- הוסף לסימניות
מאד טעים, הכנתי לפני כמה שנים.וזה מרגיש ממש ארטיק חלבי, משגע.
אבל לא מרגיש ארטיק חלבי, צר לי.
מאד טעים, הכנתי לפני כמה שנים.וזה מרגיש ממש ארטיק חלבי, משגע.
כעסתי על הערגליות המחופשות
נסכים שלא להסכים...מאד טעים, הכנתי לפני כמה שנים.
אבל לא מרגיש ארטיק חלבי, צר לי.
מעניין אותי איזה הכנת?
סתם קלאסה קלה וטעימהמעניין אותי איזה הכנת?
איזה רעיון מגניבסתם קלאסה קלה וטעימה
גלידת וניל איטלקי של נסטלה
חלק ערבבתי עם תותים מבושלים וטחונים חלקית
וחלק עם עוגיות שוקולד צ'יפס (בייתיות יאמי) ושיוש של ריבת חלב
שתיהם בציפוי שוקולד לבן
היה ברמי לוי רק חלב מרוכז מחלב נוכרי ולא ממש היה זמן בערב חג להתחיל לחפש משהו אחר או לקמבן משהו אז זה פתרון ממש מוצלח ויאמי כבר טעמתי אחד - מהתותים השני עוד לא קפוא לגמריאיזה רעיון מגניב
בחיים לא חשבתי להשתמש בגלידה קנויה
אהבתי את הרעיון
אני קונה חלב מרוכז באושר עדהיה ברמי לוי רק חלב מרוכז מחלב נוכרי ולא ממש היה זמן בערב חג להתחיל לחפש משהו אחר או לקמבן משהו אז זה פתרון ממש מוצלח ויאמי כבר טעמתי אחד - מהתותים השני עוד לא קפוא לגמרי![]()
זה כתוב אפילו באחד הספרים של אביגיל מייזליקאיזה רעיון מגניב
בחיים לא חשבתי להשתמש בגלידה קנויה
אהבתי את הרעיון
אני הכנתי מיני מגנום קראנצ פיסטוק של חסי סגל
אני מקווה שזה באמת המתכון של @חנה חיהאז תנו מתכון
לא נפתח לי נורמלי הקישור אבל ראיתי בספוילר שזה זהאני מקווה שזה באמת המתכון של @חנה חיה
https://www.chasisegal.co.il/post/%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A7-%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%A0%D7%A5-%D7%A4%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A7-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%9C%D7%91%D7%9F
ארטיק קראנץ׳ פיסטוק שוקולד לבן
עודכן: 16 במאי 2022
![]()
12 יחידות (תבנית מיני מגנום)
לקראנץ פיסטוק:
60 גרם שוקולד שוקולד לבן
30 גרם פייטה פויטין או גביעי גלידה פריכים טחונים
30 גרם פיסטוק טחון
30גרם מחית פיסטוק
קורט מלח
לגלידה:
150 גרם שוקולד לבן קצוץ
150 גרם שמנת מתוקה 38%
כף גדושה מחית פיסטוק
100 גרם שמנת מתוקה מוקצפת לקיפול
לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן קצוץ מומס
60 גרם חמאת קקאו מומסת
כפית מחית פיסטוק
כף ברס/פיסטוקים גרוסים (לא חובה)
![]()
אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד לבן בפולסים קצרים במיקרוגל.
מוסיפים לקערה פייטה,מלח, פיסטוק טחון ומחית פיסטוק ומערבבים.
משטחים על נייר אפיה ומניחים במקרר להתקשות.
מוציאים מהמקרר ממתינים כמה דקות (יותר קל לפרוס)
ופורסים למלבנים קטנים.
![]()
![]()
אופן הכנת הגלידה:
ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן ו150 שמנת מתוקה.
ומערבבים לתערובת חלקה.
מצננים 15 דקות במקרר.
מקציפים 100 גרם שמנת מתוקה וכף מחית פיסטוק לקצפת רכה.
ומקפלים לתוך תערובת השוקולד לקבלת קרם אחיד.
מזלפים לתוך תבניות עד 3/4 גובה התבנית מכניסים מקל (ארטיק)
ומניחים את מלבני הקראנץ׳ פיסטוק.
מוסיפים עוד קרם מעל שכבת הקראנץ׳
מקפיאים כמה שעות עד שקפוא לחלוטין.
מכינים ציפוי:
שימו לב!
טובלים ארטיקים קפואים מאוד מאוד
בציפוי נוזלי בטמפרטורת חדר לא חם מידי.
מערבבים את חומרי הציפוי,מעבירים לכוס צרה
וטובלים את הארטיקים הקפואים. מניחים על נייר אפיה ומקפיאים כמה דקות להתקשות.
שומרים במקפיא.
נראה מיוחד שבמיוחד!אני עשיתי מגנומים עמד שעות על הבר אז בעצם מה הסוד???
1) לשים כמות מדויקת של ג'לטין שלא יהיה יותר מידי ופחות בעקרון זה הולך 5 גרם -7 גרם אבקת ג'לטין כפול חמש(על כל גרם זלטין 5 גרם מים) ואז לערבב לשים במקרר עד שנהיה גלי להמיס במיקרו בפולסים של 30 שניות ולא יותר מידי לחמם כי עז הוא מוציא ריח לא טוב ומקום שלו בפח... לקחת שתי כפות מהמסה של המגנום לערבב ואז להכניס לכל המסה ולקפל לזלף לתבנית וזהו בהצלחה!!
2) שהמגנום תיהיה מצופה לגמרי ( שוקולד וחמאת קקאו ) ואז זה יהיה סוג של מעטפת למגנום ולא יתנזל או ינמס ...בהצלחההה!!!צפה בקובץ המצורף 1519778
rhon.co.il
klinaky.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //