דרוש מתכון מה אפשר לעשות עם קופ' עוגיות של פסח

• הוסף לסימניות
לי יש בת ...
אם יש לך דברים ויש לך אולי להעביר לירושלים או מודיעין עילית אני מאוד אשמח!
תודה!
@מגדלור יקרה
אני ממודיעין עילית
ונשארו לי לפחות 3 מארזי עוגיות (אפיקומן בלונדיז/ פרנקלס כוכב וניל)

עדיין יכול לענין אותך?
אשמח להעביר אליך...

או אולי להעלות לקבוצה של הצליאק? @שערים עיצוב ועימוד

• הוסף לסימניות
@מגדלור יקרה
אני ממודיעין עילית
ונשארו לי לפחות 3 מארזי עוגיות (אפיקומן בלונדיז/ פרנקלס כוכב וניל)

עדיין יכול לענין אותך?
אשמח להעביר אליך...

או אולי להעלות לקבוצה של הצליאק? @שערים עיצוב ועימוד
וואו תודה רבה
זה אשכול מלפני 4 שנים 😂😂
מאיפה מצאת את זה?
יש לך מצב לשלוח לי הודדעה פרטית או מייל ליצירת קשר?

• הוסף לסימניות
ממליצה לכתוב לכם מייל מתוזמן לשנה הבאה ערב פסח ובו תרשמו כמה השתמשתם מכל מוצר (כן גם עוגיות) כדי שבשנה הבאה לא תשארו עם כ"כ הרבה עוגיות. אחרי הכל עוגיות של מוצר יקקרותתתת.

• הוסף לסימניות
חיפשתי מה לעשות עם עוגיות שנשארו מפסח
;)
ומצאתי את האופציה הזו, יש לי גם כמה פתוחים אם מעניין אותך, או שאלך לכיון של כדורי שוקולד

אולי לך שווה להכין מהם כדורי שוקולד לשלי מספיק פתי בר
:)

אין לי הודעה פרטית, יש לך אפשרות?
אם לא אשאיר מייל אבל רוצה למחוק מייד אח"כ
@מגדלור תאותתי לי שאת פה ...​
אני פה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה