ctrl-p קונטרול פי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
תלוי איזה דגם, מה שכתבת ממש מכליל וממש לא יושב עם המציאותHP הדיו עולה מאוד יקר, והתואם לא תמיד מסתדר עם המדפסת.
שווה לקנות מדפסת מדפסת יקרה ואפילו יקרה מאוד, העיקר שהדיו זול.
תלוי איזה דגם, מה שכתבת ממש מכליל וממש לא יושב עם המציאותHP הדיו עולה מאוד יקר, והתואם לא תמיד מסתדר עם המדפסת.
אפשר לברר אצל מרכז הדיו , חושבת שהם יושבים בבני ברקהדגם הזה כבר לא קיים בשוק
HP הדיו עולה מאוד יקר, והתואם לא תמיד מסתדר עם המדפסת.
זה שווה וודאי אבל אנו די בטוח שאין להם אותה במלאי והם סתם מציגים אותה
אין במחירים של ה2645 אם זה עדיין שורד לך עדיף לך להשאר עם זה@ctrl-p קונטרול פי
מחפשת מדפסת לשימוש ביתי עם סורק ופקס עד עכשיו היה לי HP2645 היא החזיקה שנים וממש היינו מרוצים יש לך מה להמליץ?
הלך. לכן מחפשתאין במחירים של ה2645 אם זה עדיין שורד לך עדיף לך להשאר עם זה
הזרקת דיו או ליזר?מדפסת הכי זולה עם פקס קווי עולה בסביבות ה-1250 ש"ח
גם אני מחפש.אני צריך מדפסת לשימוש ביתי כלומר שימוש אחת לכמה ימים
בעיקר להדפסה וסריקה
עם חיבור wi-fi כמובן
משהו שיעבוד טוב בלי כאבי ראש
שיחזיק לכמה שיותר שנים
עד 500 שקל
כמה אתה מדפיס?גם אני מחפש.
יש המלצה על דגם מומלץ?
6475 של HP ללא פקס 440 ש"ח
אה. ושחכתי. חשוב לי שתהיה קומפקטית ולא מכונה בומבה. שתשב בארון.כמה אתה מדפיס?
כן . ראיתי את הדגם הזה.6475 של HP ללא פקס 440 ש"ח
זה דיו או טונר?6475 של HP ללא פקס 440 ש"ח
הבנתי שלשימוש ביתי לא נכון לקנות דיודיו,
איפה ראית שיש לזה בעיות חיבור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים