- הוסף לסימניות
זה אני!!..
עד היום ב"ה תמיד השאירו מסודר ונקי + פתק ומשהו קטן.. (פעם אחת הביאו משהו גיזעי ממש, מפחדת לכתוב פה מחשש שמישהו יזהה את עצמו.. וואי איך צחקנו כשראינו את זה, משהו לא קשורר להביא בתור מתנה)...
וברצינות-סיקרנת.
זה אני!!..
עד היום ב"ה תמיד השאירו מסודר ונקי + פתק ומשהו קטן.. (פעם אחת הביאו משהו גיזעי ממש, מפחדת לכתוב פה מחשש שמישהו יזהה את עצמו.. וואי איך צחקנו כשראינו את זה, משהו לא קשורר להביא בתור מתנה)...
זה משהו שקונים בסופר, בתור מוצר בסיסי, ולא בתור מתנה....זה אני!!
וברצינות-סיקרנת.
קיצער, בקבוק שמן סויה או קילו סוכר..זה משהו שקונים בסופר, בתור מוצר בסיסי, ולא בתור מתנה....
זהו, מפחדת לפרט...![]()
זה משהו שקונים בסופר, בתור מוצר בסיסי, ולא בתור מתנה....
זהו, מפחדת לפרט...![]()
תלוי בעיני המתבונן..קיצער, בקבוק שמן סויה או קילו סוכר..
היום שלוקים זה מוצר צריכה בסיסי אצל הילדיםכשירדתי לקחת אותה הבאתי לשתי החמודות האלו שלוקים כי זה מה שהיה לי בבית
הן צחקו ולא רצו לקחת, ואפילו אחת אמרה לי, יש לנו בבית אני לא צריכה
כנראה הם השאירו במתנה חבילת טיטוליםזה אני!!
וברצינות-סיקרנת.
לי היה סיפור עם המשכירה שלי לפני כמה שנים,אגב , למי שכתב פה על כסף , מגורים ביחידה ממוצעת שעולה 3500
יוצא ליום 116 ש"ח דמי שכירות וזה עוד לפני החשמל.
אז כשאתם שוכרים דירה ממישהו זה הגיוני לגמרי להשאיר של 100 ש"ח כאילו שכרתם ממנו את הדירה ליום
זה ממש נכון!אה, ודרך אגב- אם משאירים לי בדירה שאני מגיעה אליה איזה משהו כגון- קפה/ סוכריות וכדו', שאומרים לי שזה מיועד אלי, אני מקפידה לקחת סוכריה/ להזיז את הקפה או באמת להשתמש.. כי לי מאד נחמד לראות שהשתמשו במה שהשארתי וטרחתי בשבילם...
לא ברורלי היה סיפור עם המשכירה שלי לפני כמה שנים,
שהיא ביקשה לי את הדירה כמה פעמים לשבת, ואפילו קצת חייבה... למרות שזה לא היה ההסכם מראש,
תכל'ס בגלל שיצאנו קצת מעבר לחוזה שחתמנו יצא לנו להתקזז איתם על חודשים + כמה ימים בודדים,
תכלס כשעשינו חשבון כמה ימים אנחנו צריכים לשלם להם-חשבנו לעצמינו שאם הם גם היו משלמים לנו על כל שבת שהם לקחו ממנו את הדירה, היה יוצא לנו הרבה פחות כסף...
ויותר מזה היא רצתה שנפנה לה את הדירה רק במוצש''ק כשהיא ידעה שכבר עברנו ברביעי בשביל שהבת שלה תוכל להתארח בדירה בשבת על חשבוני-אני ישלם לה שכירות על זה שהבת שלה בדירה שלי...
מענייןלא ברור
למה הסכמת לכל זה?
אני נותנת דירה ממש פעמים נדירות
ולמשכיר שלי אני אתן רק בתשלום ולא בחינם
כן גם כשאני נוסעת
לא הבנתי אני משלמת לו שכירות על כל יום בדירה מעל 130 שקל
גם לעבוד לנקות להכין וגם בחינם?
ואל תחשבו, מדובר באנשים נוחים ונחמדים
ועדיין בעיני זו פרייריות אמיתית (לא שתגידו מישהו בלי כסף, או מה
אז החודש יכנס לו קצת פחות ממני, תאמינו לי שיעמוד בזה. אני חסה יותר עלינו שגרים בשכירות)
יש אפשרות לפרטים על היחידת אירוחזכיתי ויש לנו יחידת אירוח-ללא תשלום
הכי נחמד לנו שמשאירים מכתב, ואנחנו גם שומרים אותם, זה נותן כוח לתת הלאה, לפעמים אנשים משאירים שוקולד או יין וזה יפה מצידם אבל אנחנו לא מצפים לזה.
עוזר לי מאוד אם מסירים את המצעים אבל זה כבר ממש בונוס
מאוד לא נעים לנו, שאנשים עוזבים בלי להגיד תודה ואנחנו צריכים לנחש שהם פינו את היחידה
אם היא הייתה מורידה לי בשכירות-אולי הייתי נותנת לה יותר...מעניין
דוקא כשאני יוצאת אני דבר ראשון (בד"כ) שואלת אותם אם הם רוצים
המשכירה עצמה אמרה לי שהם יורידו לנו את זה מהשכירות אמרתי לה שחונכנו על חסד ובאמת תמיד כשהבאנו לה קיבלנו חזרה מסודר נקי עם מתנה ועם הרגשה חמה לתת שוב
כאחת שחותה את הקושי במציאת דירה אצל ההורים כשהנשואים רצו להגיע חושבת שיש לי יותר מודעות לענין...
זה ממש לא מצב נורמטיביאם היא הייתה מורידה לי בשכירות-אולי הייתי נותנת לה יותר...
אני באמת לא הייתי מבינה למה אני צריכה לשלם את השכירות כשהבת שלה בדירה שלי, הייתי ממש מתפוצצת ולא אומרת מילה... היה ממש קשה! ונניח את הנושא של הכנת הדירה בצד...
למה אני צריכה לשלם להם את המזגן שהבת שלה רוצה? ומילא היה נגמר בזה ,
הם הרגישו שם ממש בנח, כי זה היחידה של ההורים שלהם, אז למה לא לפתוח ארונות?
ולהזיז כסאות, לעצב מחדש את המפה והעציץ ולהזיז עוד כמה דברים...
כשבאנו הביתה הרגשנו ממש 'שכל הבית נסע...
זה לא נשמע נורמלי הגבתי ל @ימים שעברתי בחושךאם היא הייתה מורידה לי בשכירות-אולי הייתי נותנת לה יותר...
אני באמת לא הייתי מבינה למה אני צריכה לשלם את השכירות כשהבת שלה בדירה שלי, הייתי ממש מתפוצצת ולא אומרת מילה... היה ממש קשה! ונניח את הנושא של הכנת הדירה בצד...
למה אני צריכה לשלם להם את המזגן שהבת שלה רוצה? ומילא היה נגמר בזה ,
הם הרגישו שם ממש בנח, כי זה היחידה של ההורים שלהם, אז למה לא לפתוח ארונות?
ולהזיז כסאות, לעצב מחדש את המפה והעציץ ולהזיז עוד כמה דברים...
כשבאנו הביתה הרגשנו ממש 'שכל הבית נסע...
במקרים כאלה חותכים לפני כולםאני לא אוהבת לקחת דירה מאחרים וגם לא נותנת כי אני לא יוצאת מהבית כמעט.
אבל הזמינו אותנו לשבת של שמחה. שמו אותנו בדירה של שכנה מבוגרת.
הבעיה היתה שבמוצ"ש מרחו את הסעודה שלישית
ובמקום ללכת לסדר את הדירה ישבנו שעות באולם.
ואח"כ נתקענו עם האוטו ועוד סיפורים.
בסוף כשהגענו לדירה בעלת הבית כבר היתה ולא הרגישה טוב ושכבה במיטה
אספנו מהר את כל החפצים שלנו שהיו פזורים בכל הדירה. (משפחה עם כמה ילדים)
פשוט התביישתי עד עמקי נשמתי.
מראש הבאתי מתנה ספל לנטילת ידים יפה.
אבל באמת זה לא מחפה וממש לא נעים.
אבל המארחים של השמחה היו אשמים.
לכן אני לא אוהבת לקחת דירות.
תמיד יש משהו לא נעים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים