כלכלה נבונה מדריך פטור מעמלות עבור פעולות. ללא סטודנט. גיל 35+

• הוסף לסימניות
שימו לב שבחשבון ירוק בפאגי (מאוד משתלם, העמלה היחדה ששילמתי זה על הכרטיס הבנקאי ופעולות פקיד- לא חושבת שיצא לי),
יש כמות של פעולות פקיד ברבעון שאם עוברים אותה לא רק משלמים- אלא החשבון ירוק מתבטל אוטומטית.
לתשומת לב למי שרלוונטי

• הוסף לסימניות
שימו לב שבחשבון ירוק בפאגי (מאוד משתלם, העמלה היחדה ששילמתי זה על הכרטיס הבנקאי ופעולות פקיד- לא חושבת שיצא לי),
יש כמות של פעולות פקיד ברבעון שאם עוברים אותה לא רק משלמים- אלא החשבון ירוק מתבטל אוטומטית.
לתשומת לב למי שרלוונטי
לגבי הכמות פעולות ע"י בנקאי -לא ידעתי
תודה על העדכון!
ולגבי העמלת כרטיס אשראי כדאי לך להחליף לחוץ בנקאי ואז תחסכי גם את התשלום הזה

• הוסף לסימניות
ולגבי העמלת כרטיס אשראי כדאי לך להחליף לחוץ בנקאי ואז תחסכי גם את התשלום הזה
לי היה שווה התשללום הזה בשביל מעקב מרוכז אחר ההוצאות מאתר הבנק.
בכל מקרה עברתי לבנק אחר כחלק ממחזור משכנתא,
שנותן לי פתור מכל זה ואפילו מענק הצטרפות-
אבל מותנה בגובה המשכורת.
ומוגבל לתקופה באורך מסוים.
אני הצטרפתי דרך מועדון עובדים מסוים אז היו תנאים יותר גמישים.
שווה לבדוק- אני יודעת שגם למורים לדוגמא י להם הטבות.

• הוסף לסימניות
לא היתה לי סבלנות להשקיע בזה זמן, בשביל כמה שקלים.
זאת הסיבה המרכזית לכך שאנחנו מפסידים כסף קטן- גדול בהרבה תחומים....
ממליצה לקרוא את הספר "כסף טוב" קיבלתי מחברים וזה נותן אור על הרבה דברים כמו פטור מעמלות לדוג'

• הוסף לסימניות
אלופים !!!
יש לי שני חשבונות עו"ש ובשניהם התחלתי לפני כמה חודשים לשלם עמלות (כי פג תוקף ההנחה לסטודנט שהיה לי)
אתמול ב 12 בלילה ראיתי את ההודעה הזו
פתחתי מיד את האיזור אישי שלי בבנק והשארתי שם הודעה לבנקאי שקיבלתי הצעה לנייד את החשבון לבק מתחרה עם אפס עמלות
היום בשעה 10.00 בבוקר כבר קיבלתי משני הבנקים תשובה שאישרו לי פטור לשנה נוספת
בנוסף גם ביקשתי החזר על העמלות שנגבו מהחשבון עד היום, והבטיחו לי שתוך 3 ימי עסקים הכסף יוחזר לחשבון עו"ש שלי....
תודה ענקית, ואין עליכם.

• הוסף לסימניות
לי זה לא עבד
אז פתחתי חשבון בבנק אחר

רק כשבאתי בפועל לסגור את החשבון בבנק הקודם
הם נזכרו לשמר אותי
ממש שיגעו אותי לא לסגור ולהחזיר את הפעילות.
אמרתי להם מאוחר מדי
הזהרתי אתכם
כל הפעילות שלי כבר בחשבון החדש
את הישן סוגרת ויהי מה.

• הוסף לסימניות
טוב, אז כעת הגזירה הגיעה גם אליי, אני מעוניין לבוא לבנק שלי (לאומי) עם הצעה טובה מבנק אחר, יכולים לומר לי מי הבנק שיכול לתת לי הצעה הכי משתלמת נכון להיום ? (ראיתי פרסומת של בנק דיסקונט 10 שנים ללא עמלות עיקריות, מה זה אומר?)

• הוסף לסימניות
יש מה לעשות כדי להתפטר מעמלות של כרטיסי אשראי בנקאים של פועלים?

• הוסף לסימניות
אני כלל לא איימתי, קיבלתי מכתב שהפטור עמלות הולך להסתיים בחודש הקרוב
כתבתי לבנקאי שאני רוצה להאריך את זה כי אני לא מעוניין לשלם עמלות.
למחרת קיבלתי תשובה שבקשתך בוצעה.

• הוסף לסימניות
אני כלל לא איימתי, קיבלתי מכתב שהפטור עמלות הולך להסתיים בחודש הקרוב
כתבתי לבנקאי שאני רוצה להאריך את זה כי אני לא מעוניין לשלם עמלות.
למחרת קיבלתי תשובה שבקשתך בוצעה.
איזה בנק ?

• הוסף לסימניות
לתועלת הרבים עשוי לחדש משהו

• הוסף לסימניות
על עצם קיומו של הכרטיס או על פעולות?
יש מה לעשות כדי להתפטר מעמלות של כרטיסי אשראי בנקאים של פועלים?
בנוגע ליהב- על הכרטיס שלמתי - על פעולות אני לא משלם
בנוגע לפועלים - אפשר לבקש מהבנקאי להצטרף למועדון כרטיס אחר שלא משלם עמלה לכמה שנים, (אותנו צירפו לאמריקן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה