כללי מה אתם אומרים על הלוגו שלנו?

• הוסף לסימניות
גם אם המילה דוגרי יש לה קונוטציה שלילית בד"כ, דווקא לפרסום זה ממש שם מוצלח, לטעמי!

• הוסף לסימניות
השם לא רע בכלל, הייתי אומרת אפילו ממש בסדר,
לגבי הלוגו.... ממ.... תנסי להתחיל שוב..... (כיוון שונה)

• הוסף לסימניות
דוגריות בפרסום זה ממש לא טוב. אני לא הייתי מפרסמת אצל מישהו דוגרי, מפחד שיפרסם בטעות חסרונות עם מעלות. המילה דוגרי מעלה קונוטציות שליליות. פרסום לא צריך להיות דוגרי. אמיתי כן, דוגרי לא.

• הוסף לסימניות
נראה מפחיד גם הלוגו וגם השם.
(זה נראה ק' לא ד')

• הוסף לסימניות
מפחיד נשמע מאיים.... בהזדמנות זו אומר שגם השם עצוב.. נשמע עצוב- לעיצוב צריך להוסיף את
האות י' ....גם אם עשית משחק עם האותE

• הוסף לסימניות
מיתוג מחדש

בס"ד
שלום, בפורום השכן (עיצוב גרפי) התייעצנו על שם חדש בשבילנו
דוגרי- פרסום אמיתי.
שתי דברים:
*מה אתם אומרים על השם? (נא לא להתייחס כרגע ללוגו)
*חשבנו על עוד שם "חץ" קולעים בול/ פוגעים בול
מה דעתכם? נשמח לחו"ד מחכימה

• הוסף לסימניות
את השם 'דוגרי' תשאירו למחלקת היח"צ שתקימו ביום מהימים - -
חץ, אכן נשמע יותר טוב. אבל בלי פגיעות - -

העיקר שיהי' כבר, ובהצלחה - -
:)

• הוסף לסימניות
מומלץ להעלות מספר עבודות כדי להבין את הכיוון שאיתו אתם עובדים.

• הוסף לסימניות
סקיצות

בס"ד
הוחלט שכנראה בסוף השם יהיה "חץ" אולי יש לכם הערות/הארות על השם ועל הלוגו.
שבוע טוב ומבורך

קבצים מצורפים

• חץ.jpg
    KB 290.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אוי אוי אוי.... הצבעים! מה עושים?

• הוסף לסימניות
לטעמי לא מספיק חזק. ממליצה לנסות צבעים אדום שחור, יותר דרמטי ואולי גם לנסות קליעה למטרה?
בהצלחה.
חוץ מזה למה הלוגו?

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב מהקודמים. חץ אחד יספיק.

• הוסף לסימניות
אה, רגע!.. גם לי יש בשבילך רעיון קטן..

נכתב ע"י Eצוב;346505:
תודה לכולם.
רעיונות?

והוא: לנקד את האות "E" בחיריק ואת ה"ו" לנקד במלאופום. דהיינו: צוּב.

למרות שאני באופן אישי, ברגע הראשון שהעין שלי קלט את הלוגו, ישר קלטתי במה מדובר (חוץ מעינין הקלטת) מאוד אהבתי אותו, רק שניקוד יכול להוסיף צבע ללוגו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
של גומבוץ כמובן יותר טוב הבעיה שלך Eצוב זה שה E לא מובן כ"כ וגומבוץ עשה את זה יפה מאד

• הוסף לסימניות
אתם אומרים להישאר עם השם? אז בסדר, בספר טלפונים יהיה כתוב עיצוב, לא אכפת לי, אבל אני רוצה את דעתכם המקצועית.
תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
על הצד שהולכים על 'חץ'
אפשר כסלוגן: עם 'חץ' קולעים למטרה!
----------->

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה