מידע שימושי מהירות הטיפול בהחזרי מס

• הוסף לסימניות
זה תלוי באיזה עיר אתם נמצאים כל עיר וסדר העדיפויות שלהם,
בכל אופן מס הכנסה אומרים שיש להם עד שנה לתקצר את הדו"ח מהיום שהוגש הדו"ח,
צריך לחכות בסבלנות.

וכבר כתבתי את זה בעבר ואני יגיד שוב לא כדאי לבנות על הכסף הזה לדברים מסוימים או לחודש מסויים אלא פשוט לחכות שזה יגיע ורין מה לדאוג כי זה בטוח יגיע וכשזה יגיע זה יהיה בונוס כיף בחשבון בנק!
לי כתבו שיש להם עד 90 יום לתקצר את הדוח בעוסק פטור

• הוסף לסימניות
ולהוסיף שורה שבטעות לא הוספתי איך עושים?
שולחים מכתב עם הסבר וכותבים באיזה שורה צריך תיקון וצריך לצרף אסמכתא,
לשלוח להם את זה דרך מערכת הפניות מפ"ל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאלה,
תוך כמה זמן מאז שמקבלים אישור על הזכאות להחזר הכסף נכנס?
(פרטי החשבון מעודכנים)

• הוסף לסימניות
האם אפשר לקבל החזר סעיף 46 עבור שנה של שלפני זה לדוגמה לקבל על שנת 2022 החזר עבור תרומות של 2021?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת כמה זמן לקח לכם למי שהגיש לבד עד לקבלת ההחזר לחשבון?
1693835009535.png

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
צריכה יעוץ בנושא דמי לידה לעצמאית
כאשר לא דיווחתי מראש בתחילת שנה על כך שאהפוך מ"עצמאית שאינה עונה להגדרה" לעצמאית רגילה
בפועל עכשיו הם דורשים ממני רטרו דמי ביטוח על כל שנת 2022 כעצמאית
השאלה אם כשאשלם את הסכום אהיה זכאית גם לדמי לידה?

• הוסף לסימניות
דמי לידה לעצמאית עדיף לפתוח אשכול חדש.
אם בזמן הלידה לא היית מבוטחת לא תקבלי רטרו, גם אם את נדרשת עכשיו לשלם רטרו

• הוסף לסימניות
ניתן להעביר משנה לשנה רק אם התרומות הם מעל לתקרה בשנה הנוכחית ומעבירים אותם לשנה הבאה

• הוסף לסימניות
ואם לא היה לי חובת מס באותו שנה אי אפשר להעביר ?

• הוסף לסימניות
ניתן להעביר משנה לשנה רק אם התרומות הם מעל לתקרה בשנה הנוכחית ומעבירים אותם לשנה הבאה
אם נניח שילמתי מס 10 אלף בשנה, ויש לי קבלות על 30 אלף באותה שנה ומלבד זאת, יש לי נ.ז. שהזזתי משנה קודם, האם אוכל להשתמש בחלק מהקבלות לשנה הבאה, או שרק כאשר הקבלות עצמם מעבר לתקרה.

• הוסף לסימניות
לפי ההוראות רק קבלות שהם מעבר לתקרה ולא נוצלו בשנת המס יוכלו לעבור לשנה הבאה

• הוסף לסימניות
בודקים שאין עיקולים/קיזוזים ואז מעבירים, כמה ימים בודדים... אלא א"כ ממתין לאישור רכז יכול לקחת קצת יותר
אם זה דוח החזר מס, ההחזר נכנס רק אחרי שתוקצרה השומה ויש קוד 91.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה