ctrl-p קונטרול פי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
תחפשי ברשת מיי פקסהקישור חסום לי.
תוכל לשלוח עוד קישור אולי הוא יהיה פתוח.
תודה.
תחפשי ברשת מיי פקסהקישור חסום לי.
תוכל לשלוח עוד קישור אולי הוא יהיה פתוח.
תודה.
לפי החוות דעת בזאפ נשמע ממש מאכזב.יש מדפסת משולבת ללא פקס דגם TS3150 של קנון שמספקת את הצרכים שלך,
לגבי פקס דרך האינטרנט תחפשי ברשת https://www.myfax.co.il/
חוות דעת בזאפ זה שטיות ברוטב,לפי החוות דעת בזאפ נשמע ממש מאכזב.
יש לי בבית את המדפסת הזויש מדפסת משולבת ללא פקס דגם TS3150 של קנון שמספקת את הצרכים שלך,
לגבי פקס דרך האינטרנט תחפשי ברשת https://www.myfax.co.il/
להחכים באיזה עניין?אשמח אם תוכל להחכים אותי.
בנוסף המוצר המוצע של קנון הוא ללא פקס.
אנ צריכה בנוסף שיהיה במדפסת פקס מה מומלץ לי?
תודה רבה.
הדיו שלה לא זול אבל לא כ"כ יקר, לגבי האיטיות היא מדפסת ביתית, מה ציפת? אתה משתמש בתואם?יש לי בבית את המדפסת הזו
האיכות של ההדפסה שלה ברמה ממש גבוהה (יותר איכותי אפי' מחלק מכונות הדפסה בבתי דפוס...!!!)
שני חסרונות:
א. היא מדפיסה יחסית לאט (בצבעוני זה הכי משמעותי, משתנה מהדפסה להדפסה)
ב. הדיו נגמר ממש מהר והוא די יקר
בכללי אני ממש מרוצה ממנה
כןאתה משתמש בתואם?
כמה אתה משלם עליו?
בדר"כ 100 ש"ח על כל מחסניתכמה אתה משלם עליו?
מחיר נורמלי, אבל נראה שאתה צריך להחליף מדפסתבדר"כ 100 ש"ח על כל מחסנית
(כל חודש בערך אני קונה 1 צבעוני 1 שחור)
צריכה להחליט פקס או לא זה משמעותי מאדאני מעוניינת לקנות מדפסת וסורק עם אופציה לפקס (לא חובה)
מדפיסה כ30 דפים בחודש
יש למישהו המלצות?
הסתכלתי בזאפ וממש התבלבלתי מכל החוות דעת
מדפסת ב: 350 ש"ח משולבת צבע, דיו ל400 דף עולה 100 ש"ח המחיר של המדפסת 350 ש"חמחפשת המלצה על מדפסת ביתית לשימוש של דפים בודדים בשבוע.
עם דיו בעלות הגיונית. למישהו יש לתת לי?
משמעותי במחיר?צריכה להחליט פקס או לא זה משמעותי מאד
הבדל של לפחות 100 ש"ח תלוי מה תיקחימשמעותי במחיר?
אוקיי אז מה יש לך להציע ללא פקס?
מדפסת ב: 350 ש"ח משולבת צבע, דיו ל400 דף עולה 100 ש"ח המחיר של המדפסת 350 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים