דרוש מידע מדפסת לייזר משולבת צבעונית.. המלצות..

דיו תואם או מקורי.
דיו תואם. אבל אני לא חושב שזה הסיבה. כי כשאני מדפיס נטו שחור, הכל יוצא בסדר.
רק כשאני מדפיס צבעוני, אז הוא משתמש בראשים הצבעוניים גם לשטח שהוא אמור להשתמש בו בשחור בלבד.

דיו תואם. אבל אני לא חושב שזה הסיבה. כי כשאני מדפיס נטו שחור, הכל יוצא בסדר.
רק כשאני מדפיס צבעוני, אז הוא משתמש בראשים הצבעוניים גם לשטח שהוא אמור להשתמש בו בשחור בלבד.
בתואם אף פעם הצבעים לא יצאו לך מדוייק, והשחור זה לא ראיה

בתואם אף פעם הצבעים לא יצאו לך מדוייק, והשחור זה לא ראיה
ביקשתי כעת ממישהו שמשתמש במקורי שיבדוק. התוצאה אותה תוצאה. כך שאין לזה קשר לתואם או מקורי.
גם ההיגיון אומר כך. זה טכניקה של איזה ראש דיו פעיל. ולשחור מלכתחילה הוא לא אמור להפעיל ראש דיו צבעוני.

ביקשתי כעת ממישהו שמשתמש במקורי שיבדוק. התוצאה אותה תוצאה. כך שאין לזה קשר לתואם או מקורי.
גם ההיגיון אומר כך. זה טכניקה של איזה ראש דיו פעיל. ולשחור מלכתחילה הוא לא אמור להפעיל ראש דיו צבעוני.
אז יש כמה אופציות.
1. שהמדפסת נדפקה!
2. שהיא טובה אבל מראש היא לא מי יודע מה טובה שאמורה לספק איכות בכזה רמה.
3. שאתה לא יודע איך סוגרים קובץ כדי שיודפס טוב, וגם אני לא , אני רק יודע שזה מסובך

תדפיס את זה פי די אף תראה איך יוצא?

תדפיס את זה פי די אף תראה איך יוצא?
יוצא אותו דבר. בבדיקה עם הכלי 'הפקת דפוס' של אדובי, השחור מורכב מ'נטו' שחור, והקובץ סגור היטב.

ביררתי עוד קצת על הענין עם מבינים ובעלי ניסיון בתחום. זו בעיה ידועה במדפסות מזרקות דיו.
לא קשור לענין של חברה/דגם/נדפק. זה המדפסות של הזרקת דיו.
אין לי מושג איך זה בלייזר או במה שמכונה טנק.

יוצא מהמדפסת יבש לחלוטין. גם הנייר עצמו יוצא יבש לגמרי כמו בלייזר, ולא לח ומעוות כבמדפסת הזרקת דיו רגילה.
יש לך מושג במדפסת הזו לגבי הבעיה שצביזון העלה?
כלומר אם אתה מדפיס בעמוד אחד שחור לבן וגם קצת צבעוני - הש/ל מעורבב מצבעוני? (נפקא מינה לאפור, ממה יהיה מורכב)

תעלו כאן דוגמת דף להדפסה, נדפיס ונבדוק.

מחפשת לרכוש מדפסת לייזר משולבת שחור לבן- יד שניה, במצב מעולה. האם יש למישהו משהו להציע?
וכן- האם החברה "קיוסרה" מוכרת לכם? הציעו לי מדפסת כמעט חדשה מחברה זו, ואיני מכירה אותה בכלל...
תודה מראש!

מחפשת לרכוש מדפסת לייזר משולבת שחור לבן- יד שניה, במצב מעולה. האם יש למישהו משהו להציע?
וכן- האם החברה "קיוסרה" מוכרת לכם? הציעו לי מדפסת כמעט חדשה מחברה זו, ואיני מכירה אותה בכלל...
תודה מראש!
ד שניה לא ממליץ לקנות רק ממי שאתה מכיר, לא סתם מאין שהו.
ב. קיוסרה חברה מעולה אך המתכלים שלה לא נפוצים כ"כ

ולכן כדאי לקנות רק אם אתה יודע שזה טונר סביר.
אני מבינה שאתם מתמצאים בנושא. אולי תוכלו לענות לי אם שווה לי לתקן מדפסת זרוקס דגם 3210, שככל הנראה צריך להחליף בו חלק- נראה לי שאמרו לי תנור/מנוע...
אמרו לי שהמחיר בסביבות 600 ש"ח. אולי יש טכנאי אמין אחר?

אני מבינה שאתם מתמצאים בנושא. אולי תוכלו לענות לי אם שווה לי לתקן מדפסת זרוקס דגם 3210, שככל הנראה צריך להחליף בו חלק- נראה לי שאמרו לי תנור/מנוע...
אמרו לי שהמחיר בסביבות 600 ש"ח. אולי יש טכנאי אמין אחר?
בדרך כלל לא מומלץ להחליף את הטנור, תיקון כמעט בשווי המדפסת....
אמנם המדפסת שלך כבר לא קיימת היום, אך קשה לי להאמין ששוה להשקיע את הסכום הנ"ל בכזה מכונה

בדרך כלל לא מומלץ להחליף את הטנור, תיקון כמעט בשווי המדפסת....
אמנם המדפסת שלך כבר לא קיימת היום, אך קשה לי להאמין ששוה להשקיע את הסכום הנ"ל בכזה מכונה
יש לכם המלצה למדפסת משולבת אלחוטית,
הזרקת דיו
צבעוני ושחור לבן
פקס - לא חובה
סורק - חובה.
ממשק קל לתפעול
דיו זול
קומפקטית - ללא נפח גדול
יש משהו
הדפסה של עד 50 דף בערך לשבוע

יש לכם המלצה למדפסת משולבת אלחוטית,
הזרקת דיו
צבעוני ושחור לבן
פקס - לא חובה
סורק - חובה.
ממשק קל לתפעול
דיו זול
קומפקטית - ללא נפח גדול
יש משהו
הדפסה של עד 50 דף בערך לשבוע
יש מדפסת של קנון ב: 780 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה