התייעצות מה אתם עושים עם הילדים מחר?(יום העצמאות)

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יום חמישי
מבשלים מנקים אופים לכבוד שבת, יחד עם הילדים.
זה לא חג שקשור אלינו בשום צורה.
עוד יותר מזה.
בגלל שזה יום חופש וכולם בבית,
אמא שלי  הקפידה שלא יהיה אוכל מיוחד חלילה (למרות שיש זמן) אלא אוכל רגיל.
ואנחנו לא "קנואים" בשום צורה
ובלילות העצמאות יצאנו למרפסת לראות זיקוקים וכו

אבל אוכל מיוחד? חלילה!
טיולים ובילויים? חס ושלום, זה ספירת העומר---

הא, והיום כשאנחנו נשואים והורים בעצמינו, אפשר להבין שגם: כדי שלא נראה חילונים בחגותאים (שלא לדבר על עשבים שוטים מקרב מחננו החוגגגים את חוקות הגויים את מדינת ככל העמים הפרוגרס והבג"צים וכו).

ויש עוד נקודה: תחשובנה את התחושה של הנער בחיידר / ישיבה קטנה, שהוא הולך ללמוד ואמא והבנות מבלות את ה"יום טוב" כמו שהיינו אומרים בצחוק כמובן.

• הוסף לסימניות
צודקת!
אבל עדיין יש יום חופש לכלוםםםם
וכולםם בבית צריכים תעסוקה!
ציורים, ספרים, סדר כללי שבנוי כמסיבה, יצירות.

אין לי עדיין בחורות בסמינר, בזמני מכיתה ו’ ועד יד’ תמיד היו משימות לימודיות קשות או הודעה על מבחן בערב יום העצמאות, היום כבר לא עושים את הפטנט הזה?!

• הוסף לסימניות
עוד יותר מזה.
בגלל שזה יום חופש וכולם בבית,
אמא שלי  הקפידה שלא יהיה אוכל מיוחד חלילה (למרות שיש זמן) אלא אוכל רגיל.
ואנחנו לא "קנואים" בשום צורה
ובלילות העצמאות יצאנו למרפסת לראות זיקוקים וכו

אבל אוכל מיוחד? חלילה!
טיולים ובילויים? חס ושלום, זה ספירת העומר---

הא, והיום כשאנחנו נשואים והורים בעצמינו, אפשר להבין שגם: כדי שלא נראה חילונים בחגותאים (שלא לדבר על עשבים שוטים מקרב מחננו החוגגגים את חוקות הגויים את מדינת ככל העמים הפרוגרס והבג"צים וכו).

ויש עוד נקודה: תחשובנה את התחושה של הנער בחיידר / ישיבה קטנה, שהוא הולך ללמוד ואמא והבנות מבלות את ה"יום טוב" כמו שהיינו אומרים בצחוק כמובן.
אנחנו לא נהנים בקטע של יום העצמאות-זה לא מעניין אותנו.
אבל חד משמעית אחרי שבועיים של שגרה זה מאוד נחמד יום חופש לצאת קצת לטיולים וכו'
אבל אם יש בנים בבית זה באמת פחות לעניין.
ציורים, ספרים, סדר כללי שבנוי כמסיבה, יצירות.

אין לי עדיין בחורות בסמינר, בזמני מכיתה ו’ ועד יד’ תמיד היו משימות לימודיות קשות או הודעה על מבחן בערב יום העצמאות, היום כבר לא עושים את הפטנט הזה?!
בטח שיש את הפטנט. אפילו השנה שיום העצמאות בחמישי יש מבחן בשישי 🙄

• הוסף לסימניות
פשוט להנות עם הילדים בבית!
מתי היה לך זמן לזה בזמן האחרון? בזמן שהיית אמורה לעבוד שחקי עם הילדים משחקי קופסא וכו', לדעתי זה פשוט זמן מדהים לשעת איכות!!!
ואל תחשבי כל הזמן מה היית יכולה להספיק בזמן הזה:)
חופשה נעימה ובילוי נעים :cool:

• הוסף לסימניות
כשיש לי ילד בגיל הרלוונטי אני מנצלת לגמילה.
המזג אויר מעולה בשביל זה.
יום הזכרון -מסיימים מוקדם, עצמאות- חופש ואז לפי ההתקדמות מחליטה אם להשאיר עוד יום- יומיים בבית...
בימים שיום העצמאות בחמישי אז בכלל- יש גם את שישי- שבת.
2 ילדים כבר סיימתי ככה גמילה ב"ה.

• הוסף לסימניות
כשיש לי ילד בגיל הרלוונטי אני מנצלת לגמילה.
המזג אויר מעולה בשביל זה.
יום הזכרון -מסיימים מוקדם, עצמאות- חופש ואז לפי ההתקדמות מחליטה אם להשאיר עוד יום- יומיים בבית...
בימים שיום העצמאות בחמישי אז בכלל- יש גם את שישי- שבת.
2 ילדים כבר סיימתי ככה גמילה ב"ה.
גם אני, ממש כך, מתאים.

• הוסף לסימניות
נפגשים עם המשפחה המורחבת הרחוקה.
(יום חופש מהעבודה לכולם...)

• הוסף לסימניות
בקיצור לא משנה מה עושים באותו יום כולנו מסכימים שלא הולכים לגן סאקר לעשות מנגל :rolleyes:
אם זה ברור ומוסכם על כולם
אז אפשר להמשיך מכאן ברוגע ולתת רעיונות איך לנצל את היום הזה :)

• הוסף לסימניות
האם הבוס שלי חייב לתת לי משכורת על היום הזה?
או שהוא יכול להגיד לי אם את לא באה את לא מקבלת משכורת...?

• הוסף לסימניות
אני זוכר שבת"ת שלי למדו עוד שעה נוספת מעבר לרגיל תלמיד שהגיע לפארקים וכו' מצא את עצמו מסולק לתמיד
והבנות לא יצאו כלל מהבית וכי כל בין הזמנים הילדים מסתובבים ברחובות מה קרה נולדנו בכיכר המדינה????

מה אכפת לנו מה הם חוגגים מה שהכי גרוע לא נראה שיש לנו עצמאות חוץ מכמה עצמות במנגל מסכן העוף על הגריל
קצת גאווה יהודית אמיתית אנחנו נחגוג עצמאות רק שיבוא המשיח אז באמת נהיה עצמאיים עכשיו אנחנו מספיק נדרסים
אני חושב שביום הזה צריך להעביר השקפה והרבה אמונה והסבר בכלל מה זה יהודי ובכלל על מה ובמה יהודי שמח חי נושם בשביל מה לחיות
אם התפקיד להיות עם חופשי שפרושו חובת נשיאת נשק שמה מחבל יתקוף אותו ממש חופשי

בקיצור כל אבא או אמא יודעים לשמור טוב על האפרוחים וכל אחד ימצא רעיון מתאים למשפחתו בוודאי שלא ברחוב גם צפיה בזיקוקים זה לא הרבה שונה ממה שהיינו צופים בליל הבדולח וח"ו נהנים רומסים את כבודו של ה' יש מנהג של אבל ביום זה לכלל ישראל לא יכול להיות שביום זה יעשו חינגה שירה וכו' ומשקיעים בזה מיליונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.