שוק ההון מה אומרים על MSTY

• הוסף לסימניות
היא יכולה לרדת כל חודש, בדומה לזה שהיא יכולה לעלות כל חודש.
אבל אני מוגן מפני ירידות, כי קניתי שורט....

למעשה, אם אני מחזיק אותה שנה [לדוג']
אז אני מוגן מפני עליות וירידות של המניה עצמה, זה לא משנה לי, בסוף אני יקבל את אותו סכום שהשקעתי במניה.
ובנתיים קיבלתי שנה שלימה דיבידנדים

• הוסף לסימניות
הרב @דניאל נבון , אודה מאוד למענה.
אשמח אם תתן לי פירוט מדויק של ניירות ערך, איזה פעולה אתה מתכנן לבצע, מה סכום רכישה, איזה דיבידנד מתקבל, מתי מתקבל ובאיזה מניירות הערך ואם יש עוד איזה פרטים רלוונטיים,
אני אבנה לך דוגמה משם שתציג את החסרונות של האסטרטגיה.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תתן לי פירוט מדויק של ניירות ערך, איזה פעולה אתה מתכנן לבצע, מה סכום רכישה, איזה דיבידנד מתקבל, מתי מתקבל ובאיזה מניירות הערך ואם יש עוד איזה פרטים רלוונטיים,
אני אבנה לך דוגמה משם שתציג את החסרונות של האסטרטגיה.
יש כמה אפשרויות
אבל נשאל קודם על הפשוטה שבהם
קונה את המניה MSTY
גם בלונג, גם בשורט
מקבל פעם בחודש דיבידנד
לא מרויח ולא מפסיד על עליות וירידות

• הוסף לסימניות
יש כמה אפשרויות
אבל נשאל קודם על הפשוטה שבהם
קונה את המניה MSTY
גם בלונג, גם בשורט
מקבל פעם בחודש דיבידנד
לא מרויח ולא מפסיד על עליות וירידות
א. כשאתה מחזיק מניה בשורט, אתה למעשה לוקח הלוואה מהמניה ממישהו אחר. אם החברה מחלקת דיבידנד בזמן שאתה מחזיק את השורט, לא רק שאתה לא מקבל דיבידנד, אלא גם אתה זה שצריך לשלם את הדיבידנד לבעל המניה המקורי.
ב. מעבר לתשלום הדיבידנד, יש עלויות ריבית על הלוואת המניה לשורט.
ג. הדיבידנד שתשלם מהשורט אינו נחשב להחזר הוצאה, בעוד שהדיבידנד על הלונג חייב במס.

• הוסף לסימניות
א. כשאתה מחזיק מניה בשורט, אתה למעשה לוקח הלוואה מהמניה ממישהו אחר. אם החברה מחלקת דיבידנד בזמן שאתה מחזיק את השורט, לא רק שאתה לא מקבל דיבידנד, אלא גם אתה זה שצריך לשלם את הדיבידנד לבעל המניה המקורי.
ב. מעבר לתשלום הדיבידנד, יש עלויות ריבית על הלוואת המניה לשורט.
ג. הדיבידנד שתשלם מהשורט אינו נחשב להחזר הוצאה, בעוד שהדיבידנד על הלונג חייב במס.
זה נכון
וזה ספציפית לגבי שורט
התשובה שלך נכונה במיקרו, אבל לא מתיחסת למאקרו של הרעיון עצמו, שיש לו עוד פתרונות.
מכיון יש אפשרויות רבות, איך להחזיק את השורט של המניה, גם בלי 'שורט' ממש על המניה

כגון:
א.
לקנות שורט על מניה אחרת שעושה את אותו דבר, ולא משלמת דיבידנדים.

ב.
חכם מזה, למכור CALL על MSTY במחיר נמוך, וככה אתה מוגן מירידות.
לדוג', אני קונה את המניה ב-35 דולר, ובמקביל מוכר אופציה CALL ל-150 יום במחיר 14 דולר [ויש הסתברות של 99.64 שהיא לא תרד לשם ב-150 יום הקרובים], ועל זה אני מקבל 2000 דולר.
כך שבעצם גם אם יורד עד 14, אין לי הפסד, כי כבר קיבלתי את הכסף של הפער הזה בחזרה.
[ואם אני ממש רוצה להגן על עצמי גם מירידה של מתחת ל-14 דולר, אני יכול לקנות עכשיו פוט על 14, בגרושים]

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לקנות שורט על מניה אחרת שעושה את אותו דבר, ולא משלמת דיבידנדים.
אז היא בפועל תעלה יותר.

כבר דובר, הדיב לא צומחים מאויר, אלא מתבטאים במחיר המניה.
שני מניות זהות, אחת תחלק ואחת לא - לא יוכלו להישאר באותו המחיר.

• הוסף לסימניות
למה?
אתה תקבל מניה זולה, ותשלם מניה יקרה.
ההפרש יהיה בדיוק הדיב שקיבלת.
סליחה, צודק, לא שמתי לב שהתייחסת לאפשרות הראשונה.
אפשר בכלל לענות, שאין עוד מניה שעושה את אותו דבר בדיוק...
הרעיון עצמו נכתב באופן כללי, לגבי אפשרות החזקת מניות לונג ושורט יחד
העצה הזו פחות משתלמת, גם מצד זה שצריך להשקיע פי 2, בשביל לקבל את הדיבידנד, וזה מוריד הרבה מהאחוזים

העצה השניה, היא באמת ה'רעיון' הגאוני פה....

• הוסף לסימניות
ב.
חכם מזה, למכור CALL על MSTY במחיר נמוך, וככה אתה מוגן מירידות.
לדוג', אני קונה את המניה ב-35 דולר, ובמקביל מוכר אופציה CALL ל-150 יום במחיר 14 דולר [ויש הסתברות של 99.64 שהיא לא תרד לשם ב-150 יום הקרובים], ועל זה אני מקבל 2000 דולר.
כך שבעצם גם אם יורד עד 14, אין לי הפסד, כי כבר קיבלתי את הכסף של הפער הזה בחזרה.
[ואם אני ממש רוצה להגן על עצמי גם מירידה של מתחת ל-14 דולר, אני יכול לקנות עכשיו פוט על 14, בגרושים]
יש הפסד.
קיבלת 2,000
ומכרת 100 מניות ב14 דולר
רק אם ירד מאוד לאזור ה14 דולר יש לך רווח.

• הוסף לסימניות
יש הפסד.
קיבלת 2,000
ומכרת 100 מניות ב14 דולר
רק אם ירד מאוד לאזור ה14 דולר יש לך רווח.
האמת שהמחיר הזה היה כשהמניה עלתה 34, [האופציות שלה הם מדוייקות לפי הפער בין המחיר לבין האופציה]
הסיכוי שזה יירד לשם הוא אפסי, עד לא קיים.

וגם אם הפסדתי קצת על המניה, בנתיים הרווחתי המון בדיבידנד

• הוסף לסימניות
האמת שהמחיר הזה היה כשהמניה עלתה 34, [האופציות שלה הם מדוייקות לפי הפער בין המחיר לבין האופציה]
הסיכוי שזה יירד לשם הוא אפסי, עד לא קיים.
מה? ממש לא אפסי אומר לך אחד שיודע פה עליה יותר מכולם המניה הזו משגעת את כל האנליסטים ומפוצצת מוחות . אני מאמין בה משקיע שם לטווח ארוך אבל מודע לסיכון של המודל שהיא ייצרה. סיכון הכי גבוה שיכול להיות שיכול להסתיים ב 0 מוחלט או בצמיחה של אלפי אחוזים. אין לה אמצע. ולכן כתבתי פה שלדעתי זו המניה הכי גרועה לעשות עליה את הסוג השקעה הזה. כי או שיימחק או שתתפוצץ למעלה ואז תאבד תשואה משמעותית כל הזמן

מי שמאמין ב mstr ומשקיע בה קדימה זה תוכנית עבודה מעניינת לחלק מהחשיפה שלו ל mstr
לא המלצה כי זה יגמר בבכי
--
Your $10,000 Investment Strategy
Initial Setup:
Invest $10,000 in MSTY at $34.75/share → 287.77 shares.
Monthly Dividend (Post-Tax): ~$954.09.

Reinvestment Plan:
Reinvest 100% of monthly MSTY dividends into MSTR.
MSTR Price Range: $377.32 (today) → $600 (end of year, linear growth).
Accumulate ~23.31 MSTR shares over 12 months.
End-of-Year Portfolio:

MSTY Holdings: 287.77 shares, valued at $10,000.
MSTR Holdings: 23.31 shares, valued at $13,986 (at $600/share).
Total Portfolio Value: $23,986.00.

Comparison:
Direct $10,000 investment in MSTR → 26.50 shares → Value: $15,900.
MSTY strategy outperforms by +51%.

Next Steps:
Purchase MSTY with $10,000 today.
Reinvest dividends monthly into MSTR.
Monitor performance and adjust as needed.
This strategy combines MSTY's high dividend yield with MSTR's growth potential to maximize returns. Let’s execute!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה? ממש לא אפסי אומר לך אחד שיודע פה עליה יותר מכולם המניה הזו משגעת את כל האנליסטים ומפוצצת מוחות . אני מאמין בה משקיע שם לטווח ארוך אבל מודע לסיכון של המודל שהיא ייצרה. סיכון הכי גבוה שיכול להיות שיכול להסתיים ב 0 מוחלט או בצמיחה של אלפי אחוזים. אין לה אמצע. ולכן כתבתי פה שלדעתי זו המניה הכי גרועה לעשות עליה את הסוג השקעה הזה. כי או שיימחק או שתתפוצץ למעלה ואז תאבד תשואה משמעותית כל הזמן
כתבתי פתרון גם אם זה מתרסק, לקנות פוט על 14.
זה עולה 60 דולר... [לאופציה אחת-100 מניות]

• הוסף לסימניות
שאלה:
איך מניות משלמות דיבידנדים יפים, גם כאשר המניה עצמה מתרסקת?

לדוג', קוני CONY
1734019663322.png

1734019693734.png

• הוסף לסימניות
היום הוא היום האחרון, לקנית מניות MSTY למי שרוצה לקבל דיבידנד החודש הזה.

תעודת סל Tidal Trust II Yieldmax Mstr Option Income Strategy הודיעה כי תאריך האקס-דיבידנד הבא שלה יהיה ב-19 בדצמבר 2024. הדיבידנד הבא עבור MSTY צפוי להיות בין 2.3142 - 2.5578.

• הוסף לסימניות
הרב @דניאל נבון שליט''א
הנה מסטי חילקה ב-19.12.24
דיבידנד של 3.08 דולר,
כשהערך שלה עמד על 31.57
שזה כמעט 10%
והירידה שלה למחרת, לא היתה גבוהה בכלל, בטח לא בכזה שיעור
1735047383998.png

• הוסף לסימניות
הרב @דניאל נבון שליט''א
דיבידנד של 3.08 דולר,
כשהערך שלה עמד על 31.57
שזה כמעט 10%
צפה בקובץ המצורף 1855107

1. צריך לבדוק שהגרף לא מתואם דיבידנד,
לרוב הגרפים מתואמים דיבידנד ולכן אתה לא רואה את הירידה על גבי הגרף (כי לא באמת היתה ירידה פשוט חולק דיבידנד).
אבל אם היית עוקב צמוד אז היית רואה שיום לפני כן היא נסחרה בשער 34.65$ נניח והיא חילקה באותו לילה 3.08$ דיבידנד ולכן למחרת שער הפתיחה שלה היה 31.57$.

2. בתאריך 19.12.2024 מניית MSTR ירדה ב 6.63%, באותו יום בדיוק מניית MSTY ירדה ב 14.50%.

3. למחרת בתאריך 20.12.2024 מניית MSTR עלתה ב 11.56%, באותו יום בדיוק מניית MSTY עלתה ב 8.76% בלבד.

• הוסף לסימניות
הרב @דניאל נבון שליט''א
דיבידנד של 3.08 דולר,
כשהערך שלה עמד על 31.57
שזה כמעט 10%
צפה בקובץ המצורף 1855107
מה היה היום הקובע?
מיש החזיק את המניות ב 18.12 ?
אם כן היה ירידה של 15%
גם בין 19 ל 20 היה ירידה של 5%
ולפעמים זה בעצם מראה על עליה, שקוזזה ע"י חלוקת הדיב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה