענות שלך נכונות, אבל לא למקרה הזה. הן נכונות במקרה שיש לאדם זמן פנוי, וגם לא כ"כ קריטי לו לקחת סיכון שהאתר לא ייראה מקצועי.

אני לא חושב שמי שעוסק בהדמיות מרוויח פחות לשעת עבודה מאשר בונה אתרים. אז אין לך דבר הגיוני מזה, שהוא יעסוק בעבודה שלו, ומי שמתמחה בבניית אתרים יבנה לו אתר. קל וחומר בן בנו של קל וחומר, כשניקח בחשבון שכאשר הוא עוסק במקצוע שלו הוא אפקטיבי מאוד, וכאשר הוא יתחיל להשתלט על וורדפרס הוא יעבוד בצורה מאוד מאוד לא אפקטיבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2397394:
עילום, הטענות שלך נכונות, אבל לא למקרה הזה. הן נכונות במקרה שיש לאדם זמן פנוי, וגם לא כ"כ קריטי לו לקחת סיכון שהאתר לא ייראה מקצועי.

אני לא חושב שמי שעוסק בהדמיות מרוויח פחות לשעת עבודה מאשר בונה אתרים. אז אין לך דבר הגיוני מזה, שהוא יעסוק בעבודה שלו, ומי שמתמחה בבניית אתרים יבנה לו אתר. קל וחומר בן בנו של קל וחומר, כשניקח בחשבון שכאשר הוא עוסק במקצוע שלו הוא אפקטיבי מאוד, וכאשר הוא יתחיל להשתלט על וורדפרס הוא יעבוד בצורה מאוד מאוד לא אפקטיבית.
ממש ככה.
אני רוצה להבהיר שהאתר כבר באויר (www.look3d.co.il).
התמונות מוכנות כבר להעלאה, אני מחפש מישהו שיעשה את זה צ'יק צ'ק (כמו שכתבתם - "קלי קלות") וזהו.
לפי מה שכתבתם, כמה שעות זה אמור לקחת למישהו מקצועי?כמה אתם לוקחים לשעה?

נ.ב.
בבקשה לתת מחיר הגיוני (לא כמו חלק ששלחו לי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;2398497:
בבקשה לתת מחיר הגיוני (לא כמו חלק ששלחו לי).

גיל, עכשיו אתה פשוט חייב לשתף אותנו - מה שלחו לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;2398497:
אני מחפש מישהו שיעשה את זה צ'יק צ'ק (כמו שכתבתם - "קלי קלות") וזהו.
אתה יודע איפה מתחילה הבעיה?... אחרי שיעשו לך ב"צ'יק צ'ק וזהו", אתה תגיד: כאן תשנה קצת, ופה - זה לא מה שהתכוונתי, וכאן נזכרתי שרציתי עוד משהו קטן. אף אחד לא רוצה להישאר עם לקוח לא מרוצה, אז לוקחים את זה בחשבון...

אני מניח שהצעות מתחת ל1500-2000 (אם יש כאלה) מגיעות מחבר'ה שיושבים בלי עבודה או שהם לא משערים נכון את העבודה.
(כמובן, אני יכול לטעות)

• הוסף לסימניות
האם בתחום שלכם שייך עבודה לפי שעות?
בתחום שלי, אני נותן מחיר קבוע כאשר יש תוכניות ברורות.
אך כאשר ה"דברים באויר" אני עובד לפי שעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;2398627:
האם בתחום שלכם שייך עבודה לפי שעות?
ודאי שכן.

• הוסף לסימניות
נראה לי שבין 50 ל150 זה בתווך הנורמלי.

• הוסף לסימניות
50? לא מכירה מישהו שבונה אתרים ב50 לשעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DigiTali;2399208:
50? לא מכירה מישהו שבונה אתרים ב50 לשעה
אני ראיתי כאן כמה וכמה בנות מתחילות שקבעו מחיר גלובלי סביר ואולי אפילו טיפה נמוך, ובהתחשב בידע והניסיון שלהם אני בטוח שיצא להם פחות מ50 לשעה (ואולי הרבה פחות).
ודרך אגב, עשו עבודות לא רעות כלל וכלל.

• הוסף לסימניות
טוב שאתה מדגיש בנות...
משום מה בנים בלי שהם למדו..למדו את עצמם...מעצבים גרועים בלי ידע בחווית משתמש...קצת יודעים להוציא קודים מגוגל והרבה לסובב לקוחות ולקחת כסף...
נשים לומדות, משקיעות ולא מעיזות לבקש....אפילו כמו שכתבת - עושות עבודות לא רעות כלל וכלל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2399426:
אני ראיתי כאן כמה וכמה בנות מתחילות שקבעו מחיר גלובלי סביר ואולי אפילו טיפה נמוך, ובהתחשב בידע והניסיון שלהם אני בטוח שיצא להם פחות מ50 לשעה (ואולי הרבה פחות).
ודרך אגב, עשו עבודות לא רעות כלל וכלל.

ועוד משהו - מי שהיא מתחילה ויודעת שכל דבר זה בעצם למידה לא לוקחת מלכתחילה לפי שעה....אם יש משהו שלא עשיתי קודם אני בשום מחיר לא ייקח לפי שעה כי אני צריכה "זמן עיכול" והאתרים הראשונים שלי אם נחשב מחיר גלובלי ולחלק לשעות שלקח לי לבנות ולהתעסק עם האתר זה יצא אולי 5 שח לשעה....
בן אדם שקובע מחיר לשעה צריך לדעת קודם כל שבשעה הזאת יש 100% עבודה ושהוא עושה אותה במהירות סבירה

• הוסף לסימניות
מה שנכון נכון. נשים - מסכנות, גברים - גנבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה