דרוש מידע מדפסת ביתי

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכל להחכים אותי.
בנוסף המוצר המוצע של קנון הוא ללא פקס.
אנ צריכה בנוסף שיהיה במדפסת פקס מה מומלץ לי?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש מדפסת משולבת ללא פקס דגם TS3150 של קנון שמספקת את הצרכים שלך,
לגבי פקס דרך האינטרנט תחפשי ברשת https://www.myfax.co.il/
יש לי בבית את המדפסת הזו
האיכות של ההדפסה שלה ברמה ממש גבוהה (יותר איכותי אפי' מחלק מכונות הדפסה בבתי דפוס...!!!)
שני חסרונות:
א. היא מדפיסה יחסית לאט (בצבעוני זה הכי משמעותי, משתנה מהדפסה להדפסה)
ב. הדיו נגמר ממש מהר והוא די יקר
בכללי אני ממש מרוצה ממנה

• הוסף לסימניות
יש לי בבית את המדפסת הזו
האיכות של ההדפסה שלה ברמה ממש גבוהה (יותר איכותי אפי' מחלק מכונות הדפסה בבתי דפוס...!!!)
שני חסרונות:
א. היא מדפיסה יחסית לאט (בצבעוני זה הכי משמעותי, משתנה מהדפסה להדפסה)
ב. הדיו נגמר ממש מהר והוא די יקר
בכללי אני ממש מרוצה ממנה
הדיו שלה לא זול אבל לא כ"כ יקר, לגבי האיטיות היא מדפסת ביתית, מה ציפת? אתה משתמש בתואם?

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מדפסת וסורק עם אופציה לפקס (לא חובה)
מדפיסה כ30 דפים בחודש
יש למישהו המלצות?
הסתכלתי בזאפ וממש התבלבלתי מכל החוות דעת

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה על מדפסת ביתית לשימוש של דפים בודדים בשבוע.
עם דיו בעלות הגיונית. למישהו יש לתת לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה