כמה עולה דיו פשוט ורגיל?ממליץ על HP 4675
עולה בסביבות 300 ש"ח
אצלי כבר כמעט 4 שנים
מעולה מאוד
מהאיכות סריקה אתה גם מרוצה?ממליץ על HP 4675
עולה בסביבות 300 ש"ח
אצלי כבר כמעט 4 שנים
מעולה מאוד
איפה קניתה?ממליץ על HP 4675
עולה בסביבות 300 ש"ח
אצלי כבר כמעט 4 שנים
מעולה מאוד
אפשר גם לעשות צילומים?אז בזמנו "במחסני חשמל"
אבל לפי איך שביררתי אז...
המחיר הזה נע בין 300 ל 350 גגג...
ואאו איך שמת לב לזה....דגם זה שונה משלי לי יש 4675 ואתה מצאת 6475
לא מצליח למצוא חנות שמוכרת את הדגם הזהדגם זה שונה משלי לי יש 4675 ואתה מצאת 6475
איו לי מושג מה כבר ההבדל
אבל מה שבטוח של HP יש איכות טובה במדפסות
רק תברר באיזה טונר המדפסת צורכת כיון שיש טונרים יקרים שעם כל המעלות של המדפסת זה יקר....
מה שאני משתמש 652 הוא טונר יחסית זול
תבדוק...
מהחוות דעת בזאפ זה לא נשמע מדפסת מומלצת
א, הדיו הזה לא דומה ל 652 מהסיבה הפשוטה שאין לו תואםכן ,
ולאחר בירור קצר איך לא?! בגוגל
זה צורך דיו 653
והמחיר יחסית זההה
ל 652
היא גם כמו הנ"ל לא קיימת בשוק,תבדקו מדפסת של ברדר J480 הדיו במיוחד החילופי מאוד זול אצלי כבר 7 שנים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים