דרוש מידע מה בנק הכי מומלץ לפתיחת חשבון.

על איזה בנק אתם ממליצים.

• בנק הדואר

• בנק הפועלים

• מזרחי טפחות

• מרכנתיל

• דיסקונט

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
תלוי.
אני הייתי הולכת בין השאר לבנק שקרוב אלי הביתה.
בפועלים - יש אפשרות לחשבון סטודנט לאברכים אבל עם הגבלה עד גיל 35
במרכנתיל יש אפשרות לחשבון עם הטבה לאברכים הכל חינם (פעולות בבנקט/כספומט + אתר אינטרנט) ועלות של 6.4 ש"ח אצל פקיד.
לא ניסיתי בנקים נוספים, אבל שימו לב שלפועלים שירותי האונליין מפותחים מאד!
למשל העברת מט"ח לחו"ל ניתן לבצע באמצעות האינטרנט ולא צריך להגיע לסניף.
במרכנתיל לצורך העברת מט"ח צריך להגיע לסניף

• הוסף לסימניות
לאומי?

• הוסף לסימניות
כעיקרון לחשבון ביתי פשוט
אין הרבה הבדלים בין הבנקים
רובם יצעו לכם אותו דבר
לכן הדגשים הם בעיקר על

סניף קרוב
פריסה רחבה של סניפים בעיר/בארץ
שליטה בשוק באזור לדוגמה בירושלים לאומי די חזקים
בבני ברק יש להם סניף אחד או שנים ואילו פועלים חזק יותר

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי עם פאגי ופועלים... אין על פועלים. בקלילות. כמובן אני מדבר על חשבון סטודנט אברך... אין עמלות כלום. ריביות נמוכות יחסית. ובעידן של היום שאין פקידות והכל נעשה במכשירים ואפליקציות לדעתי פועלים מהמתקדמים ביותר. אישית הייתי מאוד מרוצה. אם אתה לא זמין למחשבים ואפליקציות אל תתקרב לפועלים הם הורידו לאחרונה את כל שירותי הטלר.. ובמצב כזה לך על פאגי כי שם בקצב שלהם ישארו הפקידים עוד 20 שנה...

• הוסף לסימניות
למה אין לאומי?

אני מחפש יותר באיזור בני ברק והמרכז.
וזה לא נגיש אלי.

תודה על כל התגובות המפורטות.

כעיקרון לחשבון ביתי פשוט
רובם יצעו לכם אותו דבר
לכן הדגשים הם בעיקר על

סניף קרוב

בהצלחה

תודה רבה על הפירוט.

תלוי.
אני הייתי הולכת בין השאר לבנק שקרוב אלי הביתה.
בפועלים - יש אפשרות לחשבון סטודנט לאברכים אבל עם הגבלה עד גיל 35
במרכנתיל יש אפשרות לחשבון עם הטבה לאברכים הכל חינם (פעולות בבנקט/כספומט + אתר אינטרנט) ועלות של 6.4 ש"ח אצל פקיד.
לא ניסיתי בנקים נוספים, אבל שימו לב שלפועלים שירותי האונליין מפותחים מאד!
למשל העברת מט"ח לחו"ל ניתן לבצע באמצעות האינטרנט ולא צריך להגיע לסניף.
במרכנתיל לצורך העברת מט"ח צריך להגיע לסניף

תודה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
כעיקרון לחשבון ביתי פשוט
רובם יצעו לכם אותו דבר
לכן הדגשים הם בעיקר על

סניף קרוב

בהצלחה
שכחת גם לכתוב על רמת האתר של הבנק
יש כאלו שזה ממש משנה

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי עם פאגי ופועלים... אין על פועלים. בקלילות. כמובן אני מדבר על חשבון סטודנט אברך... אין עמלות כלום. ריביות נמוכות יחסית. ובעידן של היום שאין פקידות והכל נעשה במכשירים ואפליקציות לדעתי פועלים מהמתקדמים ביותר. אישית הייתי מאוד מרוצה. אם אתה לא זמין למחשבים ואפליקציות אל תתקרב לפועלים הם הורידו לאחרונה את כל שירותי הטלר.. ובמצב כזה לך על פאגי כי שם בקצב שלהם ישארו הפקידים עוד 20 שנה...

תודה רבה.

יש לכם מושג אם המשיכות וההפקדות זמינות תמיד או שיש בהם בעיות...?

שכחת גם לכתוב על רמת האתר של הבנק
יש כאלו שזה ממש משנה

אכן. תודה.

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג אם המשיכות וההפקדות זמינות תמיד או שיש בהם בעיות...?
בפועלים בסניף המרכזי בר'''ע
לפעמים יש בעיות בצקים אבל הם החליפו עכשיו את כל הכספומטים לחדשים
יש בסניף 8 כספומטים
והאתר שלהם די נוח
לא הייתי מהסס על פועלים במרכז

• הוסף לסימניות
לאברך כולל צעיר והאשה עם משכורת, ואין פעולות מיוחדות בחשבון לא העברות רגילות , וכ"ש לחו"ל, הייתי ממליץ פאג"י.
אך לכל מי שמעבר לזה, שלא יתקרב לא לפאג"י ולא למרכנתיל, סיוט כל המתנה לפקיד בטלפון. והאפשרויות באתר פאג"י לא מתקרבות לאפשרויות באתרים של הבנקים הגדולים.

ובמצב כזה לך על פאגי כי שם בקצב שלהם ישארו הפקידים עוד 20 שנה...

אין לי בעיה שישארו שם גם עוד 40 שנה, אבל שיעמידו בנקאיים פרטיים ועסקיים פי 4 ממה שיש היום, כי המצב שם נורא ואיום.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לאברך כולל צעיר והאשה עם משכורת, ואין פעולות מיוחדות בחשבון לא העברות רגילות , וכ"ש לחו"ל, הייתי ממליץ פאג"י.
אך לכל מי שמעבר לזה, שלא יתקרב לא לפאג"י ולא למרכנתיל, סיוט כל המתנה לפקיד בטלפון. והאפשרויות באתר פאג"י לא מתקרבות לאפשרויות באתרים של הבנקים הגדולים.של פאג"י.

אין לי בעיה שישארו שם גם עוד 40 שנה, אבל שיעמידו בנקאיים פרטיים ועסקיים פי 4 ממה שיש היום, כי המצב שם נורא ואיום.

שמעתי דווקא גם מהרבה אברכים שנכוו שם. וגם הם סגרו את הסניף באיזור מגורי וחודשים שהמכונות שלהם עובדות 'יום כן, שבוע לא'.

כך שהם כלל לא אופציה עבורי.

• הוסף לסימניות
בנק הפועלים במרכז ר"ע - עומס מטורף!!!
תמיד יש תור, לא פעם יצאתי משם שעתיים אחרי שנכנסתי.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע.

בפרט בענייני עמלות לאברכים, זמינות השירות, (משיכות והפקדות), שירות.
פאג"י נותן פטור מלא מעמלות למשפחות אברכים (או לא אברך אבל בהצגת אישור, למרות שיודעים שזה לא אמיתי) למשך 10 שנים!
בנוסף, אפשר לבצע הכל דרך האינטרנט/אפליקציות. שירות טלפוני מהיר, פקידים אדיבים בכמה סניפים שבדקתי.

• הוסף לסימניות
לגבי הלוואות - פועלים נותנים הרבה יותר בקלות מדיסקונט ובודאי מפאג"י.

• הוסף לסימניות
אז מי שצריך פקידות ישירה שלא יתקרב לפועלים. טלר בכלל על סף סגירה סופית וכל העומס שממילא תמיד היה רק מתגבר.... מי שמתאים לו דרך מכונות ואינטרנט אין על פועלים.. נח מאוד . בקלות מאוד... אפילו משיכת מזומן מבנקט אפשר ללא כרטיס. < הילד שלי היה ברחוב והיה זקוק לכסף תוך חצי דקה הוא ניגש למכונה ומשך כסף> ואם אתה אברך עד 35 הכל גם ללא עלות וריביות מאוד נמוכות

• הוסף לסימניות
פועלים ביום יום משתמשים בעיקר דרך האינטרנט והמכונות וזה מעולה (בלי עמלות עם אישור תלמיד)
כשצריך פקיד זה קצת יותר מורכב, והמערכת הטלפונית שלהם לא ככ ידידותית למשתמש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת