- הוסף לסימניות
ההבדל הוא בקופות, בקופת גמל במגדל זה מינימום 0.6 (יש מקומות שזה 0.55)אני עשיתי בדיוק אותו דבר בקופגל"ה, מסלול הלכה
אמרה לי שזה 0.6 ו"היא לא מכירה 0.4"
ובקרן השתלמות בהלכה זה 0.4
ההבדל הוא בקופות, בקופת גמל במגדל זה מינימום 0.6 (יש מקומות שזה 0.55)אני עשיתי בדיוק אותו דבר בקופגל"ה, מסלול הלכה
אמרה לי שזה 0.6 ו"היא לא מכירה 0.4"
אני לא רואה מה יש בתמונה (זה מנוטפר)אם אני עובר עכשיו ממסלול הלכה לסנופי
הדמי ניהול עולים ?
ואיך עוברים באתר מגדל הוא כותב
צפה בקובץ המצורף 2162220
הכנסתי בסוף שנת 2025אני לא רואה מה יש בתמונה (זה מנוטפר)
אבל בגדול זה לא אמור לעלות אבל יש להם את הזכות לעשות זאת
מתי הצטרפת למסלול הלכה?
אשמח לדעת היכן רואים את זה באתר של חבראגב, בלת״ק אם יש כאן מישהו שיש לו סבא סבתא אבא אמא בעל ששירת בעבר בצבא והיה בקבע (אלה שיש להם את הכרטיס חבר... ) מקבלים שם דמי ניהול פחות ממה שנרשם כאן למעלה...
תבדקו את זה...
אשמח שתעדכן אחרי שעברת אם נשארו לך הדמי ניהול כדי לעבור גםאם אני עובר עכשיו ממסלול הלכה לסנופי
הדמי ניהול עולים ?
ואיך עוברים באתר מגדל הוא כותב
צפה בקובץ המצורף 2162220
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים