מברשות נוספות לפוטושופ

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הסבר כיצד מוסיפים מברשות נוספות לפוטושופ
ואם יש קישור אשמח עוד יותר...
תודה.

• הוסף לסימניות
אני מבינה שטעיתי... אפנה לשכנים משכונת "עיצוב גרפי"
מה קרה הם לא מבקרים כאן היום? ;)

• הוסף לסימניות
ככה.

קבצים מצורפים

• Untitled 1.jpg
    KB 127.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;920151:
אני מבינה שטעיתי... אפנה לשכנים משכונת "עיצוב גרפי"
מה קרה הם לא מבקרים כאן היום? ;)

כנראה יותר מעניין בפורום איש את רעהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;920184:
ניסיתי להוסיף אך המחשב כתב לי שאין פריטים תואמים לחיפוש
איך בכל אופן אפשר?

• הוסף לסימניות
לגרור את הקבצים שמכילים את המברשות לתוך התוכנה, היא תדע לזהות מה מברשת ומה אקשן ...
לסגור ולפתוח את התוכנה, והמברשות יהיו ברשימה.
בהצלחה.

.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;920470:
ניסיתי להוסיף אך המחשב כתב לי שאין פריטים תואמים לחיפוש
איך בכל אופן אפשר?
צריך קודם להוריד מהאינטרנט את הקבצים של המברשות (יש אתרים של מברשות חינמיות, ויש אתרים בתשלום) ולשמור בתיקיה שתדע אח"כ לגשת אליה. לי אישית יש תיקיה מסודרת לכל הדברים האלה, וכך גם כשאני מתקינה מחדש פוטושופ (בגלל פרמוט וכדו') - אין לי בעיה להשיג מחדש את כל המברשות שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;920554:
צריך קודם להוריד מהאינטרנט את הקבצים של המברשות (יש אתרים של מברשות חינמיות, ויש אתרים בתשלום) ולשמור בתיקיה שתדע אח"כ לגשת אליה. לי אישית יש תיקיה מסודרת לכל הדברים האלה, וכך גם כשאני מתקינה מחדש פוטושופ (בגלל פרמוט וכדו') - אין לי בעיה להשיג מחדש את כל המברשות שלי.
רבקה..אני מבינה מכך שברגע שאוריד מברשות וזה יהיה קיים במחשב ולא משנה איפה, התוכנה תזהה את קיומם וכשאעבוד בפוטושופ אז במאגר יופיעו החדשים שהוספתי.?.?
אין צורך לשמור בתקיה מיוחדת במחשב כמו למשל בהורדת פונטים??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;920602:
רבקה..אני מבינה מכך שברגע שאוריד מברשות וזה יהיה קיים במחשב ולא משנה איפה, התוכנה תזהה את קיומם וכשאעבוד בפוטושופ אז במאגר יופיעו החדשים שהוספתי.?.?

לא.
את מערבבת בין שני דברים

1. את צריכה להוריד את המברשות למחשב ולמקם אותן בתיקיית המברשות של פוטושופ.

2. מומלץ לך לשמור על המברשות בתיקיה נוספת במחשב. למקרה שתשדרגי את המחשב או תחליפי מחשב ואז המברשות יהיו זמינות ולא ימחקו עם התוכנה.

• הוסף לסימניות
זה לא משנה איפה היא שומרת את המברשות החדשות.
היא רק צריכה לעשות LOAD BRUSH ולטעון אותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;920625:
זה לא משנה איפה היא שומרת את המברשות החדשות.
היא רק צריכה לעשות LOAD BRUSH ולטעון אותם.

ואז לקרוא להן בכל פעם מחדש?
למה לא לתת לתוכנה להעלות אותן בהפעלה הראשונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;920646:
ואז לקרוא להן בכל פעם מחדש?
למה לא לתת לתוכנה להעלות אותן בהפעלה הראשונה?
לא צריך לקרא להם כל פעם..
הם שומעים מהפעם הראשונה ונשארים...
ולא משנה אם הם יובאו מתקיית המברשות או מתקיית מהדקי הסיכות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;920602:

אחרי ששמרת אותם בתיקיה כפי שהסברתי - עושים את הצעד ש"הגלים" הראה בצילום המסך.
(או שאפשר פשוט לגרור את הקובץ לתוכנה, אבל נדמה לי שלא תמיד זה עובד. אולי זה תלוי גירסה של פוטושופ. ואולי אני טועה וזה כן עובד תמיד.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;920652:
בדיוק. ועוד משהו:
לי אישית יש אינספור מברשות, רובן ברזולוציות גבוהות (לעיצוב אלבומים). אם כולן טעונות לתוך הפוטושופ - לחלונית המברשות לוקח דקות (!) להיטען. אז מדי פעם אני מנקה את חלונית המברשות ומשאירה רק את המברשת הכי הכי בסיסית - עיגול עם קצוות רכים.
במחשב הכל מסודר לי בתיקיות (בתוך תיקיית מברשות שנמצאת ב"המסמכים שלי" יש תיקיות לפי נושאים: לבבות, פרחים, עיטורים וכו') ואז כשאני רוצה מברשת מסוג מסויים אני נכנסת לתיקיה המתאימה ובוחרת משם את הקובץ הרצוי. לא מעיק בכלל, לדעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;920652:

וואלה
למדתי משהו חדש
לא זכור לי שזה היה בגרסאות קודמות cs3 ומטה

• הוסף לסימניות
תכלס למישהו יש קישור למברשות חינמיות?

• הוסף לסימניות
הוא לפעמים גם ממש אויב.
כמים הפנים לפנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה