- הוסף לסימניות
יש לי גם את הבעיה הזאות אשמח לפתרוןאשמח לשמוע אם יש עוד מי שנתקל בבעיה דלהלן ואם ידוע הפתרון -
נורית ההתרעה של המים הנקיים מופעלת ולא יוצאים מים למרות שמיכל המים הנקיים מותקן כראוי ומלא במים.
מוכר למישהו?
יש לי גם את הבעיה הזאות אשמח לפתרוןאשמח לשמוע אם יש עוד מי שנתקל בבעיה דלהלן ואם ידוע הפתרון -
נורית ההתרעה של המים הנקיים מופעלת ולא יוצאים מים למרות שמיכל המים הנקיים מותקן כראוי ומלא במים.
מוכר למישהו?
אני לא הצלחתי לפתור בעצמי.יש לי גם את הבעיה הזאות אשמח לפתרון
אשמח לדעת גם... תודה!בלתק איך אפשר לשנות דרימי 14 לעברית ללא אפליקציה(האם אפשר דרך המחשב?) תזכו למצוות
דחוףףףףףףףף
צריך ניקוי בצינורות שלומישהו נתקל בתופעה של רעש חריקה מהמנוע של הדרימי? נשמע שהוא חנוק
איך מנקים צינורות?צריך ניקוי בצינורות שלו
אני הכנסתי מקל דק וגמיש מהחור שנמצא במקום של המיים המלוכלכים, השכבתי את הדרימי וניסיתי לחץ מה שתקוע.. כמו פותח סתימות..
יש את המברשת בשביל זה.יש עוד דרך לנקות את הצינור איפה שהמים המלוכלכים?
איך אפשר להגיע לכל הלכלוכים שם?
יש עוד דרך אם אין לי מקל?
והאם זה קשור לכך שהוא מראה לי על הצג סמל של צינור
יעזור לי כל מידע.
תודה
הכשיר חדש?מישהו אצליח למצוא פתרון...
אחרי שטיפה כל הבית פסים!!!! זוועה!
דיברתי עם החברה ואמרו לי שזה בגלל שאני משתמש בעוד חומרים במשך השבוע לשטיפה בבית...
ברור שאני משתמש!!! זה לא מיועד מבחינתי לשטיפה ביום חמישי.
בקיצור, בטינקו זה לא קורה...
אשמח לניסיונכם. תודה!
גם אצלי ככה, מעניין איזה רצפה יש לך? לנו משי מטמישהו אצליח למצוא פתרון...
אחרי שטיפה כל הבית פסים!!!! זוועה!
דיברתי עם החברה ואמרו לי שזה בגלל שאני משתמש בעוד חומרים במשך השבוע לשטיפה בבית...
ברור שאני משתמש!!! זה לא מיועד מבחינתי לשטיפה ביום חמישי.
בקיצור, בטינקו זה לא קורה...
אשמח לניסיונכם. תודה!
יש לנו אקווריוס מט.גם אצלי ככה, מעניין איזה רצפה יש לך? לנו משי מט
באלי אקספרס יש לקנות מברשת חדשהאם הפתרון מברשת חדשה - היכן ניתן לקנות זאת?
אנחנו מתמודדים עם אותה בעיה ברמה של שלוליות לאחר השטיפהלנו יש בעיה שהוא לא שואב את המים טוב
למישהו יש פתרון?
ואם הפתרון מברשת חדשה - היכן ניתן לקנות זאת?
שירות לקוחות מה אמרו? הבנתי שהם שיפרו את השירות שלהם מאד לאחרונהאנחנו מתמודדים עם אותה בעיה ברמה של שלוליות לאחר השטיפה
הזמנתי סמרטוט בטמו טרם הגיע אלינו, נדמה לי שניתן להזמין גם אצל החברה בעצמה במחיר כפול מאלי וטמו.
מקוה שזה יפתור את הבעיה.
לבינתיים אני משחק עם המצבים ברגע שזה מוציא לי הרבה מים לאחר השימוש במצב A-אוטומטי, אני מעביר למצב של שאיבה בלבד, המצב השלישי, ואז זה לא מוציא מים רק שואב והסמרטוט עדיין רטוב מקודם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים