מסכימה רק בתנאי שהמצב באוטובוס מחייב לסגור את העגלה. אם יש מקום אין סיבה להשתגע לסגור את העגלה.נכתב ע"י למען דעת;1054950:לא מתנגד לחוק הפוטר עגלות פתוחות מתשלום. רק תוקף קלות את ההתנהגות לעלות לאוטובוס בלי לקפל את העגלה.
העגלות המפלצתיות בד"כ לא נכנסות לתא המטען של מוניות.נכתב ע"י אפרתה;1055073:מי שרוצה לקנות עגלות מפלצתיות- שילך ברגל או יסע במונית.
נכתב ע"י צקצוק;1055064:למה רק אני שמעתי שהחוק אומר שמעכשיו חצי מחיר גם ללא רב קו(כרטיסיה)?????????
יש למישהי כתבה בנושא אשמח לראות?
ואני כמו..... סגרתי היום על הבוקר שהרכבת היתה כמעט ריקה.....
נכתב ע"י מילה בסלע;1054953:העגלות החדשות בין כה תופסות את אותו מס' אינצ'ים רבועים בין בהיותן פתוחות ובין בעת קיפולן. בעגלה הספציפית שלי השלדה בפרוק + אמבטיה תפסה יותר מקום מאשר בהיותה פתוחה...
אני חולק על ה"לטובתינו"..נכתב ע"י צקצוק;1055214:כי כמו שאמרו לפני סוף סוף איזה חוק לטובתינו...
אני חושב שהסברתי בהודעה שכתבתי.נכתב ע"י צקצוק;1055224:זכותך.
ולמה? אם מותר לשאול...
1. לקפל את העגלה זה קשה ולא "משום מה". מעטות הנשים שזה לא קשה להן.נכתב ע"י קקטוס;1055212:לדעתי החוק הזה יתבטל במהירות מכמה סיבות.
1. כפי שאמרו תושבי מודיעין עילית, זה חוסם את האוטובוס, וגורם לצפיפות. התועלת למספר נשים שמשום מה קשה להן לקפל את העגלה (ייתכן שמסיבות מוצדקות, אך לא נכנס לזה), קטנה מהרבה מהנזק לכלל הנוסעים.
2. בטיחות. העמדת עגלה עם תינוק במעבר היא הרבה פחות בטיחותית מאשר לקפל אותה ולהחזיק את התינוק. לדוגמה: בשעת עצירת חירום, העגלה תעוף בלי שליטה והנעילה של הגלגל האחורי לא תהיה אפקטיבית בגלל שכוח ההתמד לא בודק עם יש נעילה או לא.
3. אנשים עם מוגבלויות לא יוכלו כמעט לעלות לאוטובוסים, בגלל שהם אינם מסוגלים לתמרן בין העגלות.
4. צניעות. המצב הזה יגרום לצפיפות יותר גדולה, ומטבע הדברים זה מצב בעייתי בהרבה.
אז תרשמו לעצמכם שאני אמרתי שזה ייתבטל...
1. לא קראת את מה שרשמתי בסוגריים,(שלא ניכנס לסיבות) וכמובן כשהבעל נוסע, הוא יכול לקפל. (כמוני למשל, שמקפל גם כשלא חייבים לשלם). מה גם שרוב העגלות היום קלות לקיפול.נכתב ע"י GRN;1055238:1. לקפל את העגלה זה קשה ולא "משום מה". מעטות הנשים שזה לא קשה להן.
2. הרבה פחות בטיחותי להרים את התינוק ביד אחת ולקפל את העגלה ביד השנייה. זה אחד מהטענות של הצעת החוק.
3. עם זה אני מסכימה. כאן תבוא לידי מבחן האנושיות של אמהות עם ישראל.
4. מעולם לא ראיתי שבית המחוקקים נתרם להגדיל צניעות בישראל.
1. קראתי גם קראתי ואף על פי כן רשמתי. כשהבעלים נוסעים - ודאי שיקפלו, העניין הוא שבד"כ האישה נוסעת בלי בעלה ועם התינוק. רוב העגלות היום קלות לקיפול? חוץ מבייבי ג'וגר כל העגלות דורשות מאמץ.נכתב ע"י קקטוס;1055243:1. לא קראת את מה שרשמתי בסוגריים,(שלא ניכנס לסיבות) וכמובן כשהבעל נוסע, הוא יכול לקפל. (כמוני למשל, שמקפל גם כשלא חייבים לשלם). מה גם שרוב העגלות היום קלות לקיפול.
2. קראתי את הצעת החוק, לא נמצאו סימוכין להנחה הזאת.
3. מה שייכת כאן אנושיות? כשאין מעבר, וצריך להרים עגלות באוויר (מעשים שבכל יום במודיעין עילית) בשביל לאפשר לזקנה או נכה לעבור, הצעד הבא שלו, זה להישאר בבית, כי אף אחד לא נהנה מ"קבלת פנים" ומאבק יום יומי בספינות הענק שמשום מה קוראים להם בשם המגמד והמטעה "עגלה".
4. אז זה לטובתינו או לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים