- הוסף לסימניות
למה לא? כן סוכר זה דבר ממכר, טעים ומגרה, אבל הדבר שהכי מזיק לגוף שלנו.וכשאת מביאה קורנפלקס הביתה יש מחטף וכולם מתעלקים על זה ובצ'יק נגמרות 2 חבילות, לא?
אישית, אני לא מעוניינת לעשות לילדים מציאות כזאת (אולי עניין של חסכים..)
(ובטח כריות תלמה בשבילם זה משהו שיש רק ליחידי סגולה)
ולכן נימנע ממנו כמה שיותר.
לעיתים רחוקות כשנתקלים בו, אוכלים כל אחד כמה שמצליח להתגבר...
זה יהיה ככה כל החיים אבל כל סוכר שמנעת מהם-הרווח כולו שלהם.
את לא תתני להם כל היום סוכר כדי שכשיפגשו סוכר לא יתעלקו עליו..זה מגוחך לא?
זה לא דומה. וכתבתי למעלהאני חושבת שאפשר להקביל את זה לטכנולוגיה,
ואני אביא דוגמה, בזמני למי שהיה גיימבוי זה היה נחשב השיא של השיאים..
אממאה אבא שלי יום אחד קנה גיימבוי היינו באורות וכו'.. שבוע שלם עשינו תורנויות וזה היה פעיל נונסטופ
שבוע אח"כ גם, שבועיים אח"כ פחות אחרי חצי שנה זה היה זרוק בארון משחקים, ללא בטריה כי אף אחד כר לא מצא בזה עניין (חוץ מפה ושם)
אני רואה כך גם את עניין התזונה..
כל ילד אוהב(!) שוקולד ומתוק ואפשר לראות את זה מגיל אפס, לא צריך ליצור מציאות של משהו בלתי ניתן להשגה צריך איזון ונורמליות בחיים
אל תמנעי לגמרי אבל א-יש סוכר שהוא החל מבריא - פירות, דבש וסילאן, מייפל (כמובן במידה!) ועד פחות מזיק כמו סוכר קנים- למול הסוכר הלבן והסוכר שמשתמשים בו בכל המזון הקנוי, שהם נזק נוראי לגוף, תנסי למצוא את האיזון בין אכילת מתוק לבין כמה שפחות להזיק לגוף
ב- מספיק שבראש שלך את יודעת כמה זה מזיק שתצליחי לצמצם מידי פעם לפחות, כבר משהו גדול.
בדיוק!באמתתכשאני קונה פעם ב- ממרח שוקולד הוא אטרקציה ונגמר ביומיים. אז מה, אז עדיף שיאכלו שוקולד כל יום? לא בטוחה בכלל.
לא אגלה לך כמה סוכר ואיזה סוכר יש בקנוי. תמיד תמיד הגירסה הביתית תהיה מזיקה פחותהמון סוכר,
שוקולד ציפס
קמח לבן=סוכר
מה בדיוק בריא בזה.
ואפשר להחליף קמח לבן בכוסמין לבן (אין הבדל בטעם) ואפילו בכוסמין 80% ברוב המקרים גם כן אין הבדל! (תלוי חברה) וכבר קפצת קדימה
שוקולד ציפס אפשר לקנות שוקולד מריר של ורד הגליל ולקצוץ ביד גם תוצאה יותר טעימה וגם הוא יחסית פחות מזיק
אני בכוונה לא אכתוב כי תמיד תהיה מי שיש לה ילדים גדולים יותר או רבים יותר והיא תחליט מראש שהיא לא תמליח לשנות כלום..@מה שבטוח בשביל הגילוי נאות אשמח שתרשמי כמה ילדים יש לך ואת הגילאים שלהם
כשיש יותר מילד אחד קצת מתבגר-נוצרת אופוזיציה שלימה נגד...
זה לא העניין, באתי להעלות מודעות, שימי את זה לעצמך בקדמת המוח
מה שתצליחי לעשות במסגרת הבית הפרטי שלך יהיה מבורך
וכמה שזה יהיה חשוב לך יותר גם תצליחי יותר. מבטיחה לך שזה אפשרי (אם כי מורכב יותר) גם עם עדת מתבגרים דעתנית שכל מה שמכירה זה קמח וסוכר לבן.
ולאמהות צעירות זו בהחלט קריאה לנצל את הגיל הקטן ולהקנות לילד הרגלים שיקלו עליו ועליכם בהמשך...
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים