- הוסף לסימניות
עדין לא קניתירחל ז, אשמח לדעת מה קנית בסוף, מחפשת גם כגרפיקאית לתמונות מחזור לגנים וכד'...
היתה לי ברדר ממש לא מוצלחת
עדין לא קניתירחל ז, אשמח לדעת מה קנית בסוף, מחפשת גם כגרפיקאית לתמונות מחזור לגנים וכד'...
נשמח לעזוררחל ז, אשמח לדעת מה קנית בסוף, מחפשת גם כגרפיקאית לתמונות מחזור לגנים וכד'...
דיברנו על זה בעבר אבל לא יצאתי עם משהו ברור אז הדברים נשארו באויר (וההדפסות נשלחו לדפוס....)
אני מחפשת מדפסת טובה ואיכותית להדפסת טקסטים עם תמונות
חובה לייזר כדי שלא יימרח
ושעלויות הדיו לא יהיו גבוהות מידי
ועדיף שתהיה אופציה לכרומו אבל לא חובה
ואני רוצה לפני הרכישה להדפיס עמוד אחד
(יש לי נסיון לא טוב)
זה הכי זול גם בעליות של המתכליםיש ב: 2500 ש"ח לייזר צבעוני טונרים יעלה לך אח"כ ל- 6900 דף עולה 370 ש"ח בשחור זה 6300 דף.
אחריות ל3 שנים
איפה את בארץ?ואני רוצה לפני הרכישה להדפיס עמוד אחד
(יש לי נסיון לא טוב)
מזדהה עם כל מילה שלך,מניסיון שלנו, עברנו הרבה מאוד מדפסות, והמסקנה שלנו היתה שאין מדפסת לייזר צבעונית ביתית שתהיה מספיק ידידותית. הביתיות עדינות ושבירות, מלאות תקלות ונזילות, וההתעסקות איתם מתישה. לייזר צבעוני צריך להיות מאסיבי, יצוק וגדולללל כדי שהחלקים שלו יהיו עמידים. בקיצער, מוסדי. לא ביתי.
מאז שעברנו ממדפסת לייזר צבעונית (האחרונה שהיתה לנו היתה של סמסונג) למדפסת טנק של אפסון, אין מה להשוות בכלל. ידידותי, איכות מעולה, אפס תקלות ונזילות, חיסכון ענק בחומרים מתכלים. - ולא, לא נמרח לנו אף דף בינתיים האחרונות. הכל יוצא יבש, צבעים חיים, עד כדי שלא יאומן שזה הודפס במדפסת ביתית.
מה שנכון, פעם בתקופה צריכים להפעיל ניקוי אוטומטי כדי למנוע עיוותים בהדפסה.
1. יש לנו דגם 14150 L של אפסוןמזדהה עם כל מילה שלך,
כך גם כתבתי בעבר. מה שכן 2 דברים ברשותך לתועלת כולם.
1. איזה דגם?
2. האם כשאתה מדפיס צבעוני ואח"כ נשפך על זה משהו זה גם לא נמרח?
אשמח אם תרטיב דף תעדכן1. יש לנו דגם 14150 L של אפסון
2. לא זכור כרגע, כנראה שלא קורה הרבה. לנסות להרטיב דף?
ירושליםאיפה את בארץ?
איזה דגם מדובר? רוצה לנסות לברר עלוזה הכי זול גם בעליות של המתכלים
גם אני רוצה לשמוע שתרטיב ותגיד מה קוראאשמח אם תרטיב דף תעדכן
(מספיק שחור לבן)
זה כל הדגמים של ה-TANK הם אותה שיטת הדפסה,איזה דגם מדובר? רוצה לנסות לברר עלו
אין הבדל בין לייזר להזרקה דיות בעניין הנ"ל, כשמדפיסים צבעוני אפור הוא משתמש בצבע! אם אתה רוצה שהוא לא ישתמש בצבע תדפיס אפור ותבחר שחור לבןהאם יש הגדרה במדפסות הזרקת דיו, שכשאשר מדפיסים צבעוני, את מה ששחור שישתמש רק בשחור?
למשל, אני עושה רקע 30% אפור, אבל המדפסת מוציאה את זה גוון ירקרק 'משהו'. זאת אומרת שאת האפור היא הדפיסה בשילוב בצבעים. למה?
בלייזר לא ידוע לי שזה קורה.
הענין הוא שבדף עצמו יש אלמנטים צבעוניים שאני רוצה שיצאו צבעוני, אבל מה שהגדרתי אפור שישאר אפור וישתמש רק בשחור. השימוש שלו בצבע נותן לזה מראה ירקרק קל.אין הבדל בין לייזר להזרקה דיות בעניין הנ"ל, כשמדפיסים צבעוני אפור הוא משתמש בצבע! אם אתה רוצה שהוא לא ישתמש בצבע תדפיס אפור ותבחר שחור לבן
אם זה ממש דפי תמונה מומלץ על מדפסת תמונה אמור לעלות באזור ה--2000 ש"חיש לי מדפסת של שחור לבן, לייזר של ברזר כבר כעשור שנים וב"ה מאד מרוצה.
כגרפיקאית שצריכה לעמוד כל הזמן מול הדפוס וזה בלבול מח גדול בפרט בתקופה כזו... חושבת על הכיוון של קניית מדפסת. השימוש הוא בעיקר לגנים- תמונות מחזור, פולדרים, לוחות שנה, מדבקות וכד'... כלומר גם שילוב של תמונות.
מה מומלץ וכמה יוצא הדפסה לדף אחד?
דיו תואם או מקורי.מדוע הוא לא נאמן להוראות הקובץ?
זה קובץ שיוצא מאינדיזיין, ופורמט הצבעים שלו מוגדר בצורה תקינה לפי CMYK, והאפור הוא שחור נטו 30%
אם הוא מערבב שם צבע זה לכאורה או תקלה, או הגדרה שניתנת לשינוי ולהגדרה נכונה.
השאלה איך אפשר להגיע למי שמתמחה בהגדרות האלו שיצביע על הנקודה.
לבקשת הציבור, הרטבתי ובדקתי.גם אני רוצה לשמוע שתרטיב ותגיד מה קורא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים