- הוסף לסימניות
הגיוני ביותר. רק רציתי להראותטוב, אנחנו עדיין לא קונים מכשירים במחירים כאלה...
שיש היום כאלו חדשים.
הגיוני ביותר. רק רציתי להראותטוב, אנחנו עדיין לא קונים מכשירים במחירים כאלה...
ואני לא מרוצה מהמקשים.Q3 נחשב יותר טוב
במשפחתי הקרובה יש 6 מכשירים כאלה!
וכולם מרוצים מאוד!
U-COME לא להתקרב!!אני הכי ממליצה על U-Come ואחר כך על G10-
שני פלאפונים תותחיים!!!
אתה יכול לעלות את זהראיתי היום פרסומת בעיתון על נוקיה 208 חדש וכשר עולה 850 שח.
אם הוא באמת המקורי, אין לו תחליף!
G10 באמת יחסית בסדר,אני הכי ממליצה על U-Come ואחר כך על G10-
שני פלאפונים תותחיים!!!
לא משו. לא מצדיק את המחיר שלומה אומרים על השיואמי הכשר?
אני אישית חושב שכן משתלם לשלם מחיר כזהטוב, אנחנו עדיין לא קונים מכשירים במחירים כאלה...
קחו בחשבון שעד 2025 לא יהיה דור 3...אני אישית חושב שכן משתלם לשלם מחיר כזה
מכיוון שמכשיר כזה במידה והוא באמת מקורי ולא מחודש הוא יחזיק מעמד אפילו 8 שנים בד"כ
שאר הטלפונים שמשלמים עליהם רק 250-350 שח יחזיקו מעמד לא יוצר משנתיים כך שבחישוב סופי זה יוצא משתלם...
נכון ממש.אני אישית חושב שכן משתלם לשלם מחיר כזה
מכיוון שמכשיר כזה במידה והוא באמת מקורי ולא מחודש הוא יחזיק מעמד אפילו 8 שנים בד"כ
שאר הטלפונים שמשלמים עליהם רק 250-350 שח יחזיקו מעמד לא יוצר משנתיים כך שבחישוב סופי זה יוצא משתלם...
הטאש'מה אומרים על השיואמי הכשר?
כל בחור ישיבה פורץ אותו בדקה וחצי....וכמובן כשר מאד בלי מצלמה ונגן
אז מה, רק אני הסתומה שלא הצלחתי??כל בחור ישיבה פורץ אותו בדקה וחצי....
(מניסיון מר...)
אם הוא עדיין קיים - האפ טק הכי מתאים לדעתי.אני מחפשת לאדם מבוגר טלפון כשר עם מקשים, שמע גבוה.
בלי נעילת מקשים וכו... שיהיה לו קל להתנהל איתו.
איפה אפשר לחסום אותו?יש אפשרות לחסום אותו לגמרי
לא מדברת על הוויז והמייל אלא אפילו בלי מצלמה ונגן
שזה כבר יותר כשר מנוקיה 208(שיש שם מצלמה וכו)(כמובן שאפשר לחסום אותו )
שיאומי?יש לי ניסיון מהזמן האחרון ממש עם טאצ' שהכשירו לי לגמרי. ממש לא מרוצה. הראשון בטריה נוראית. כל בוקר מחדש הפלאפון מת כי הבטריה נגמרה במהלך הלילה...
השני - ניתוקים פתאומיים באמצע שיחה לעיתים קרובות מאוד והאוזניית בלוטוס (שהיא עצמה מעולה) גם לא תמיד מצליחה להתחבר.
בקיצור - כרגע די תקועה אחרי שהפלאפון הקודם שלי (נוקיה 3310 שעבד מעולה במשך שנתיים וחצי) הפסיק לקלוט סימים. אם יש למישהו המלצות רלוונטיות לא על טאצ' - אשמח מאוד גם כן לשמוע.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים