- הוסף לסימניות
קיטשי מאד
חבל על התמונות, מרובה משחקים לא רואים את יופי התמונה
תורידי את התמונות ברקע, תני נוכחות לתמונות עצמם ותוסיפי צבע ברקע
נכתב ע"י rivkyp;2178745:גם אני חושבת ככה והעיצוב הראשוני של הדף היה שונה לגמרי..
מה היית עושה אם זה מה שהלקוחה מבקשת?
ובכלל, אם לקוחה בוחרת תמונות גרועות, לא מבחינת הצילום, מבחינת ההבעה של הילד או הזוית ?
(לאט לאט אני לומדת ופשוט אנסה לא לשלוח לבחירה כאלו תמונות, אבל קרא לי שעשיתי מיון רק על תמונות שמצולמות לא נכון וסמכתי על האמא שתדע לבחור את הזויות המחמיאות לילד)
אני מנסה להכנס לראש של הלקוחה ולהבין את רשימת ההוראות שנתנה לך:
תמונות + ברקע תמונות בשקיפות + כיתוב באנגלית.
כן, או שטעיתי?
נכתב ע"י inspiration;2178636:brother ולא broder.
Yosi מתחיל באות גדולה.
לא יודעת למה אפאחד לא התיחס כאן לעובדה- שבהזמנה כזו אישית העבודה שלך כפולה.
לי יש כ50 דפי אלבום מוכנים עם אוביקטים חכמים הכל, וגם אם יש לשנות רקע/אלמנטים ברור שזה לא דומה כמו לבנות אלבום חדש לפי דרישות מסוימות.
אני מניחה שרב הצלמות עובדות ככה, ואף אחת לא טורחת לבנות כל אלבום מהתחלה.
אם לקוחה מתעקשת על סגנון מסוים- שהוא לא הסגנון שלי, היא תשלם על הוצאת האלבום לגרפיקאית.
אין דבר כזה שאם היא רוצה זכותה. לפני סגירת העסקה היא ראתה עמודים שעצבתי, באה אלי בד"כ אחרי אלבומים שראתה אצל לקוחות אחרים, לא הגיוני בעיני לעצב לה אלבום חדש מהתחלה.
נכתב ע"י inspiration;2178636:brother ולא broder.
Yosi מתחיל באות גדולה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים