יותר חשוב לוודא של תהיה עמלת היוון על ההלוואה.שלום וברכה
חשוב לי לדעת מה גובה הריביות המינימלי שאפשר להוציא בהלוואת גישור לתקופה של 4 שנים
תודה רבה
מה זה עמלת היוון?ותר חשוב לוודא של תהיה עמלת היוון על ההלוואה.
אם הצלחת להביא כזה ריבית בגישור. זה פשוט פצצה.יותר חשוב לוודא של תהיה עמלת היוון על ההלוואה.
בגדול בקל"צ 5.1% תהיה הצעה טובה מאד!
כמה חודשים..קיבלתי לפני כמה חודשים קל"צ ב- 4.9
לשנתיים.
שלום וברכה
חשוב לי לדעת מה גובה הריביות המינימלי שאפשר להוציא בהלוואת גישור לתקופה של 4 שנים
תודה רבה
לפני 2 חודשים..כמה חודשים..
יותר מידי זמן מכדי להוות אינדיקציה.
באיזה בנק?לפני 2 חודשים..
לא כזה הרבה
קיבלתי 2 הצעות זהותבאיזה בנק?
אורך התקופה משנה לגובה הריבית?לשנתיים.
שאת משלמת רק ריביותמה הייחודיות של הלוואת גישור?
ובשביל זה אני משלם אותם יותר גבוהות? זה אני שואל, אין לי בעיה להתחיל לשלם תשלומים כמו במשכנתא רגילה, אז לא לספר לבנק שזה לזמן קצר, ואז אקבל ריביות יותר טובות?שאת*ה *משלם רק ריביות
אז מצטער לומר, אבל גם שבועיים בעידן של ימינו יכול להיות הרבה!לפני 2 חודשים..
לא כזה הרבה
בגישור, לאאורך התקופה משנה לגובה הריבית?
הלוואת גישור / בלון, מיועדת כאשר ישנו מקור סילוק של סכום גדול בעתיד הקרוב [טווח של עד 5 שנים בדר"כ].מנצל"ש...
מה הייחודיות של הלוואת גישור?
זה שהיא לזמן קצר? או שאין תשלום חדשי?
ואם אין לי בעיה לשלם בינתיים תשלום חדשי? אז שווה לקחת הלוואה רגילה ולפרוע אותה כשאני רוצה, וככה לקבל ריביות יותר טובות?
עברתם דרך יועץ משכנתאות?קיבלתי 2 הצעות זהות
מבנק מזרחי ומבנק פועלים
וחוץ מזה - יש עדיפות להלוואת גישור? או ההפך? (מבחינת ריביות ההגיון אומר שבגישור יהיו ריביות גבוהות יותר כי הבנק ירצה ל"פצות את עצמו" על הטווח הקצר), כי את היתרון הזה ניתן להשיג בעקיפין ע"י ריבית משתנה נניח כל 5 שנים, וכך לייצר תחנת יציאה ללא עמלות היוון.בחלק מהבנקים - על בלון אין עמלות פירעון מוקדם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים