חיימשלי...
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש דרך כן לקבל את הפיצויים??
זה 6% לא % 6.5אני מתכוונת ל6.5 אחוז האם מגיע לי אותם?
ידוע לי שיש כאלה שמפרישים 6 ויש כאלה 2.33 נוספים כלומר 8.33 את ה6% אני זכאית לקבל?.
זה נכון רק לגבי עובד שהיה לו קופת גמל פעילה ובסוף שנת המס טרם עברו 3 חדשי עבודה, המעסיק חייב להפריש לו בסוף שנת המס לגמל רטרו מתחילת עבודתו ולא ולחכות 3 חודשי עבודה ואז להפריש רטרו.יש גם מושג שעובדת שעבדה והגיע סוף שנת המס על המעסיק להקים קרן פנסיה גם אם לא חלפה חצי שנה
ועוד נקודה פנסיית חובה היא רק מגיל 21 וגם אם עבדת שנתיים ועדיין לא בגיל אין למעסיק חובה להפריש פנסיה
מה זה אומר פדיון ימי חופש והבראה?עוד פרטים לסיום העסקה
העובדת זכאית לפדיון ימי חופשה
העובדת זכאית לפדיון יתרת דמי הבראה
תשלום הודעה מראש - חובה לשלם על חודש הודעה מראש . (המפטר או המתפטר, מי שמודיע)
במהלך תקופת העבודה נצברים ימי חופשה מידי חודש, אם עדין לא השתמשת בהם, כעת ישלמו אותם (ראי שורת ימי חופשה בתלוש)מה זה אומר פדיון ימי חופש והבראה?
זה על כל תקופת עבודה?
מה זה אומרתשלום הודעה מראש?
לכאורה כןאשמח לדעת, אם אני מתפטרת אחרי לידה, עבדתי שם שנה וחצי ולא הפרישו לי פנסיה ( אני בת 19.5)
האם אני זכאית לפיצויים?
השאיפה שלי היא לא לעבוד בחברה, למען האמת השאיפה שלי בכלל לא להיות שכירה.ואגב, ממליצה לך להתעסק ולהתמקצע גם בשכר אם השאיפה שלך לעבוד בחברה)
אז בשביל עצמאית בכלל תהיי חייבת לדעת פרפקט את כל השכר ודיני עבודההשאיפה שלי היא לא לעבוד בחברה, למען האמת השאיפה שלי בכלל לא להיות שכירה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים