בכפתור שמעל ה ON/OFFבh12 dual איך עושים יניקה?
כמה זמן הריח נשאר?אני שמתי את החומר לשואב שוטף של ג'ונסון
ונהיה ריח מדהים של שטיפה.
לא כ"כ בדקתי אני אשטוף ואבדוק את הנושא.כמה זמן הריח נשאר?
לי יש חומר של סנונית, 10 דקות אחרי השטיפה יש ריח וזהו...
לעומת שטיפה רגילה שאז ריח היה נשאר לי עד יום למחרת
באמת הריח לא נשאר להרבה זמןכמה זמן הריח נשאר?
לי יש חומר של סנונית, 10 דקות אחרי השטיפה יש ריח וזהו...
לעומת שטיפה רגילה שאז ריח היה נשאר לי עד יום למחרת
של ג'ונסון נשאר להרבה זמןבאמת הריח לא נשאר להרבה זמן![]()
אני קניתי כזה בבקבוק של 2 ליטר...
איזה ריח זה?צפה בקובץ המצורף 1829868
זה ריח מטורף!!
johnsonclean.co.il
כי אני מאד נהנתי מהריח בית מלון...HORIZON
אין דרך להסביר, אבל זה מאוד נעים, לא בושם מידי ולא של מטהר אויר,
כדאי להיכנס לחנות שלהם.. יש להם המון סניפים.
19 סניפים אם נדייק.
![]()
סניפים | JohnsonClean
ג'ונסון קלין מפעילה 22 סניפים ברחבי הארץ, מה שמאפשר ללקוחות לקבל שירות אישי ומקצועי במגוון תחומים, כולל מוצרי ניקוי, כביסה ומפיצי ריח.johnsonclean.co.il
נכון שבית מלון הוא ריח טוב, אבל קצת נדוש ומוסדי..כי אני מאד נהנתי מהריח בית מלון...
פתרת את זה איך שהוא? קורה לי גם במכשיר חדשאשמח לשמוע אם יש עוד מי שנתקל בבעיה דלהלן ואם ידוע הפתרון -
נורית ההתרעה של המים הנקיים מופעלת ולא יוצאים מים למרות שמיכל המים הנקיים מותקן כראוי ומלא במים.
מוכר למישהו?
לצערי, לא הצלחתי לפתור לבד.פתרת את זה איך שהוא? קורה לי גם במכשיר חדש
ועכשיו הם לא נותנים על זה שירות? בגלל שהשתמשת בחומר לא מקורי?לצערי, לא הצלחתי לפתור לבד.
אחרי תקופה ונסיונות שונים לתקן את המכשיר, פשוט מימשתי את האחריות ושלחתי אותו למעבדה.
הטכנאי טען שהבעיה נגרמה כי השתמשתי בחומר לא מקורי וזה יצר משקע שתקע את משאבת המים הנקיים,
למרות שהשתמשתי בחומר ללא קצף (של גונסון קלין, עם פחות מ5 אחוז חומר פעיל)
כן נתנו. הם החליפו את החלק שהתקלקל בחינם.ועכשיו הם לא נותנים על זה שירות? בגלל שהשתמשת בחומר לא מקורי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //