מה אתם אומרים על הגוון הזה?

• הוסף לסימניות
האם הוא מתאים ואיך הרכות של התמונה?
חוצמיזה, איך להוריד את הכתם בצד ימין למעלה?

קבצים מצורפים

• לפרוג.jpg
    KB 425 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
1.לא, לא מתאים. לעניות דעתי הגוון ממש ממש לא יפה.
2. התאורה לא טובה. התאורה האחורית שורפת.
3. את שואלת על הכתמים השרופים בפנים שלה? אין איך לתקן.

לדעתי - אפשר להמיר לשחור לבן כדי "להציל" את התמונה (זה יעזור להסתיר את השרוף), אבל היא בכל מקרה לא תהיה מדהימה. עדיין היא תהיה נחמדה יותר מאשר תמונת אלבום-ביתי אם תמירי כמו שצריך לשחור לבן.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי שהיא לא מוצלחת, היא היתה קצת מטושטשת חידדתי טיפה, אבל האמא התעקשה עליה, היא אהבה אותה. השאלה אם יש מה להקפיץ אותה ואיך?
אני מצרפת בש"ל.

קבצים מצורפים

• הבע.jpg
    KB 401.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תשלחי לי את המקור ואנסה לעשות לך שחור לבן מענין
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תפיסה טובה
החידוד בין העינים, יותר מדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;934854:
גם אני חשבתי שהיא לא מוצלחת, היא היתה קצת מטושטשת חידדתי טיפה, אבל האמא התעקשה עליה, היא אהבה אותה. השאלה אם יש מה להקפיץ אותה ואיך?
אני מצרפת בש"ל.
בואי נראה מה יש לציבי להציע.
ובפעם הבאה - מראים ללקוחה את התמונות לבחירה רק אחרי סינון, ותמונה כזו צריך לסנן לפני שמראים לה.

• הוסף לסימניות
התפיסה די נחמדה אך התמונה ממש מטושטשת .מענין מהו האקסיף!את יכולה להעלות?

• הוסף לסימניות
טוב יצא לי לעבוד על זה בין 5 דק' ל-10 דק'
וזה התוצאה שנראית לי הכי טובה ממה שנסיתי
העור חלק ללא פקסולים ולא כהה מדי וכו וכו

תגידו חוו"ד

• הוסף לסימניות
ציבי, מקסים, אני רק רוצה לחדד את התמונה, כדי שתהיה מושלמת.
לקינוח אעלה תמונה כן מוצלחת, או אמרו לי אתם...

קבצים מצורפים

• go kudu.jpg
    KB 681.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;935026:
טוב יצא לי לעבוד על זה בין 5 דק' ל-10 דק'
וזה התוצאה שנראית לי הכי טובה ממה שנסיתי
העור חלק ללא פקסולים ולא כהה מדי וכו וכו

תגידו חוו"ד

בהתאם לנתונים, העיבוד ממש מוצלח. שאפו! :)

משהו בעיניים שם לא מסתדר לי הקונטרס גבוה מדי? :rolleyes:
העיניים שם נראות מאוד בולטות.:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י menachem;935041:
בהתאם לנתונים, העיבוד ממש מוצלח. שאפו! :)

משהו בעיניים שם לא מסתדר לי הקונטרס גבוה מדי? :rolleyes:
העיניים שם נראות מאוד בולטות.:eek:
תסתכל בתמונה שהעלתה שושיה (כי זה ברזולוציה גבוהה). התמונה הזו יותר מטושטשת ממטושטשת. אז כנראה שתיהן בגירסאות העריכה שלהן ניסו לחדד את העיניים מקומית כדי לתת הרגשה של חדות. לדעתי זה לא עובד ואני הייתי מעדיפה להתנצל בפני הלקוחה ולהגיד שהתמונה בטעות נשלחה אליה אבל היא לא מקצועית וטובה ואני מסרבת למסור אותה.

לגבי התמונה השניה: הרבה יותר טוב. באמת תמונה חמודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;935140:
תתחדשי על הלוגו!!!

אה, הוא לא חדש...
אבל בגלל מה שכתבה רבקה באשכול שנמחק (:() שמתי סימן מים על כל צרה שלא תבוא.
מה עושים עם האמא נורא רוצה את התמונה הזו דווקא? היא לא מסתכלת במבט מקצועי, אלא על הילדה שלה שהיא אוהבת הכי בעולם. זו ועוד תמונה אחת יצאו לא מוצלחות!
וסתם ככה מה עושים אם צילמתי את ילדיה הגדולים (4 במספר) וכמובן בכל תמונה מישהו אחר פישל או שהתקנץ (עשה קונץ) איזו תמונה אני מראה לה? כי מה שבסופו של דבר עשיתי, לקחתי תמונה אחת ובה שתלתי 3 ילדים מתמונות אחרות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה