נכתב ע"י anat77a;920151:אני מבינה שטעיתי... אפנה לשכנים משכונת "עיצוב גרפי"
מה קרה הם לא מבקרים כאן היום?![]()
ניסיתי להוסיף אך המחשב כתב לי שאין פריטים תואמים לחיפושנכתב ע"י הגלים;920184:ככה.
צריך קודם להוריד מהאינטרנט את הקבצים של המברשות (יש אתרים של מברשות חינמיות, ויש אתרים בתשלום) ולשמור בתיקיה שתדע אח"כ לגשת אליה. לי אישית יש תיקיה מסודרת לכל הדברים האלה, וכך גם כשאני מתקינה מחדש פוטושופ (בגלל פרמוט וכדו') - אין לי בעיה להשיג מחדש את כל המברשות שלי.נכתב ע"י 1020;920470:ניסיתי להוסיף אך המחשב כתב לי שאין פריטים תואמים לחיפוש
איך בכל אופן אפשר?
רבקה..אני מבינה מכך שברגע שאוריד מברשות וזה יהיה קיים במחשב ולא משנה איפה, התוכנה תזהה את קיומם וכשאעבוד בפוטושופ אז במאגר יופיעו החדשים שהוספתי.?.?נכתב ע"י רבקה.;920554:צריך קודם להוריד מהאינטרנט את הקבצים של המברשות (יש אתרים של מברשות חינמיות, ויש אתרים בתשלום) ולשמור בתיקיה שתדע אח"כ לגשת אליה. לי אישית יש תיקיה מסודרת לכל הדברים האלה, וכך גם כשאני מתקינה מחדש פוטושופ (בגלל פרמוט וכדו') - אין לי בעיה להשיג מחדש את כל המברשות שלי.
נכתב ע"י anat77a;920602:רבקה..אני מבינה מכך שברגע שאוריד מברשות וזה יהיה קיים במחשב ולא משנה איפה, התוכנה תזהה את קיומם וכשאעבוד בפוטושופ אז במאגר יופיעו החדשים שהוספתי.?.?
אין צורך לשמור בתקיה מיוחדת במחשב כמו למשל בהורדת פונטים??
נכתב ע"י הגלים;920625:זה לא משנה איפה היא שומרת את המברשות החדשות.
היא רק צריכה לעשות LOAD BRUSH ולטעון אותם.
לא צריך לקרא להם כל פעם..נכתב ע"י tamiro;920646:ואז לקרוא להן בכל פעם מחדש?
למה לא לתת לתוכנה להעלות אותן בהפעלה הראשונה?
נכתב ע"י anat77a;920602:רבקה..אני מבינה מכך שברגע שאוריד מברשות וזה יהיה קיים במחשב ולא משנה איפה, התוכנה תזהה את קיומם וכשאעבוד בפוטושופ אז במאגר יופיעו החדשים שהוספתי.?.?
אין צורך לשמור בתקיה מיוחדת במחשב כמו למשל בהורדת פונטים??
בדיוק. ועוד משהו:נכתב ע"י א ל י;920652:לא צריך לקרא להם כל פעם..
הם שומעים מהפעם הראשונה ונשארים...
ולא משנה אם הם יובאו מתקיית המברשות או מתקיית מהדקי הסיכות..
נכתב ע"י א ל י;920652:לא צריך לקרא להם כל פעם..
הם שומעים מהפעם הראשונה ונשארים...
ולא משנה אם הם יובאו מתקיית המברשות או מתקיית מהדקי הסיכות..
כן, לחבר שלי. הוא מכנה את עצמו גוגל.נכתב ע"י 1020;920946:תכלס למישהו יש קישור למברשות חינמיות?
עם כאלו חברים,מי צריך אויבים?נכתב ע"י רבקה.;920948:כן, לחבר שלי. הוא מכנה את עצמו גוגל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים