- הוסף לסימניות
בואי נראה מה יש לציבי להציע.נכתב ע"י שושיה;934854:גם אני חשבתי שהיא לא מוצלחת, היא היתה קצת מטושטשת חידדתי טיפה, אבל האמא התעקשה עליה, היא אהבה אותה. השאלה אם יש מה להקפיץ אותה ואיך?
אני מצרפת בש"ל.
נכתב ע"י tzivi;935026:טוב יצא לי לעבוד על זה בין 5 דק' ל-10 דק'
וזה התוצאה שנראית לי הכי טובה ממה שנסיתי
העור חלק ללא פקסולים ולא כהה מדי וכו וכו
תגידו חוו"ד
תסתכל בתמונה שהעלתה שושיה (כי זה ברזולוציה גבוהה). התמונה הזו יותר מטושטשת ממטושטשת. אז כנראה שתיהן בגירסאות העריכה שלהן ניסו לחדד את העיניים מקומית כדי לתת הרגשה של חדות. לדעתי זה לא עובד ואני הייתי מעדיפה להתנצל בפני הלקוחה ולהגיד שהתמונה בטעות נשלחה אליה אבל היא לא מקצועית וטובה ואני מסרבת למסור אותה.נכתב ע"י menachem;935041:בהתאם לנתונים, העיבוד ממש מוצלח. שאפו!
משהו בעיניים שם לא מסתדר לי הקונטרס גבוה מדי?
העיניים שם נראות מאוד בולטות.![]()
נכתב ע"י רבקי פרידמן;935140:תתחדשי על הלוגו!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים