מבקש הצעת מחיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DigiTali;2399500:
ועוד משהו - מי שהיא מתחילה ויודעת שכל דבר זה בעצם למידה לא לוקחת מלכתחילה לפי שעה....אם יש משהו שלא עשיתי קודם אני בשום מחיר לא ייקח לפי שעה כי אני צריכה "זמן עיכול" והאתרים הראשונים שלי אם נחשב מחיר גלובלי ולחלק לשעות שלקח לי לבנות ולהתעסק עם האתר זה יצא אולי 5 שח לשעה....
בן אדם שקובע מחיר לשעה צריך לדעת קודם כל שבשעה הזאת יש 100% עבודה ושהוא עושה אותה במהירות סבירה

אותי דווקא לימדו כאן אחרת... אשכול לפני 5 שנים.
(איזו נוסטלגיה... :p )

• הוסף לסימניות
נוו פסדר! אתה רואה? אפילו בתור מתחיל מתלמד לקחת 60 והבנת שאתה לוקח קצת...
לכן כתבתי שאני לא מכיר בוני אתרים (שבנו כמה וכמה אתרים , לא מדברת על האתר הראשון או השני שהם בנו) שלוקחים סכום מוזר של 50 לשעה..
באופן אישי אני לא מסתדרת עם עבודה לפי שעה...במיוחד לא של עיצוב...לדעתי עיצוב זה הרבה השראה...לפעמים לוקח המון זמן לעצב ולפעמים זה בא בכמה דקות...אם אני יודעת שמשלמים לי על כל דקת עבודה אני מרגישה שזה לא בסדר "לשחק ולנסות" אני פשוט מתקתקת כמה שאפשר...
אפילו לשרותים אני בקושי מרשה לעצמי ללכת ובטח שלא לשתות קפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DigiTali;2399802:
אם אני יודעת שמשלמים לי על כל דקת עבודה אני מרגישה שזה לא בסדר "לשחק ולנסות" אני פשוט מתקתקת כמה שאפשר...
אפילו לשרותים אני בקושי מרשה לעצמי ללכת ובטח שלא לשתות קפה!
נו, האם זה פלא ששומעים נימות תסכול בהודעותיך?

• הוסף לסימניות
בקיצער, מצאת כבר את מבוקשך?
אולי אני יכול לעזור - {אבל לא תיכנות*}
*(אם כי אני יכול לפנות למתכנת שיעשה את העבודה התיכנותית והגימורים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2399817:
נו, האם זה פלא ששומעים נימות תסכול בהודעותיך?
התסכול הוא תסכול מגדרי..כלל הנשים (במיוחד בציבור החרדי)
זה בעיה עולמית שנשים מרוויחות פחות מגברים, העבודה שלהם במיוחד בתחום המחשבים והתכנות מוערכת הרבה פחות....
לי באופן אישי אין בעיות ואני לא מתוסכלת, ואני לא אוהבת כמו שכתבתי לפי שעה אז אני פשוט בד"כ לא עושה את זה...

• הוסף לסימניות
על פי מחקר חדש שנערך בארה"ב וחלק ממצאיו פורסמו בימים האחרונים, נשים כותבות קוד טוב יותר מגברים - אך רק כל עוד הן מסתירות את היותן נשים. "אף שנשים עשויות להיות מוכשרות יותר באופן כללי, ההטיה נגדן קיימת", נכתב
פורסם: 15.02.16 , 09:21
קוד מחשב שנכתב על ידי נשים מקבל דירוג גבוה יותר מאשר זה שנכתב על ידי גברים - אבל רק כל עוד מינה של המתכנתת נותר חסוי, כך על פי מחקר חדש שחלק ממצאיו פורסם בימים האחרונים.
חוקרים בארצות הברית ניתחו קרוב ל-1.4 מיליון משתמשים בשירות האחסון מבוסס הרשת GitHub. הם גילו כי "Pull requests" – שינויים אפשריים בקוד - שהוצעו בשירות על ידי נשים לרוב היו בעלי סיכוי גבוה יותר להתקבל מאשר אלו שהוצעו על ידי גברים. המחקר המלא ממתין בשלב זה לביקורת עמיתים לפני שיתפרסם, כלומר, התוצאות עדיין לא עברו את בחינתם והערכתם של מומחים בתחום.
החוקרים, מהמחלקות למדעי המחשב באוניברסיטאות קאל פולי ונורת' קרוליינה סטייט, בחנו כ-4 מיליון משתמשים שהתחברו ל-GitHub ביום אחד - 1 באפריל, 20155.
GitHub היא קהילת מפתחים ענקית שלא מבקשת לדעת את מינם של 12 מיליון המשתמשים שלה. עם זאת, הצוות הצליח לזהות את מינם של כ-1.4 מיליון משתמשים - הן באמצעות פרופילים שבהם הזהות המינית הייתה ברורה, והן באמצעות אימיילים שקושרו לרשתות חברתיות שבהן כן מצוין מהו מינו של המשתמש. החוקרים ציינו כי הם מבינים כי מדובר בסיכון להפרת פרטיותם של משתמשים, אך הצהירו כי הם לא מתכוונים לפרסם את הנתונים הגולמיים.
החוקרים מצאו ש-78.8% מה-pull requests שנשלחו על ידי נשים התקבלו, לעומת 74.6% של אלו שנשלחו על ידי גברים. צוות החוקרים התייחס לכמה גורמים שונים במחקר, בין היתר אם נשים הגיבו בסבירות גבוהה יותר לבעיות ידועות, אם בקשותיהן היו קצרות יותר ועל כן קלות יותר להערכה, וכן שפת התכנות. עם זאת לא נמצאה קורלציה.
בקרב משתמשים שלא נחשבים "מוכרים" בקהילת כותבי הקוד, פרופילים שמובהק כי אישה עומדת מאחוריהם קיבלו דירוג נמוך יותר מאשר אלו שמין המשתמש אינו ברור.
"עבור אנשים מבחוץ, אנחנו רואים ראיות הטיה מגדרית – שיעור הקבלה של הנשים עומד על 71.8% כשהן משתמשות בפרופילים בעלי מגדר ניטראלי, אבל שיעור הקבלה צונח ל-62.5% כשהמגדר שלהם ניתן לזיהוי. יש ירידה דומה גם בקרב גברים, אבל ההשפעה שם אינה כה חזקה", נכתב במחקר. "התוצאות שלנו מראות שאף שנשים ב-GitHub עשויות להיות מוכשרותת יותר באופן כולל, ההטיה נגדן קיימת בכל זאת".

[משהו שהיה שמור אצלי, לא זוכר מאיפה העתקתי אותו כבר מזמן, הדיון כאן הזכיר לי את זה, אז שמתי. שתהנו :) ]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avim10;2406157:
על פי מחקר חדש שנערך בארה"ב וחלק ממצאיו פורסמו בימים האחרונים, נשים כותבות קוד טוב יותר מגברים - אך רק כל עוד הן מסתירות את היותן נשים. "אף שנשים עשויות להיות מוכשרות יותר באופן כללי, ההטיה נגדן קיימת", נכתב
פורסם: 15.02.16 , 09:21
קוד מחשב שנכתב על ידי נשים מקבל דירוג גבוה יותר מאשר זה שנכתב על ידי גברים - אבל רק כל עוד מינה של המתכנתת נותר חסוי, כך על פי מחקר חדש שחלק ממצאיו פורסם בימים האחרונים.
חוקרים בארצות הברית ניתחו קרוב ל-1.4 מיליון משתמשים בשירות האחסון מבוסס הרשת GitHub. הם גילו כי "Pull requests" – שינויים אפשריים בקוד - שהוצעו בשירות על ידי נשים לרוב היו בעלי סיכוי גבוה יותר להתקבל מאשר אלו שהוצעו על ידי גברים. המחקר המלא ממתין בשלב זה לביקורת עמיתים לפני שיתפרסם, כלומר, התוצאות עדיין לא עברו את בחינתם והערכתם של מומחים בתחום.
החוקרים, מהמחלקות למדעי המחשב באוניברסיטאות קאל פולי ונורת' קרוליינה סטייט, בחנו כ-4 מיליון משתמשים שהתחברו ל-GitHub ביום אחד - 1 באפריל, 20155.
GitHub היא קהילת מפתחים ענקית שלא מבקשת לדעת את מינם של 12 מיליון המשתמשים שלה. עם זאת, הצוות הצליח לזהות את מינם של כ-1.4 מיליון משתמשים - הן באמצעות פרופילים שבהם הזהות המינית הייתה ברורה, והן באמצעות אימיילים שקושרו לרשתות חברתיות שבהן כן מצוין מהו מינו של המשתמש. החוקרים ציינו כי הם מבינים כי מדובר בסיכון להפרת פרטיותם של משתמשים, אך הצהירו כי הם לא מתכוונים לפרסם את הנתונים הגולמיים.
החוקרים מצאו ש-78.8% מה-pull requests שנשלחו על ידי נשים התקבלו, לעומת 74.6% של אלו שנשלחו על ידי גברים. צוות החוקרים התייחס לכמה גורמים שונים במחקר, בין היתר אם נשים הגיבו בסבירות גבוהה יותר לבעיות ידועות, אם בקשותיהן היו קצרות יותר ועל כן קלות יותר להערכה, וכן שפת התכנות. עם זאת לא נמצאה קורלציה.
בקרב משתמשים שלא נחשבים "מוכרים" בקהילת כותבי הקוד, פרופילים שמובהק כי אישה עומדת מאחוריהם קיבלו דירוג נמוך יותר מאשר אלו שמין המשתמש אינו ברור.
"עבור אנשים מבחוץ, אנחנו רואים ראיות הטיה מגדרית – שיעור הקבלה של הנשים עומד על 71.8% כשהן משתמשות בפרופילים בעלי מגדר ניטראלי, אבל שיעור הקבלה צונח ל-62.5% כשהמגדר שלהם ניתן לזיהוי. יש ירידה דומה גם בקרב גברים, אבל ההשפעה שם אינה כה חזקה", נכתב במחקר. "התוצאות שלנו מראות שאף שנשים ב-GitHub עשויות להיות מוכשרותת יותר באופן כולל, ההטיה נגדן קיימת בכל זאת".

[משהו שהיה שמור אצלי, לא זוכר מאיפה העתקתי אותו כבר מזמן, הדיון כאן הזכיר לי את זה, אז שמתי. שתהנו :) ]

כמובן שלא צריך ללכת רחוק למחקר כזה ובחו"ל ...נתוני השכר בארץ מראים את הנ"ל בצורה די קיצונית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה