- הוסף לסימניות
ונגיד וככה???או אולי זה הרגשה שמתפרצת אצלך כאילו היא מרגישה יותר טובה ממני?
ונגיד וככה???או אולי זה הרגשה שמתפרצת אצלך כאילו היא מרגישה יותר טובה ממני?
אחרי שאת יודעת מה מפריע לך - כבר יותר קל לדעת מה להחליט.ונגיד וככה???
אפשר לסדר את זה שיבוא פעם בחודשחשבון חשמל מגיע פעם בחודשים, כנראה עבדו עליך...
אם הם לא מכניסים מחשב הביתה איך היא מכניסה אותו?אתם הייתם מלווים מחשב נייד לשכנה, כי היא צריכה דחוף והם לא מכניסים מחשב לבית??
מתאים לך לתת למישהי כזאת?ונגיד וככה???
נכון.רוצה להיות אמיתית עם עצמי ולא לומר 'כן' כי לא נעים לי...
בלת"ק,אתם הייתם מלווים מחשב נייד לשכנה, כי היא צריכה דחוף והם לא מכניסים מחשב לבית??
אתם הייתם נותנים שיגלשו לכם באינטרנט (של נטפרי) כי הם לא מכניסים אינטרנט לבית?
במיוחד שההרגשה שמתקבלת היא 'שבת גוי'...
רוצה להיות אמיתית עם עצמי ולא לומר 'כן' כי לא נעים לי...
רפשר לפתוח בכמה שניות משתמש נוסף ולסגור את המשתמש הרגיל עם קודלצערי אני נתתי את המחשב וגילתי שנכנסו לכל מיני מקומות אישיים![]()
אולי יש לה משהו אישי שרוצה לכתוב, לצפות או משהו שבחדר מחשבים לא שייך לעשות בפרטיות?
מישו שמתהדר שעושה דיאטה, לא יקבל ממכם כוס שתיה מתוקהאני לא מסכימה להביא לא את המחשב ולא את הסיסמא,
אני לא "גוי של שאבעס"
כשביקשה - הסברתי לה שאני לא מוכנה להביא את המחשב שלי כי יש בו דברים אישיים. וגם לא את הסיסמא כי אני לא מוכנה לקחת אחריות על אחרים שיגלשו..
לדעתי זה מובן,
במיוחד שההרגשה שמתקבלת היא 'שבת גוי'...
אני לא מסכימה להביא לא את המחשב ולא את הסיסמא,
אני לא "גוי של שאבעס"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //