נכתב ע"י גיל קוליוק;813803:דרך אגב, חשוב לדעת שהלכתית יש עם זה בעיה. מכיון שהתורה נתנה בכתב אשורית, לכן יש לו קדושה. ואסור לכתוב אתו דברי חול.
אמנם מותר אם משנים מצורת הכתב.
אני מציע לשאול רב.
בהצלחה.
נכתב ע"י נס ופלא;813812:לפי מה שאני יודע אסור להשתמש בכתב אשורי עם תגים לדבר שאינו תשמיש קדושה בו כותבים בד"כ בכתב אשורי.
אבל גם בלי התגים זאת בעיה.ואסור.
נכתב ע"י naamah;813890:אומרים ללקוחה בחיוך "את נורא אוהבת פונט סת"ם? אני אשמח לעצב לך פוסטר לסלון עם פונט סת"ם [פאוזה דרמטית]. כשאני מעצבת ספר שפונה לקהל הרחב השיקול הוא לא איזה פונט אוהבים, אלא איזה פונט נכון ממגוון שיקולים עיצוביים ומקצועיים".
נכתב ע"י אוהב0ישראל;813897:אם אני הייתי הלקוח הייתי מאוד נעלב מהנימה הנשמעת מתנשאת.
אני בדר"כ פוטר בעיה כזו בכך שההלכה לא מאפשרת לי להשתמש בפונט זה אלא לפסוקים ממש בלבד.
נכתב ע"י ruchama135;813947:לא יודעת מה לעשות ספציפית עם הלקוח הזה.... אבל כדי למנוע הערות מהסוג הזה...
למדתי ממורה שלי תמיד להשאיר טעות אחת לפחות בכוונה (שגיאת כתיב, טעות במספר טלפון, ל"שכוח" לשים לוגו, להשאיר בתמונה משהו שצריך ל"נקות" וכו' וכו')
כי כמעט כל לקוח, בפרט אם הוא מנהל הוא מחפש איפה להעיר ורוצה להרגיש ש"בזכותו" זה יצא מושלם.... ועדיף שיעיר על ה"טעויות המכוונות" מאשר שיתחיל לחפש איפה להוסיף wordart ויבחר את הפונט והצבע והעיצוב....
זה עובד יופי. תנסו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים