- הוסף לסימניות
אם מישהי רוצה בביתר עילית אשמח שתקשרי ביננוואם נשאר עוד...
יש לי קבוצה במייל לאמהות לצליאק
מאמינה שנמצא משהי באזור שתרצה...
תודה
אם מישהי רוצה בביתר עילית אשמח שתקשרי ביננוואם נשאר עוד...
יש לי קבוצה במייל לאמהות לצליאק
מאמינה שנמצא משהי באזור שתרצה...
י יש בת ...
אם יש לך דברים ויש לך אולי להעביר לירושלים או מודיעין עילית אני מאוד אשמח!
תודה!
תרצי לפרט מה יש לך...?אם מישהי רוצה בביתר עילית אשמח שתקשרי ביננו
תודה
מה יש לך?אני מירושלים - ואשמח אם מישהו יהנה ממה שיש לי...
מה יש לך?
@מגדלור יקרהלי יש בת ...
אם יש לך דברים ויש לך אולי להעביר לירושלים או מודיעין עילית אני מאוד אשמח!
תודה!
וואו תודה רבה@מגדלור יקרה
אני ממודיעין עילית
ונשארו לי לפחות 3 מארזי עוגיות (אפיקומן בלונדיז/ פרנקלס כוכב וניל)
עדיין יכול לענין אותך?
אשמח להעביר אליך...
או אולי להעלות לקבוצה של הצליאק? @שערים עיצוב ועימוד
אני פהחיפשתי מה לעשות עם עוגיות שנשארו מפסחומצאתי את האופציה הזו, יש לי גם כמה פתוחים אם מעניין אותך, או שאלך לכיון של כדורי שוקולד
אולי לך שווה להכין מהם כדורי שוקולד לשלי מספיק פתי בר
אין לי הודעה פרטית, יש לך אפשרות?
אם לא אשאיר מייל אבל רוצה למחוק מייד אח"כ
@מגדלור תאותתי לי שאת פה ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //