- הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע.
בפרט בענייני עמלות לאברכים, זמינות השירות, (משיכות והפקדות), שירות.
למה אין לאומי?
לאומי?
כעיקרון לחשבון ביתי פשוט
אין הרבה הבדלים בין הבנקים
רובם יצעו לכם אותו דבר
לכן הדגשים הם בעיקר על
סניף קרוב
פריסה רחבה של סניפים בעיר/בארץ
שליטה בשוק באזור לדוגמה בירושלים לאומי די חזקים
בבני ברק יש להם סניף אחד או שנים ואילו פועלים חזק יותר
בהצלחה
תלוי.
אני הייתי הולכת בין השאר לבנק שקרוב אלי הביתה.
בפועלים - יש אפשרות לחשבון סטודנט לאברכים אבל עם הגבלה עד גיל 35
במרכנתיל יש אפשרות לחשבון עם הטבה לאברכים הכל חינם (פעולות בבנקט/כספומט + אתר אינטרנט) ועלות של 6.4 ש"ח אצל פקיד.
לא ניסיתי בנקים נוספים, אבל שימו לב שלפועלים שירותי האונליין מפותחים מאד!
למשל העברת מט"ח לחו"ל ניתן לבצע באמצעות האינטרנט ולא צריך להגיע לסניף.
במרכנתיל לצורך העברת מט"ח צריך להגיע לסניף
שכחת גם לכתוב על רמת האתר של הבנקכעיקרון לחשבון ביתי פשוט
אין הרבה הבדלים בין הבנקים
רובם יצעו לכם אותו דבר
לכן הדגשים הם בעיקר על
סניף קרוב
פריסה רחבה של סניפים בעיר/בארץ
שליטה בשוק באזור לדוגמה בירושלים לאומי די חזקים
בבני ברק יש להם סניף אחד או שנים ואילו פועלים חזק יותר
בהצלחה
מנסיון שלי עם פאגי ופועלים... אין על פועלים. בקלילות. כמובן אני מדבר על חשבון סטודנט אברך... אין עמלות כלום. ריביות נמוכות יחסית. ובעידן של היום שאין פקידות והכל נעשה במכשירים ואפליקציות לדעתי פועלים מהמתקדמים ביותר. אישית הייתי מאוד מרוצה. אם אתה לא זמין למחשבים ואפליקציות אל תתקרב לפועלים הם הורידו לאחרונה את כל שירותי הטלר.. ובמצב כזה לך על פאגי כי שם בקצב שלהם ישארו הפקידים עוד 20 שנה...
שכחת גם לכתוב על רמת האתר של הבנק
יש כאלו שזה ממש משנה
בפועלים בסניף המרכזי בר'''עיש לכם מושג אם המשיכות וההפקדות זמינות תמיד או שיש בהם בעיות...?
ובמצב כזה לך על פאגי כי שם בקצב שלהם ישארו הפקידים עוד 20 שנה...
לאברך כולל צעיר והאשה עם משכורת, ואין פעולות מיוחדות בחשבון לא העברות רגילות , וכ"ש לחו"ל, הייתי ממליץ פאג"י.
אך לכל מי שמעבר לזה, שלא יתקרב לא לפאג"י ולא למרכנתיל, סיוט כל המתנה לפקיד בטלפון. והאפשרויות באתר פאג"י לא מתקרבות לאפשרויות באתרים של הבנקים הגדולים.של פאג"י.
אין לי בעיה שישארו שם גם עוד 40 שנה, אבל שיעמידו בנקאיים פרטיים ועסקיים פי 4 ממה שיש היום, כי המצב שם נורא ואיום.
פאג"י נותן פטור מלא מעמלות למשפחות אברכים (או לא אברך אבל בהצגת אישור, למרות שיודעים שזה לא אמיתי) למשך 10 שנים!אשמח לקבל מידע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים