דרוש מידע מה דיאטה שמרזה ידיים ורגליים בעיקר?

• הוסף לסימניות
במחילה מההגיון הצרוף, אין דבר כזה. אין שום דרך לשלוט על מקום פירוק השומן דרך דיאטה. הגוף עצמאי לחלוטין בנושא הזה.
האפשרות היחידה(הטבעית, להוציא שאיבת שומן וכו) לשלוט על זה היא דרך אימוני כח=פיתוח שריר. וגם זה באופן די מוגבל.
בדיוק
מניסיון של שנים של דיאטות
אין כזה דבר לרזות ממקום שאת רוצה
הגוף בוחר איפה להוריד את השומן, לא את..

• הוסף לסימניות
וואי רק זה לא
אני לא שמנה לפי הbmi
בכלל לא
אני רוצה לרדת 10 קילו כי צריך להיות 10 קילו מתחת לגובה
ואני רוצה שזה ירד רק מהרגליים והידיים
זה הכל
לא צריך להיות 10 קילו מתחת לגובה!!
לא יודעת מי אמר לך את זה.
אם הגובה שלך 1.65 המשקל הנכון לך הוא 60+-
כשלא מצליחים לרזות למרות שמתעמלים או עושים דיאטה זה הרבה פעמים כי אין לגוף מה להוריד.

אם את רוצה לחטב- אז רק ספורט אירובי עיצוב וכדו'

• הוסף לסימניות
מעניין.
מחשבון BMI נותן לי טווח של 16.6 קילו שזה הטווח הרצוי.
נתתי דוגמא.
הBMI התקין הוא בין 19.5-25 שזה טווח רחב.
רק רציתי להסביר לה שלא צריכה לרזות 10 קילו מתחת לגובה שלה. בשום גובה!!
ובעיקר לא אם היא בתוך הBMI התקין.
(ד''א BMI מחשבים משקל חלקי גובה(במטר) בשניה) או במחשבון BMI בגוגל...

• הוסף לסימניות
נתתי דוגמא.
הBMI התקין הוא בין 19.5-25 שזה טווח רחב.
רק רציתי להסביר לה שלא צריכה לרזות 10 קילו מתחת לגובה שלה. בשום גובה!!
ובעיקר לא אם היא בתוך הBMI התקין.
(ד''א BMI מחשבים משקל חלקי גובה(במטר) בשניה) או במחשבון BMI בגוגל...
מה זה אומר ה19.5 ל25 שכתבת?

לא יודעת איך מחשבים...
אבל מחשבון גוגל נותן שלגובה 1.60 הטווח התקין הוא בין 47.4 ל64 קילו, (שזה טווח של 16.6 קילו)
פחות מזה זה תת משקל, יותר מזה זה נע בין השמנה קלה לקשה.

• הוסף לסימניות

אימון ידיים ללא משקולות... פתוח בנטפרי וסתם ככה אני ממש ממליצה עליו יש לו מלא סרטונים וכל סרטון יותר טוב מהשני!! תהנוו

• הוסף לסימניות

אימון ידיים ללא משקולות... פתוח בנטפרי וסתם ככה אני ממש ממליצה עליו יש לו מלא סרטונים וכל סרטון יותר טוב מהשני!! תהנוו
התרגילים שלו מנפחים את השרירים ולא מרזים את הידיים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פעילות גופנית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה