שואב שוטף מדריכים וטיפים לשואב שוטף Dreame H12 Dual

שוב מתייעצת אתכם-לדעתכם כדאי להוציא כל יום את המברשת לייבוש מלא? או שזה סבבה להשאיר אות אחרי הניקוי עצמי במקום שלו?

מישהי יודעת אם מברשת של דרימי H12 או H14 תואם את הדגם שמוכרים באושר עד. R20 PRO
רוצה לדעת אם יכולה לרכוש בעלי אקספרס מברשת שתואמת את השאר. תודה.

מה ההבדל בין דרימי דואל 12 ל דרימי 14 חוץ מזה שהדואל 12 גם שואב אבק ומתפרק ?

סורי שעולה על שרשור ישן
אבל זה מדובר על הדגם H12S AE?
הוא שווה?

לא מודבר עליו או שהוא לא שווה?
מישהו מכיר את הH12S AE?

לא מודבר עליו או שהוא לא שווה?
מישהו מכיר את הH12S AE?
לא נשמע בכלל שווה.
עבודה רציפה של 25 דקות עם 200W
לעומת H12 PRO עבודה רציפה של 35 דקות עם 300W.
זה באותו מחיר.
הH12 PRO עולה עליו ובגדול.

אשמח לדעת אם מישהי נתקל בבעיה בדרימי h 12 דואל עושה פסים על הרצפה וממש לא נמרח יפה כמוכן אחרי כחצי שנה התחיל להוציא לי ממש דיי הרבה מים
מה אפשר לעשות?
קורה לי גם! התחיל בערך אחרי שימוש של חצי שנה..
יש פתרון?
הבנתי שאולי קשור לחומר (עברתי לשימוש בסנונית לאחר שנגמר לי החומר המקורי)

יש פתרון?
לנקות את המקום מתחת למברשת.
לנסות להוציא לכלוכים מהצינור

• תודה
Reactions: ens
למכסה של המיכל של המים המלוכלכים יש שתי זרועות קטנות שבסופם יש חיישנים שאמורים להרגיש את גובה המים מתקרב אליהם ולהפעיל את ההתראה על מים מלוכלכים שמלאים לפעמים נתקע עליהם לכלוך ולכן הם מבולבלים תנקי את זה היטב עם סקוט ואח"כ תנסי להפעיל
לא הבנתי איזה זרועות
תכלס' אחרי כמעט יומיים של דכאון דרימי:
פתחתי את ארבעת הברגים של החלק השחור של המיכל
נתתי לו להתייבש בתוכו לגמרי (היה שם מלא מים)
וסגרתי חזרה
וב''ה הדרימי קם לתחיה
איזה ברגים
יש שם 5
1742719413614.png

יש פתרון?
ניסית להחליף מברשת?

היי, האם יש מישהו ששלח את הדרימי למעבדה לתיקון? איפה? וכמה זמן התיקון?
פשוט נקרא לנו המגב מאחורה ואין מצב להתנתק מהדרימי למדי הרבה זמן, בטח בערב פסח...
אשמח לשמוע אם שלחתם לתיקון.

יש למישו מושג איפה משיגים מברשת לדרימי H14?

פתרת את זה איך שהוא? קורה לי גם במכשיר חדש
ואת פתרת את הבעיה הנ"ל
יש לי מכשיר חדש, שמתי מים נקים ו10 מ"ל מהחומר שלהם ורק שואב לי ומסמן שמיכל המים ריקים
מה עושים??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה