כללי מה אני נראה לכם??

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה את עזרתכם, כי חשבתי שדי ברור מה שרואים פה ופתאום אמרו לי שלא, אז אני רוצה לשמוע עוד דעות;)
מה זה נראה??

תודה לכולכם:)

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 122.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
שלהבת נר

• הוסף לסימניות
אם זה נעל - אני נעל....
כן, אולי שלהבת. אולי.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג...

• הוסף לסימניות
גם לי עלה נר

• הוסף לסימניות
תודה למי שענה עד עכשיו!
אשמח לשמוע מעוד הרבה אנשים
כי חשוב לי שיהיה ברור ואם לא אני אבדוק מחדש את הרעיון...

• הוסף לסימניות
לא מצליחה לפענח כלום...

• הוסף לסימניות
שום דבר לא ראיתי
חיפשתי נעל.. לא מצאתי
אחרי שאמרו פה נר, ראיתי ישר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;870780:
לא מצליחה לפענח כלום...
התעמקתי כמה דקות - והגעתי לאותה תוצאה....

• הוסף לסימניות
נר.
לאחר מאמץ לחפש משהו.
(ולא קראתי את התגובות קודם)

• הוסף לסימניות
"השלהבת היא בתוכה כמוסה וסגורה, אשר בהפיח בה אז תתפשט ותתלהב ותצא מתרחבת והולכת, ובשלהבת ההיא נראים כמה מיני גוונים, מה שלא נראה בתחילה..."
(רמח"ל, ספר 'דרך עץ החיים')

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי לראות כלום.

[האם הלקוח אמור להתעמק מאוד כדי להבין? או שהוא אמור לקלוט יותר מהר?]

ואחרי שראיתי את התגובות הצלחתי למצוא נר...
אבל זה בכלל לא ברור....:)

• הוסף לסימניות
היה נראה לי ראש של ילד ואחרי כמה שניות ראיתי נר

• הוסף לסימניות
שלהבת אבל לקח לי הרבה זמן לקלוט.
זה באמת לא ברור.

• הוסף לסימניות
ראיתי נר יחסית מהר...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה