מדריך מגדל ביטלה את האפשרות לקבל 0.4% דמי ניהול בקופ"ג להשקעה ובקרן השתלמות

מצב
הנושא נעול.
אני עשיתי בדיוק אותו דבר בקופגל"ה, מסלול הלכה
אמרה לי שזה 0.6 ו"היא לא מכירה 0.4"
ההבדל הוא בקופות, בקופת גמל במגדל זה מינימום 0.6 (יש מקומות שזה 0.55)
ובקרן השתלמות בהלכה זה 0.4

דיברתי עם מגדל,
הם אמרו לי שבגלל שלחברה שלי יש הסכם איתם הם לא יכולים לטפל בי באופן אישי.
ההסכם עם החברה שלי לא משתלם.
האם יעזור פה סוכן חיצוני ?

אם אני עובר עכשיו ממסלול הלכה לסנופי
הדמי ניהול עולים ?
ואיך עוברים באתר מגדל הוא כותב
1768999606325.png

אם אני עובר עכשיו ממסלול הלכה לסנופי
הדמי ניהול עולים ?
ואיך עוברים באתר מגדל הוא כותב
צפה בקובץ המצורף 2162220
אני לא רואה מה יש בתמונה (זה מנוטפר)
אבל בגדול זה לא אמור לעלות אבל יש להם את הזכות לעשות זאת
מתי הצטרפת למסלול הלכה?

אני לא רואה מה יש בתמונה (זה מנוטפר)
אבל בגדול זה לא אמור לעלות אבל יש להם את הזכות לעשות זאת
מתי הצטרפת למסלול הלכה?
הכנסתי בסוף שנת 2025
זה מה שרשום

לקוח יקר,​

לא קיימים מוצרים רלוונטיים לתהליך.
נשמח לעמוד לשירותך בכל שאלה בטלפון 03-9201010 בימים א' – ה' בין השעות 08:30-16:00.

אגב, בלת״ק אם יש כאן מישהו שיש לו סבא סבתא אבא אמא בעל ששירת בעבר בצבא והיה בקבע (אלה שיש להם את הכרטיס חבר... ) מקבלים שם דמי ניהול פחות ממה שנרשם כאן למעלה...
תבדקו את זה...
אשמח לדעת היכן רואים את זה באתר של חבר
אני בן משפחה וכל מה שראיתי שם זה רק גמל להשקעה ב0.39 באלטשולר ואנליסט
עריכה: זה רק לעמית ולבין זוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה