מה דעתכם על העיצוב?

• הוסף לסימניות
לפי דרישת הלקוחה..
מה אומרים?
איך אני מטשטשת יותר את המעברים בלי להכנס לפוטושופ?

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    2.jpg
    KB 314 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
קיטשי מאד
חבל על התמונות, מרובה משחקים לא רואים את יופי התמונה
תורידי את התמונות ברקע, תני נוכחות לתמונות עצמם ותוסיפי צבע ברקע

• הוסף לסימניות
קיטשי מאד
חבל על התמונות, מרובה משחקים לא רואים את יופי התמונה
תורידי את התמונות ברקע, תני נוכחות לתמונות עצמם ותוסיפי צבע ברקע

גם אני חושבת ככה והעיצוב הראשוני של הדף היה שונה לגמרי..
מה היית עושה אם זה מה שהלקוחה מבקשת?
ובכלל, אם לקוחה בוחרת תמונות גרועות, לא מבחינת הצילום, מבחינת ההבעה של הילד או הזוית ?
(לאט לאט אני לומדת ופשוט אנסה לא לשלוח לבחירה כאלו תמונות, אבל קרא לי שעשיתי מיון רק על תמונות שמצולמות לא נכון וסמכתי על האמא שתדע לבחור את הזויות המחמיאות לילד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkyp;2178745:
גם אני חושבת ככה והעיצוב הראשוני של הדף היה שונה לגמרי..
מה היית עושה אם זה מה שהלקוחה מבקשת?
ובכלל, אם לקוחה בוחרת תמונות גרועות, לא מבחינת הצילום, מבחינת ההבעה של הילד או הזוית ?
(לאט לאט אני לומדת ופשוט אנסה לא לשלוח לבחירה כאלו תמונות, אבל קרא לי שעשיתי מיון רק על תמונות שמצולמות לא נכון וסמכתי על האמא שתדע לבחור את הזויות המחמיאות לילד)

להגיד לה שאת לא עובדת ככה , זה לא הטעם והסגנון שלך
ואם קרה ושלחת את תמיד יכולה לומר את דעתך בהמלצה נחרצתת אל תשכחי שאת בעלת הידע בעניין ותשדרי כך.

• הוסף לסימניות
אם זה מה שהלקוחה רוצה, אז זו זכותה!
וזה נראה ממש נחמד - רק תתקני דחוף את השגיאות באנגלית.
(למרות שאני מסכימה עם מי שכתבה שחבל על התמונות - בשביל עיצוב כזה מספיק תמונות חובבניות, לא צריך תמונות של צלמת...)

• הוסף לסימניות
אביע דעתי בנושא שרלוונטי גם לתחום שלי, ולא אתערב בשאר :)
הנושא של "זה מה שהלקוחה רוצה"...

המעצב/הצלם כמובן אמור לעצב/לצלם לפי הטעם הייחודי שלו. לפי מה שהולך היום ובלה בלה בלה... בשביל זה הלקוח פנה בדווקא אליך, היות שהוא נהנה מעבודות שלך. נהנה מתיק העבודות שלך. ולכן, יש מעלה בעניין מתן שירותי עיצוב/צילום כן לפי טעמו של המעצב/המצלם.

הלקוח אומר ש... וכו', להסביר לו בצורה הכי יפה [כל לקוח בדרכים שלו], שחבל. אני עובד בתחום כבר X שנים, לך זו הפעם הראשונה-שניה. וההמלצה שלי היא כך וכך. ומסיבות כך וכך..

הלקוח עדיין מתעקש ורוצה משהו פשוט-קיטשי-זול-לא מקצועי בעליל. אוקי. אתה מתעקש? סבבה. קח. ופשוט להשמיט את הקרדיט משולי העבודה...

אין מנוס ואין דרך אחרת. הלקוח הוא הקובע. הוא המשלם. הוא המחליט.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות..

הבעיה מתחילה שאני מתחילה והלקוחה יודעת את זה..
לכן רציתי לדעת מה המבינים אומרים, אולי רק לי נראה פחות מקצועי ויפה או שבאמת זה המצב...

חשוב לי שהלקוחה תהיה מרוצה, ומצד שני חבל לי לוותר על הקרדיט כי התמונות יפות ובתור מתחילה אני צריכה את הפרסום הזה.
בקיצור- דילמה...

• הוסף לסימניות
זה לא מדויק.

לכל צלם (ובלל לבעלי מלאכה) יש את הסגנון שלו, את צורת ההתנהלות, העריכה וההגשה.
הלקוח אמור לראות עבודות, לאהוב ולהתחבר לסגנון ואז להחליט איזה צלם הוא בוחר.
אי אפשר לבחור בצלם X בגלל המחיר ולבקש עריכה כמו של Y כי כך הוא אוהב ואלבום כמו של Z.

• הוסף לסימניות
תכניסי את זה לראש חזק "אני לא מתחילה ולא כורעת לכל אחד"
את אלופה פלוס!

• הוסף לסימניות
לא נוהגת להתערב בפורום צילום, רק להציץ.
אבל ליבי עליך שאת צריכה לשחרר עבודה שלא תשווק אותך טוב.

אני מנסה להכנס לראש של הלקוחה ולהבין את רשימת ההוראות שנתנה לך:
תמונות + ברקע תמונות בשקיפות + כיתוב באנגלית.
כן, או שטעיתי?

אני חושבת שבכל רשימת הוראות כזאת או אחרת את יכולה לבחור אופציות נוספות לעיצוב.
קודם כל תני לתמונות את מקומן הראוי,
אחרי זה תשחקי עם רשימת הדרישות הנוספת בצורה שהכי פחות תפגע בתמונות.

והנה לך דוגמא שהכנתי ב2 דקות ממש (מתבססת על דרישות הלקוחה שדמיינתי למעלה...):

קבצים מצורפים

• נסיון.jpg
    KB 555.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לא יודעת למה אפאחד לא התיחס כאן לעובדה- שבהזמנה כזו אישית העבודה שלך כפולה.
לי יש כ50 דפי אלבום מוכנים עם אוביקטים חכמים הכל, וגם אם יש לשנות רקע/אלמנטים ברור שזה לא דומה כמו לבנות אלבום חדש לפי דרישות מסוימות.
אני מניחה שרב הצלמות עובדות ככה, ואף אחת לא טורחת לבנות כל אלבום מהתחלה.
אם לקוחה מתעקשת על סגנון מסוים- שהוא לא הסגנון שלי, היא תשלם על הוצאת האלבום לגרפיקאית.
אין דבר כזה שאם היא רוצה זכותה. לפני סגירת העסקה היא ראתה עמודים שעצבתי, באה אלי בד"כ אחרי אלבומים שראתה אצל לקוחות אחרים, לא הגיוני בעיני לעצב לה אלבום חדש מהתחלה.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להכנס לראש של הלקוחה ולהבין את רשימת ההוראות שנתנה לך:
תמונות + ברקע תמונות בשקיפות + כיתוב באנגלית.
כן, או שטעיתי?

+ כיתובים, שמות באנגלית לא בתוך מסגרת.....

אבל יפה איך שעיצבת ננסה משהו בכיוון הזה, מקווה שהיא תאהב למרות שאני עדיין חושבת שהתמונות בשקיפות עושה את זה פשוט יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י inspiration;2178636:
brother ולא broder.
Yosi מתחיל באות גדולה.

אם כבר הגהה על הכיתוב אזי יוסי כותבים כך: Yossi
הצלחות

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה אפאחד לא התיחס כאן לעובדה- שבהזמנה כזו אישית העבודה שלך כפולה.
לי יש כ50 דפי אלבום מוכנים עם אוביקטים חכמים הכל, וגם אם יש לשנות רקע/אלמנטים ברור שזה לא דומה כמו לבנות אלבום חדש לפי דרישות מסוימות.
אני מניחה שרב הצלמות עובדות ככה, ואף אחת לא טורחת לבנות כל אלבום מהתחלה.
אם לקוחה מתעקשת על סגנון מסוים- שהוא לא הסגנון שלי, היא תשלם על הוצאת האלבום לגרפיקאית.
אין דבר כזה שאם היא רוצה זכותה. לפני סגירת העסקה היא ראתה עמודים שעצבתי, באה אלי בד"כ אחרי אלבומים שראתה אצל לקוחות אחרים, לא הגיוני בעיני לעצב לה אלבום חדש מהתחלה.

ככה זה אצל כולם? לי היה נראה שהצלמת מעצבת לכל לקוחה לפי מה שמתאים לצילום של הלקוחה המסוימת?

• הוסף לסימניות
מכינים עיצוב לפי הטעם שלך ולכל לקוח משנים שינויים קלים לפי הצבעים והענין מדי פעם משנים ומרעננים אבל הכל על העיצוב הבסיסי הקיים וזה מה שהלקוחות רואים ובוחרים .

• הוסף לסימניות
לקחתי את ההצעה של שושן צחור, מה אומרים? פחות 'קיטשי'?

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 313.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י inspiration;2178636:
brother ולא broder.
Yosi מתחיל באות גדולה.

על איזה שפה את הולכת?
או My brothers אנגלית
או Meine broder אידיש / גרמנית
ככה נשמע לי בכל אופן
המון הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה