- הוסף לסימניות
למה לזרוק? לא חבל?כאחת שנותנת את הדירה המון ולא משתמשת בכלים כלל הם נזרקים לפח וחבל וכל פעם זה מטרד ממש
תעבירי למארחים שלך
הם בתורם יעבירו הלאה
אולי בסוף המתנה תגיע לאורח הראשון שקנה אותה במיוחד למארחיו
למה לזרוק? לא חבל?כאחת שנותנת את הדירה המון ולא משתמשת בכלים כלל הם נזרקים לפח וחבל וכל פעם זה מטרד ממש
מרגיש לי קצת כפיות טובהבבקשה ממש...ממש..
אל תשאירו כלי או כל מוצר שהיה לכם בבית וניסיתם להתפטר ממנו. כי אני לא פח זבל שלכם!!!
כאחת שנותנת את הדירה המון ולא משתמשת בכלים כלל הם נזרקים לפח וחבל וכל פעם זה מטרד ממש
לא נעים לי לפני זה להגיד שלא יתנו כלום וכשנותנים אני ממש מצטערת
נ.ב. אני בדיאטה כך שגם שוקולדים לא רלוונטיים לי
אני הכי שמחה במכתב שירשמו שהיה נעים ונקי כמו שאני משאירה
גועל נפשלמה לזרוק? לא חבל?
תעבירי למארחים שלך
הם בתורם יעבירו הלאה
אולי בסוף המתנה תגיע לאורח הראשון שקנה אותה במיוחד למארחיו
סליחה שלא הבנתי את הציניות...סליחה שהגעלתי את נפשך בערב יום כיפור. כתבתי בהומור שיש שהבינו אותו...
או שכעסת משום שהמתנה שקיבלת כה עתיקה, עד שגם אם תגלגל הלאה לא תגיע לקוניה המקוריים, משום שנשמתם צרורה בצרור החיים זה עידן ועידנים.
אגב באמת אני נגד זריקה - אפשר להניח על גדר או ספסל ומי שירצה יקח. הזבל של האחד הוא האוצר של השני.
את כל כך צודקת, רגע לא חושבת ש100 ש"ח זה "תשלום" כלשהוא.אם היה צריך "לשלם" לי על שעות עבודה זה לא היה מסתכם ב50 או 100 ש"ח
לוקח לי את כל היום שישי כדי להשאיר פיקס כמו שאני אוהבת (זה כולל שלא ישאר שום פריט בשום מקום ושום כביסה לא מקופלת ושום פינה לא מצוחצחת)
80 ש"ח לשעת ניקיון כפול לפחות 7 שעות שווה-?...
(והבית שלי בד"כ גם נקי... רק שאני לא מסוגלת להשאיר דירה לא מיליון אחוז)
אבל בסוף ניקיתי את הבית שלי, לא של מישהו אחר, ואנחנו נהנה בסוף מהניקיון היסודי לפחות שבוע... נכון שזכיתי לנקות לכבוד אורחים, אבל זה הבית שלי, ואי לא רואה סיבה לשלם על כך.
ואגב, אף פעם לא החזירו לי דירה לא נקייה (צריכה בד"כ לעבור על השירותים וזה בהחלט לא נחמד אבל עדיין הניקיון בבית נשאר)
יכול להיות שזה תלוי למי נותנים, כשמבקשים ממני אנשים פחות מתורבתים אני אנסה להתחמק מלתת...
למה אנשים לא קולטים שאם סיכמו אתם למי מביאים את הדירה הם לא יכולים לשנות את זה על דעת עצמםלא נתתי לאנשים "לא מתורבתים". נתתי, למשל, לשכנים שביקשו בשביל זוג הוריהם.
בסוף, כשכבר הייתי מחוץ לעיר, הם הכניסו לשם משפחה. כי בעצם אם אפשר...
לא אומרת שזה המקרה אצלך,זכור לי שהייתי ביסודי, נתנו את הדירה- ובמוצ"ש חזרנו והתעודה שלי הייתה על השולחן בסלון (סוג היה מייד אחרי תעודות)
דווקא אני ראיתי תגובות לכאן ולכאן..קראתי את האשכול
וגילית תופעה מעניינת
כל המתארחים אצל המשתתפים באשכול היו לא בסדר
אבל המשתתפים מהאשכול פה כשהתארחו היה ממש מעל ומעבר
ואיך מייבשים?לא צריך לפתוח בכביסה, זה מתכבס טוב גם בלי, אני מקפלת לפני שמכניסה למכונה- פחות מתקמט בכביסה, ותופס פחות מקום במכונה....
כמה אנשים יפסידו שוקולד טוב כי מעכשיונחשוש שזו את....בבקשה ממש...ממש..
אל תשאירו כלי או כל מוצר שהיה לכם בבית וניסיתם להתפטר ממנו. כי אני לא פח זבל שלכם!!!
כאחת שנותנת את הדירה המון ולא משתמשת בכלים כלל הם נזרקים לפח וחבל וכל פעם זה מטרד ממש
לא נעים לי לפני זה להגיד שלא יתנו כלום וכשנותנים אני ממש מצטערת
נ.ב. אני בדיאטה כך שגם שוקולדים לא רלוונטיים לי
אני הכי שמחה במכתב שירשמו שהיה נעים ונקי כמו שאני משאירה
תולים לא מקופלואיך מייבשים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים