כןאת המברשת? ראיתי כאן בפורום שזה יכול להרוס. מפחדת לקחת סיכון...
14 נשכב עד 180 מעלות וכח יניקה של 18000paמה ההבדל בין דרימי דואל 12 ל דרימי 14 חוץ מזה שהדואל 12 גם שואב אבק ומתפרק ?
לא.סורי שעולה על שרשור ישן
אבל זה מדובר על הדגם H12S AE?
הוא שווה?
לא מדובר עליו.לא מודבר עליו או שהוא לא שווה?
מישהו מכיר את הH12S AE?
לא נשמע בכלל שווה.לא מודבר עליו או שהוא לא שווה?
מישהו מכיר את הH12S AE?
קורה לי גם! התחיל בערך אחרי שימוש של חצי שנה..אשמח לדעת אם מישהי נתקל בבעיה בדרימי h 12 דואל עושה פסים על הרצפה וממש לא נמרח יפה כמוכן אחרי כחצי שנה התחיל להוציא לי ממש דיי הרבה מים
מה אפשר לעשות?
לנקות את המקום מתחת למברשת.קורה לי גם! התחיל בערך אחרי שימוש של חצי שנה..
יש פתרון?
הבנתי שאולי קשור לחומר (עברתי לשימוש בסנונית לאחר שנגמר לי החומר המקורי)
לא הבנתי איזה זרועותלמכסה של המיכל של המים המלוכלכים יש שתי זרועות קטנות שבסופם יש חיישנים שאמורים להרגיש את גובה המים מתקרב אליהם ולהפעיל את ההתראה על מים מלוכלכים שמלאים לפעמים נתקע עליהם לכלוך ולכן הם מבולבלים תנקי את זה היטב עם סקוט ואח"כ תנסי להפעיל
איזה ברגיםתכלס' אחרי כמעט יומיים של דכאון דרימי:
פתחתי את ארבעת הברגים של החלק השחור של המיכל
נתתי לו להתייבש בתוכו לגמרי (היה שם מלא מים)
וסגרתי חזרה
וב''ה הדרימי קם לתחיה
?????????????לתק איך אפשר לשנות דרימי 14 לעברית ללא אפליקציה
ניסית להחליף מברשת?קורה לי גם! התחיל בערך אחרי שימוש של חצי שנה..
יש פתרון?
הבנתי שאולי קשור לחומר (עברתי לשימוש בסנונית לאחר שנגמר לי החומר המקורי)
ואת פתרת את הבעיה הנ"לפתרת את זה איך שהוא? קורה לי גם במכשיר חדש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים