- הוסף לסימניות
במחילה, אין לך מושג כמה שאתה טועה.אני עדיין בדעה אפי' שאתה טוען שהם רעים וטיפשים אם תאהב אותם באמת (סליחה שאני נשמע איזה משגיח) אחרי תהליך הם יאהבו אותכם בחזרה וירצו לעשות לכם טוב
במחילה, אין לך מושג כמה שאתה טועה.אני עדיין בדעה אפי' שאתה טוען שהם רעים וטיפשים אם תאהב אותם באמת (סליחה שאני נשמע איזה משגיח) אחרי תהליך הם יאהבו אותכם בחזרה וירצו לעשות לכם טוב
לפני כמה שנים הגענו לגור באיזה בניין. והקבלת פנים מאחת השכנות איך לומר בלשון המעטה לא הייתה הכי נעימה, צרחות אימה על שדפקתי לה את האוטו (מה שלא היה ולא נברא) ובמשך תקופה אותה שכנה ירדה לחיינו (ואכמ"ל)במחילה, אין לך מושג כמה שאתה טועה.
לא סתם אמרו חז"ל כמים הפנים אל הפנים...במחילה, אין לך מושג כמה שאתה טועה.
גם את זה כבר ניסינו.מניסיון!!! לבקש בצורה הכי יפה מהשכנים להתחלף למספר דקות, הם בדירה שלכם, ואתם עולים לדירה שלהם רק להזיז כמה כסאות....
פתאום האסימון יפול, והם יבינו על מה אתם מדברים.
מעל להורים שלי שיפצו את הדירה וכנראה לא שמו בכלל בידוד בריצפה.
@מייטי , הטענה העיקרית היא ,שהכל קרה רק אחרי השיפוץ,אתם שומעים פה רק צד אחד,
אני גרה בשכירות בבנין חדש שכנראה ויתרו על הבידוד...
השכן בקומה מתחתי זקן ואלמן,
מה לא עשינו , שמנו דבק מיוחד לכל רגלי הכיסאות, אין כדורים, כל
האופניים, בימבות וכו' הכל בחוץ, ועדיין הוא אומר שיש רעש נוראי,
ירדנו לבדוק ואכן כש-בת השנתיים רצה זה נשמע גרוע, אך מה נעשה?
נסגור את הילדים בכלובים?
חייב לעדכן אותך שהמכשיר הנ”ל לא חוקי בארץ אז סביר להניח שהוא יתקע לך במכסמעל להורים שלי שיפצו את הדירה וכנראה לא שמו בכלל בידוד בריצפה.
הרעש הוא בלתי נסבל בפרט שאין שום הענות של רצון טוב מצד השכנים לנסות להפחית את הרעש.
אמנם מדובר בזוג שחיתנו כבר את כל ילדיהם. אבל בלעה"ר הנכדים - שישו ושמחו..........
יש להם גם ריהוט כבד מאוד וכל תזוזת כסא שלא לדבר על ספות וכד' גורמת לרעם מתגלגל.
גם כסא משרדי המשמש רכבת הרים לנכדים וכו' וכו'
אנחנו וכן אחי ואחיותי שמגיעים להורים לשבת לא מבינים איך אפשר לשאת את הרעש.
ברור שביקשנו והפצרנו, אבל לצערנו לא נעננו אפילו במעט רצון טוב.
עד כאן ההקדמה וסליחה שהארכתי .
זה רק כהתנצלות על המחשבה המעט זדונית שעלתה במוחי.
יש באלי אקספרס מכשיר שנצמד לתיקרה ומשמיע עפ"י בחירה קולות שונים (דפיקה, תיפוף, גרירה ועוד) בתדירות ובעוצמה שונים.
תפקידו של המכשיר הוא להרעיש לשכנים.
כן.
מה דעתכם ?
האם לראות את זה כאופציה שאולי תביא פתרון או מעט הבנה ורצון טוב, או שזה קצת מוגזם ?
למתעניינים זה המכשיר :
רק מעניין אותי מי המשועמם \ הרשע \ ה"גאון" שחשב על כזה דבר ?יש באלי אקספרס מכשיר שנצמד לתיקרה ומשמיע עפ"י בחירה קולות שונים (דפיקה, תיפוף, גרירה ועוד) בתדירות ובעוצמה שונים.
תפקידו של המכשיר הוא להרעיש לשכנים
נצטרך לבדוק את זה.יכול להיות שיהיו עוד אנשים שיסבלו מזה...
אנחנו סובלים גם מהרעש של השכנים ששתי קומות מעלינו
וגם מאלו שדופקים להם חזרה(השכנים שקומה מעלינו)
לפעמים זה כבר בלתי נסבל.
גם זה כבר דובר.תציעו להם שטיח לסלון, יעזור מאד
ברור שאנשים חיים משמיעים סימני חיים אבל לא סימני חיות ...........כל עוד השכנים חיים ונושמים וגם עם ההתחשבות הכי גדולה בעולם , תזוזת הכסאות תימשך וכן כל הרעשים שמעידים על סימני חיים
באם זה קרה בעקבות השיפוץ - ניתן זה אולי להציע להם שישלמו על תקרת גבס מבודדת אצליכם בבית , בחדרים שהרעש העיקרי הוא בהם
גם זה כבר נעשה. הם טוענים שזה רעש נורמלי.אני הייתי מוריד את השכנים המרעישים לבית שלי ומשמיע להם איך זה נשמע שירגישו מה החוויה התמידית יכול להיות שהם היו מגלים יותר הזדהות אחרי זה.. אם זה לא עוזר הייתי שואל רב איך לנהוג
אולי קים ג'ונג און........רק מעניין אותי מי המשועמם \ הרשע \ ה"גאון" שחשב על כזה דבר ?
אמיתי ?חייב לעדכן אותך שהמכשיר הנ”ל לא חוקי בארץ אז סביר להניח שהוא יתקע לך במכס
אני לא מכיר את מה שהעלית אבל מכיר מכשירים כאלו שמייצרים רעש מרגיז ומגוון בזמנים שונים ומקצבים שונים שלא יתפסו שזה מכשיר לדוגמא שילוב של כידרור כדור ולאחריו גרירת כסא ואז נעל בית מעץ בקיצור חגיגה
אבל זה אינו חוקי והדבר יכול לגרור נגדך תביעת נזיקין אם השכנים יזמינו לך משטרה השוטרים מזהים את הרעש הנ”ל ברגע כמכשיר
מנסיון של חבר טוב שעכשיו תובע שכן בן בליעל חילוני על רעש ממכשיר מקצועי כזה
מעניין מה שאתה אומר, כי בזמנו עשו על המכשיר הזה כתבה בערוץ 13 עם קטעים מבתים של אנשים וזה ואף אחד לא חשב להגיד שזה לא חוקי.חייב לעדכן אותך שהמכשיר הנ”ל לא חוקי בארץ אז סביר להניח שהוא יתקע לך במכס
אני לא מכיר את מה שהעלית אבל מכיר מכשירים כאלו שמייצרים רעש מרגיז ומגוון בזמנים שונים ומקצבים שונים שלא יתפסו שזה מכשיר לדוגמא שילוב של כידרור כדור ולאחריו גרירת כסא ואז נעל בית מעץ בקיצור חגיגה
אבל זה אינו חוקי והדבר יכול לגרור נגדך תביעת נזיקין אם השכנים יזמינו לך משטרה השוטרים מזהים את הרעש הנ”ל ברגע כמכשיר
מנסיון של חבר טוב שעכשיו תובע שכן בן בליעל חילוני על רעש ממכשיר מקצועי כזה
מניסיון אישיחייב לעדכן אותך שהמכשיר הנ”ל לא חוקי בארץ אז סביר להניח שהוא יתקע לך במכס
ממש אבל ממש לא!!אם אתה שואל אותי (מנסיון של הרבה שכנים לא 100) אם אתה בא עם אהבה אבל באמת הכל פתיר
דיברתי על לאחרונהמניסיון אישי
רוב ככל המכשירים שלא חוקיים בארץ, יעברו בקלות במכס ללא חשש,
רק תוודא עם המוכר שיכתוב עליו משהו אחר
(אא"כ מדובר במשהו שיש לו בטרייה מאוד מאוד גדולה, כמו בטרייה של אופניים חשמליות וכדו', שזה ייתפס במכס)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים